Şimdi Ara

Online oyunda makine bağırıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim anakart rd'ram'li p4t533c...Önceden 1.8 di bugün buna 2.8 işlemci taktım idle durumunda 39 derece herşey normal gibi gözüküyo zannediyorum fanın bir oturma problemi de yok...Fakat bilmiyorum siz hiç oynuyormusnuz silkroad adlı mmorpg oyununa girdiğim zaman kasadan anormal bir fan sesi gelmeye başlıyor..Bunun tam olarak işlemciden mi yoksa ekran kartından mı geldiğini de çözemedim...Ama bugün 2.8 işlemciyi taktıktan sonra oyunu ilk açıp oynadığımda 10 dakika sonra anormal bür fan sesi,kasada üst bölümde(dikey normal kasa)ama sadece üst yatayda bir ısınma oluştu elimle bayağı hissettim gayet ısındı fakat ilginç sadece üst yatay....Ve sonra malum reset geldi...Ardından xp'nin hata raporunda "error caused by a device driver" dedi ve suçu ekran kartına attı...Bu arada söyliyeyim ekran kartı da 6600gt agp...Ekran kartı donanım iwmesini kapat filan dedi ama bu sorun 2.8'den önce yaşanmamıştı...Benim tahminim psu...Fakat olay bayağı karıştı...Kasam malum 2002 sonu bir kasa...Lütfen teknik bir yardım şimdiden çok sağolun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 2 Şubat 2006 20:56:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.