Şimdi Ara

Online rp ödüllü turnuva için takıma adam arıyoruz ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rp ödüllü turnuva için adam arıyoruz aksilik çıktı takımdaki adamlar gelemiyor . MİD-JUNGle arıyoruz ama jung yerine top'ta gelebilir adamımız iki lanede oynıyabiliyor .

Bugün antreman maçları yarın turnuva başlıyacak elenmeye bağlı olarak sabahtan akşama sürebilir . Bu yüzden süre sıkıntısı olmayan PLAT 5 ve üstü adamlar varsa bekleriz

Edit : JUNGLE Bulundu mid lazım

edit 2 : Bulundu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 21 Şubat 2015; 13:41:56 >

• Goldum platlık oynuyorum efsane shaco oynarım nunu ve pantheonda iyiyim jarvan reiside oynarım ama lee sin yapamıyorum kabul edersen gelirim son zamanlarda jungle nidale de oynamaya başladım ama shaco main kendime güvenim tam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldun41

Goldum platlık oynuyorum efsane shaco oynarım nunu ve pantheonda iyiyim jarvan reiside oynarım ama lee sin yapamıyorum kabul edersen gelirim son zamanlarda jungle nidale de oynamaya başladım ama shaco main kendime güvenim tam

Ligini tam olarak söyliyebilir misin ? Birde turnuvada shaco ile iş yapacağını düşünmüyorum
  • Ligim gold 3 zaten shaco seçerim demedim shacoyu iyi oynuyorum dedim ayrıca oynadığım şampiyonlar nunu seju pant j4 wukong warwick takıma göre seçerim şeçim ekranında karar verip ayrıca takımımla turnuva deneyimim var istanbul beylikduzunde bir turnuvada 4. olmuştuk turnuva kurallarını bilmiyorum ama diyelim 5 maçlık seri 2-0 öndeyiz o zaman herkes sevdiği heroları seçer ki biz öyle yapmıştık uzarsa 1 maç daha uzar kardeşim seçim sizin tabiki yaşım 23 kafa dengiyimdir makara biriyim muhabbetten yana da sıkıntı olmaz dediğim gibi seçim sizim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dia elo ustu olsa gelirdim, basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Dia elo ustu olsa gelirdim, basarilar

Teşekkür ederim ligim dia ama takımdaki herkesin öyle değil . Ancak sağlam iletişim ve dikkatli oyunla daha önce başarılar elde etmiştik
  • gold 5im belki bir deniyebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel jungle bulundu mid lazım
  • dia5 im suan mid lane yapabilirim biraz paslanmış olablrm oynamıyorum 2-3 hafta turnuvaya daha varsa antremanda toplayabiliriz. Call verecek yoksa verebilirim
  • Ben gelirdimde bugun oyuna girme sansim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.