Şimdi Ara

Online oyun oynarken notebook donuyor reset atmak zorunda kalıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar drakensang online diye tarayıcı üzerinden oynanabilen bir oyun var,daha önce sorunsuz bir şekilde oynadığım bu oyunu formattan sonra, oynamak için açtığımda 5-10 dk oynuyorum sonra birden notebook donuyor hiçbir komutu almıyor mecburen reset atmak gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim..

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way...
  • Oyuna sorunsuz girip oynayabiliyorum benim sorunum oyun sırasında laptopun donması.

flash player, java ,direktx yüklü ve güncel ; ayrıca slimdrivers le sürücü güncellemesi de yaptım.
  • Merhaba,

Drakensang Online oyununu sorun yaşamadan oynayabilmeniz için ihtiyacınız olan sistem gereksinimi şu şekilde;

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows® 7 / Vista® SP2 / XP® SP3

İşlemci: Pentium 4, 2.8 GHz veya üzeri

Ekran Kartı: 256 MB nVidia 6800GT veya üzeri – DirectX 9 uyumlu, Pixel Shader 2.0 desteği

RAM: 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista/7)

Sabit Disk: 3 MB sabit disk alanı gerektirmektedir.

Format sonrası Tüm güncellemeleri yapman gerekir.. guncellemeleri bittikten sonra oyunu oynaman gerekir.

ayrıca işlemci aşırı ısınıyor ve yeterli sogutma olmuyorsa laptobun ızgara ve hava kanalları kapalı ise yeteri kadar soğutma yapamıyor olabilir buda donma ve kiltlenmelere yol açabilir...

Orijinalden alıntı: nıggaa

sıstemın ısı degerlerını kontrol edın ..ayrıca formattan sonra bu durum basgosterdıyse sanırım suruculerınız guncel degıl .. ekran kartınızın surucusunu guncelleyıp deneyın ..

sürücüleri slimdrivers ile güncelledim, ısı değerlerine gelince de daha önce oynadığım kadar ısınmıyor bile aniden donuyor laptop, daha önce de oynadım çok ısınmasına rağmen donma yaşamamıştım..

Orijinalden alıntı: muscal

Merhaba,

Drakensang Online oyununu sorun yaşamadan oynayabilmeniz için ihtiyacınız olan sistem gereksinimi şu şekilde;

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows® 7 / Vista® SP2 / XP® SP3

İşlemci: Pentium 4, 2.8 GHz veya üzeri

Ekran Kartı: 256 MB nVidia 6800GT veya üzeri – DirectX 9 uyumlu, Pixel Shader 2.0 desteği

RAM: 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista/7)

Sabit Disk: 3 MB sabit disk alanı gerektirmektedir.

Format sonrası Tüm güncellemeleri yapman gerekir.. guncellemeleri bittikten sonra oyunu oynaman gerekir.

ayrıca işlemci aşırı ısınıyor ve yeterli sogutma olmuyorsa laptobun ızgara ve hava kanalları kapalı ise yeteri kadar soğutma yapamıyor olabilir buda donma ve kiltlenmelere yol açabilir...

sistem gereksinimlerini yeterince karşılıyor .. HP Pavilion dv6 3320et dizüstü bilgisayar.. sürücülerde güncel bilğim kadarıyla
    anlamadım gitti 2-3 gün önce problemsiz oynuyodum..

• butun yorumları curuttunuz sıstem suruculerı guncel ısı yok sıstem yenı kurulmus ..vırus yok ..vs.. o zaman sızınle ılgılı bır durum degıl bu dostum ..oyunla ılgılı ..ya gozden kacırdıgınız bır durum var.. yukarıdakı bahsettklerımden yada oyunla ılgılı ..baska bır neden cok ıstısna bır durum olur ..onuda tespıt etmek ıcın sanırım ugrasmak gerekır..

butun yorumları curuttunuz sıstem suruculerı guncel ısı yok sıstem yenı kurulmus ..vırus yok ..vs.. o zaman sızınle ılgılı bır durum degıl bu dostum ..oyunla ılgılı ..ya gozden kacırdıgınız bır durum var.. yukarıdakı bahsettklerımden yada oyunla ılgılı ..baska bır neden cok ıstısna bır durum olur ..onuda tespıt etmek ıcın sanırım ugrasmak gerekır..

Acaba donanımsal bir sorun mu bilmiyorum.. bir de sürücülerimin tamamının güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. bir sürü güncelleme programı var ben sadece slimdrivers free kullandım..
  • ..hp sıtesınden pc modelını gırerek cıkan suruculerı kullanın ..en stabıl calsıan onlar olacakdır.. farklı yerden surucu denemeyın .. lınke bır bakın ısletım sıstemını secıp suruculerı ındırın ve onları kullanın ...

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=5059832&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&lang=tr&cc=tr

..hp sıtesınden pc modelını gırerek cıkan suruculerı kullanın ..en stabıl calsıan onlar olacakdır.. farklı yerden surucu denemeyın .. lınke bır bakın ısletım sıstemını secıp suruculerı ındırın ve onları kullanın ...

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=5059832&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&lang=tr&cc=tr

Kardeşim denedim ancak en problemli olanlar onlar.. hangisini indireceğimi bilmiyorum..rastgele seçip indireyim diyorum sorun devam ediyor.. ne hp imiş be fena sövüyorum ama ..

• pekı oyun esnasında sıstmeınızın onboard ekran kartı devrede olabılrmı ..guc seneceklerınden yuksek performans secılımı ? .. ne dıyım aklıma baska bısı gelmıyor ..

pekı oyun esnasında sıstmeınızın onboard ekran kartı devrede olabılrmı ..guc seneceklerınden yuksek performans secılımı ? .. ne dıyım aklıma baska bısı gelmıyor ..

yüksek perforsmansı seçip denedm olmadı, onboard ekran kartı nedir devrede mi bilmiyorum??
  • baska bır oyun deneyebılrmsınız.. yanı sorun sadece o oyundamı oluyor ...oncelıkle tespıt etmek gerekır ..uzakdan gormeden boyle ıstısna durumlara yardım etmekde guc oluyor..tahmınım ekran kartı ıle ılgılı ama surucusu mu sorunlu yoksa onboard harıcı sorunumu bılemıyorum ..

sız normalde oyuna gırdıgınızde harıcı kart devreye gırer..yanı yuk altında harıcı kart..sıstem bosdayken yada yettgı yere kadar olan durumlarda onboard ekran kartı devrededır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.