Şimdi Ara

Online oyunlarda ping sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tarifem 25mb fiber ve cs go da pingim hep 90 100 civarı, fiber diye bağlattım ama aldığım pinge bak, kaç defa müşteri hizmetlerini aradım pinge birşey yapamıyoruz diyorlar, başka internetten bağlandığımda ping 60, kendi internetim ile bağlandığımda 90 100, hız testinde ping 15 çıkıyor ama oyunda berbat, yardımcı olabilecek ve önerisi olan varsa gerçekten çok sevinirim taahhüt olmasa çoktan kapamıştım interneti.

• Frankfurt'a bir ping testi yapın. 50-60 arası anladığım kadarıyla iyi, 60-70 fena değil, 70 ten sonra özellikle 80 ve üzeri kötü gibi olması lazım yanlışım varsa düzeltin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Arkadaşlar tarifem 25mb fiber ve cs go da pingim hep 90 100 civarı, fiber diye bağlattım ama aldığım pinge bak, kaç defa müşteri hizmetlerini aradım pinge birşey yapamıyoruz diyorlar, başka internetten bağlandığımda ping 60, kendi internetim ile bağlandığımda 90 100, hız testinde ping 15 çıkıyor ama oyunda berbat, yardımcı olabilecek ve önerisi olan varsa gerçekten çok sevinirim taahhüt olmasa çoktan kapamıştım interneti.

Çakma fibere hoşgeldiniz
  • Arkadaşlar bugün akşam ttneti aramıştım tekrar ping sorunu için, kadın bişey yapamıyoruz falan filan dedi ısrar ettim nasıl düzelcek bu, bağlantı kopmaları yaşıyomuşsunuz dedi gün içinde kopma olmuştu bir defa falan, arıza kaydı falan alim deyip çalışıyor neyse uğraşamıcam daha fazla deyip alın tamam dedim, birkaç saat sonra aradılar adam kopmalar devam ediyormu dedi, kopma sorunum yok zaten ping sorunu yaşıyorum dedim hm falan dedi kontrol edicem dedi, birkaç saat sonra tekrar aradı düzeldimi diye hayır dedim biraz daha uğraştı ve düzeltti :) pingim 60 lara indi ilk defa 3 4 aydır bağlattığımdan beri devam eden sorun uzun uğraşlarım sonunda düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 1 Ocak 2016; 4:01:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.