Bildirim
onlıne oyunlardan sureklı dusuyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunlardan düştüğünde internetindende mi düşüyorsun? Yoksa sadece oyunlar mı sunucudan kopuyor ve ADSL mi çevirmeli bağlantı mı kullanıyorsun -
adsl kullanıyorum 4 portlu modem 3 u kullanılıyor ınternetten kopmuyorum sadece oyundan dusuyorum. modemin markası pıkatel/Quartel -
oyunların sunucularıyla ilgili gözüküyor, sende problem yok anlaşılan -
buyuk ihtimalle sunuculardan degil bende SlayerAngel la aynı sunucularda oynamayı(hamachi ahil) denedik hepsindede ayni sorunla arkisastik.benim merak ettigim kısa sureli internetten dusup dusmedigini nasil anlariz??? -
Ağ bağlantılarıma gir, soldan ağ bağlantılarını görüntüle şeçeneğini seç, internet bağlantına sağ tıkla, özellikleri seç, genel sekmesinde en aşağıda 2 kutucuk var 2sinide seç ve tamam diyerek çık. İnternetten düşüp bağlandıktan hemen sonra sağ alt köşede windows bir baloncuk açacak ve sana "bağlantı adın Şu anda bağlı xxxMBIT" gibi birşey diyecek bu sayede internetten düşüp düşmediğini öğrenebilirsin.
Buda işine yaramassa MSNden dosya gönderirken dene sen düştüğünde dosya aktarımıda iptal oluyor ve/veya MSNden düşüyorsan sorun internet bağlantınla ve büyük ihtimalle modeminle alakalı olacaktır. Eğer 2 veya daha fazla bilgisayar açıkken oluyorsa sadece bu durum modemin arızalı demek çünkü aynı durum benin Zoom X5 modemimde yaşandı, firmware updatei gerek. -
sagol force_user ama baglantı kopmuyor sunuculardada sorun yok baska nedeni olamazmi -
Eğer problem senin internetinden kaynaklanmıyorsa, bence suncularda problem yada kullandığın hesapta. Başka birşey gelmiyor aklıma bunlardan hariç. -
modemle ılgılı olabılırmı veya yapılması gereken bır ayarı varmı modemın -
internetten düşmüyorsan modemden olacağını hiç sanmıyorum, porttan desek portta değil çünkü o zaman hiç bağlanamazsın çok enteresan bir durum. -
şu anda bende de aynı sorun var sürekli oyunlardan düşüyorum yalnız ikimizin sorunu aynımı bilmiyorum o yüzden bilgisayarının arkasına bi baksana ethernet kablosunu taktığın yerde ışık yanıyorya süreklimi yanıyor yoksa yanıp yanıp sönüyormu
sorunun nedeni ise modemdendir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X