Bildirim
Online sınav nasıl oluyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ciddi mi bu ben de ne güzel geçerim diyodumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A
Bu mesaj silindi. -
ben alttaki soruyu okuyamayacak mıyım şimdi -
Soruyu okumamız için gözlerin de hareket etmesi lazım hocam nasıl okuyacağız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O zaman sıkıntı yok. Online sinavlık durumum yok ama
Bende online sınava girdim Benim kameramın ışığı açılmadı? Yine de izleyebilir mi?
Baya kopya çektim sakata gelmeyelim -
Bizde sınavlar ehliyet e-sınavı gibi yapılıyor. Süre içerisinde istediğini yapmakta özgürsün. Öyle olduğundan çoğu hoca ödev vermeyi tercih ediyor bizde ancak birçok bölümün aldığı ortak dersler dediğim şekilde sınav olarak yapılıyor. -
Ne bu hitlerin getirdiği sistem miquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki masaüstü pc'den girince nasıl oluyor kamera olmadığı için acaba sadece laptop veya tablet gibi cihazlarda mı açılıyor bu tarayıcı
Online sınav saçmalık bence. Bizde iki türlü yapılıyor birisi honor code o sistemde işte hiç kopya çekmedim vermedim falan imzalanıyor. Hoca da buna bağlı kaldığınızı düşünüp güveniyor size. Ama hoca da kimsenin uymayacağını bildiği için quizde görece daha kolay sorular için 120 dk verirken, bariz daha zor soru için 100 dk verdi sadece. Bu da tabii öğrencilerin işini daha zorlaştırdı, normal olsaydı sınav 120 dk verirdi kesinlikle.
Diğer yöntem zoomu açıyor hoca kamera da açtırtıyor ( ne kadar kvkk ye aykırı bilmiyorum.)( Mikrofon kapalı.). Ekrana koyuyor soruları kağıda çiziyorsun çözüyorsun resim çekip yüklüyorsun sisteme. Bir de bu versiyonun mikrofon ve hap. açık yapılan, soruların teker teker verildiği versiyonu var ki. Girdiğim en zor sınav olmamasına rağmen, en kötü not alacağım sınav olacak. Ulan şu kadın kuşağındaki programına katılanlar bile anlamış, telefonla programa bağlanırken tv nin sesini kapatıyorlar artık, koskoca mühendislik hocası bencilce hiç düşünmeden hem hoparlör hem de mikrofon açık tutabiliyor. Hayır yani birisi en ufak kağıt çevirse o yankı yankı halinde katlanıyor 10 kişinin mikrofonundan. Hadi ses yok diyelim yine bir cızırtı vardı sürekli ve sorduğum çoğu kişi de öyle dedi. Tamam cızırtıyı geçtim hoca sürekli ses ile uyarıda bulunuyor, yani orada kurallara uyan kişinin de dikkatını dağıtıyorsun. Sınav ortamı hiçbir yöntemde sağlanamıyor kısacası.
Bu dünyada her şey planlanmış ben bunu anladım. Öyle uzaktan falan olmuyor. Nesillerin küçüklükten öyle yetişmesi lazım umarım her şey düzgün gider de bu saçmalıklara daha fazla katlanmak zorunda kalmayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 24 Nisan 2020; 4:29:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok haklısın ya şu uzaktan eğitim felan fasa fiso hocam derslere hevesle gidip dinleyen ben şuan açıpta izlemek bile istemiyorum ödev felan veriyorlar saçma sapan ama olmuyor yani yapay sarmıyor insanı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X