Bildirim
Online Oyun tavla-okey Script
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arakdaşım o script şeklinde olmazki java dır. mynet gamegarden tarzı bişey mi? -
ewet java olduğunu biliyorumda veya flashta olabilir aynen mynet tarzında olucak vbulletin eklentisi bile olabilir ona bile rağzıyım.quote:
Orijinalden alıntı: cokonel
arakdaşım o script şeklinde olmazki java dır. mynet gamegarden tarzı bişey mi? -
internete ne sıklıkla giriyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Farklıkaydet
ewet java olduğunu biliyorumda veya flashta olabilir aynen mynet tarzında olucak vbulletin eklentisi bile olabilir ona bile rağzıyım.
Alıntıları Göster
merak ettim -
hergün ama bu konuyla ilgili bi arama yapmamıştım daha önceden ne alak şimdiquote:
Orijinalden alıntı: isatanbul
internete ne sıklıkla giriyorsun
merak ettim
Alıntıları Göster -
bu konuyu araştırdıysan karşına bir çok forumdan topic çıkarquote:
hergün ama bu konuyla ilgili bi arama yapmamıştım daha önceden ne alak şimdi
Alıntıları Göster
hadi o önemli değil
büyük siteler harici hiç gördünmü bi yerde tavla okey oynatan bi site
bu tavla okey oynatan sitelerden zaten turkiye için sayılı
şimdi anladınmı neden internete ne sıklıkla girdiğimi sorduğumu
paran varsa koaka geçen yıl 10,000 dolara kuruyordu şimdide pek farketmez
artı host sana ait
-
ewet koaka biliyorum ama önceden bu konularla ilgilnemezken karşıma çıkmıştı nette 2 gündür bende arıyorum zaten host var zaten hepsi var linux-windows serverlar var zaten sadece dosya kaldı ücret çok yüksek bilgilendirdiğin için sağolquote:
bu konuyu araştırdıysan karşına bir çok forumdan topic çıkar
hadi o önemli değil
büyük siteler harici hiç gördünmü bi yerde tavla okey oynatan bi site
bu tavla okey oynatan sitelerden zaten turkiye için sayılı
şimdi anladınmı neden internete ne sıklıkla girdiğimi sorduğumu
paran varsa koaka geçen yıl 10,000 dolara kuruyordu şimdide pek farketmez
artı host sana ait
Alıntıları Göster
-
linki yönlendiriver başka 1 sitenin okeyinequote:
ewet koaka biliyorum ama önceden bu konularla ilgilnemezken karşıma çıkmıştı nette 2 gündür bende arıyorum zaten host var zaten hepsi var linux-windows serverlar var zaten sadece dosya kaldı ücret çok yüksek bilgilendirdiğin için sağol
Alıntıları Göster
-
güzel fikir ama sırf kendimize ait yapmayı planlıyoruz serverlarımız bile varquote:
Orijinalden alıntı: babavura
linki yönlendiriver başka 1 sitenin okeyine
Alıntıları Göster -
ne tur serverların varquote:
güzel fikir ama sırf kendimize ait yapmayı planlıyoruz serverlarımız bile var
Alıntıları Göster
merak ettim? -
hosting server !quote:
ne tur serverların var
merak ettim?
Alıntıları Göster -
www.gammonempire.com dan bigisayarına tavla indirebilrisin kuruyosun direk bağlanıyon okeyi bilmiyorumquote:
hosting server !
