Şimdi Ara

ONline Sınav Kopyaaa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uluslararası örgütler.Zaten biliyordum zor olduğunu duyunca hemen nato,fda ,çalışma örgütü vs. eeee kolay işte diyorsunuz da soruları hiç öyle çıkmıyordu ki kaç kere kalmıştım😬😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kameram yoksa nolacak
  • Bizde kamera zorunluluğu yok sisteme yüklüyolar sınavı indirip çözün diyolar tabi okuldaki diğer bölümlerde nasıl bilemiyorum.

Makine Mühendisliğinde bazen tüm kaynaklar olsada yapamıyosunn. (
  • Sen üniversite okusan ne olur okumasan ne olur!

Oturup çalışayım demiyor da gelmiş kopya taktiği istiyor.Allahım sen bilirsin
  • Ders kitapçığının PDF dosyasını buluyorsun . Bunu sistemin tespit etmemesi için 2. bir pc de açıyorsun ( Örn. Laptop ) . Daha sonra oradan sorunun içinden kelimeleri cımbızla çeker gibi CTRL+F yaparak arattırıyorsun . Tebrikler tertemiz bir sınav çıkardınız.
  • Bizde sınavlar birkaç gün boyunca aktif oluyor, istediğin zaman başlatıp çözebiliyorsun sınav süresi dahilinde. Ondan dolayı sorular illa ki yayılmaya başlıyor bir süre sonra.

Ancak bu gözler kaç tane yanlış cevap gördü bi bilsen. Grupta bir soru atıyorlar, birisi cevaba mesela A diyor diyelim. Aynı soru birkaç saat sonra bir daha soruluyor bu sefer başkası C diyor. Bu dönünün 3-4 kez döndüğünü gördüm kimse de cevap yazana üstte farklı cevap yazmışlar demiyor teşekkür edip geçiyorlar.

Öğrencilerin çoğunda akıl yok otur kendi sorularını kendin çöz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Uluslararası örgütler.Zaten biliyordum zor olduğunu duyunca hemen nato,fda ,çalışma örgütü vs. eeee kolay işte diyorsunuz da soruları hiç öyle çıkmıyordu ki kaç kere kalmıştım😬😁
    hocam herkes çıkmış sorulardan çıkıyor diyor ben 4 ders gördüm kardeşimde ondada çıkmış sorulardandı
  • Fakir Kemancı kullanıcısına yanıt
    hiç çalışmadım ki virüstü işti güçtü panikti derken önemsemedim.

Elbet vardır normal sınavlarda da oluyordu ama genel anlamda zordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Tamam kardesim sen oku yeter tabi kazanabilirsen boş beleş adamlarda konusuyor burda senin gibi işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.