Alıntıları Göster -
verdiğin link güzel fakat benim dediğim o sistemi bizim yürütmemiz yani mynet tavla-okey gibi vs sunucu açmakquote:
Orijinalden alıntı: aliilhan95
www.gammonempire.com dan bigisayarına tavla indirebilrisin kuruyosun direk bağlanıyon okeyi bilmiyorum
Alıntıları Göster -
pm atıldıquote:
verdiğin link güzel fakat benim dediğim o sistemi bizim yürütmemiz yani mynet tavla-okey gibi vs sunucu açmak
Alıntıları Göster -
Arkadaslar bu siteye yeni uye oldum...aslinda googleda gezinirken rasladim siteye...online oynanan oyun scriptlerini bulabileceginiz bi yer biliyorum...www.turkbirliyi.comquote:
Orijinalden alıntı: lordofthebodyguard
pm atıldı
Alıntıları Göster
verdigim site 3 gun oldu acilali....gusel bi tasarim yapmislar..icerigi de bayaa zengin aslinda....orda uye olduktan sonra forumlar kisminda online RPG oyun scriptleri bolumune girin....istediginizi bulursunuz..hem de beles...bulamadiginizi da istekte bulunun 2 gunde buluyolarmis....
linkini tam vereyim isterseniz Online Rpg oyun scriptlerinin(Ogame,Gladiator,AAtrade ve.s gibi) -http://www.turkbirliyi.com/forums.php?m=topics&s=32
-
arkadaslar sitenizde online okey batak tavla oynatmak istiyorsanız bnimle irtibata gecebilirsinizz örnek site içinwww.arkadasiniz.com artı bu sitedeki okey batak tavla oyunlarına hiti yüksek ortak siteler aranıyor her türlü bilgi için pm yada mail atabilirsiniz..quote:
Orijinalden alıntı: alikoza
Arkadaslar bu siteye yeni uye oldum...aslinda googleda gezinirken rasladim siteye...online oynanan oyun scriptlerini bulabileceginiz bi yer biliyorum...www.turkbirliyi.com
verdigim site 3 gun oldu acilali....gusel bi tasarim yapmislar..icerigi de bayaa zengin aslinda....orda uye olduktan sonra forumlar kisminda online RPG oyun scriptleri bolumune girin....istediginizi bulursunuz..hem de beles...bulamadiginizi da istekte bulunun 2 gunde buluyolarmis....
linkini tam vereyim isterseniz Online Rpg oyun scriptlerinin(Ogame,Gladiator,AAtrade ve.s gibi) -http://www.turkbirliyi.com/forums.php?m=topics&s=32
Alıntıları Göster
murat@arkadasiniz.com
-
quote:
Orijinalden alıntı: robertoo
arkadaslar sitenizde online okey batak tavla oynatmak istiyorsanız bnimle irtibata gecebilirsinizz örnek site içinwww.arkadasiniz.com artı bu sitedeki okey batak tavla oyunlarına hiti yüksek ortak siteler aranıyor her türlü bilgi için pm yada mail atabilirsiniz..
murat@arkadasiniz.com
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: robertoo
arkadaslar sitenizde online okey batak tavla oynatmak istiyorsanız bnimle irtibata gecebilirsinizz örnek site içinwww.arkadasiniz.com artı bu sitedeki okey batak tavla oyunlarına hiti yüksek ortak siteler aranıyor her türlü bilgi için pm yada mail atabilirsiniz..
murat@arkadasiniz.com
çalışmıyor siten. kendine hayrın yok millete site kuracaksın
-
link çalısıor arkadasım...script kiralanmıyor.. sadece hiti yüksek sitelere oyun ortaklıgı verilecekquote:
Orijinalden alıntı: aynadakiquote:
Orjinalden alıntı: robertoo
murat@arkadasiniz.com
çalışmıyor siten. kendine hayrın yok millete site kuracaksın
Alıntıları Göster
www.arkadasiniz.com
-
ben derim ki nick inde hayır yoksa hele hele er ise werilen her siteye girmeyin belki trojen we key war bir emin olalımquote:
Orijinalden alıntı: robertoo
link çalısıor arkadasım...script kiralanmıyor.. sadece hiti yüksek sitelere oyun ortaklıgı verilecek
www.arkadasiniz.com
Alıntıları Göster -
kafana silah dayamadım gel bak die isteyen gelir..script kiraLAnmıor satılmıorr sadece hiti yüksek site aranıorquote:
Orijinalden alıntı: _Cem_hira_26
ben derim ki nick inde hayır yoksa hele hele er ise werilen her siteye girmeyin belki trojen we key war bir emin olalım
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X