Şimdi Ara

Online Oyun Oynarken İnternetim Gidiyor.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR. BEN COUNTER STRİKE 1.6 OYUNYORUM. ŞU ANA KADAR BÖYLE BİR SORUN YOKTU AMA BUGÜN ORTAYA BÖYLE BİR SORUN ÇIKTI. NORMAL FACEBOOKTA,NETTE FLN GEZERKEN HİÇBİR ŞEY OLMUYOR AMA OYUNA GİRİYORUM BİR SERVERA BAĞLANIYORUM 2 DK OYNUYORUM NET GİDİYOR. 2 DK SONRA GERİ GELİYOR(TABİ OYUNLA BAĞLANTI KOPUYOR). KAÇ KERE DENEDİYSEM HEP AYNI OLDU. YARDIMI DOKUNACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. EDİT: İNTERNETİM SUPERONLİNE FİBER 10MB/S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil Yutmus Boa Yılanı -- 3 Ocak 2013; 22:29:17 >

• kablosuz olarak bağlanıyosanız sorun olabiliyor.
  • Yok modemle kablolu bağlantı var. Masaüstü. Sonradan şunu denedim: Başta sadece ben giriyordum internete oyunda kesildi. Sonra wifiden ve masaüstünden bağlandim, masaüstün net gidince.wifiden de gidiyor. Modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Isınıyor galiba ama tam emin değilim. Çünkü neden normal gezinirken gitmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocqn

kablosuz olarak bağlanıyosanız sorun olabiliyor.

Yok modemle kablolu bağlantı var. Masaüstü. Sonradan şunu denedim: Başta sadece ben giriyordum internete oyunda kesildi. Sonra wifiden ve masaüstünden bağlandim, masaüstün net gidince.wifiden de gidiyor. Modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Isınıyor galiba ama tam emin değilim. Çünkü neden normal gezinirken gitmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Yok modemle kablolu bağlantı var. Masaüstü. Sonradan şunu denedim: Başta sadece ben giriyordum internete oyunda kesildi. Sonra wifiden ve masaüstünden bağlandim, masaüstün net gidince.wifiden de gidiyor. Modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Isınıyor galiba ama tam emin değilim. Çünkü neden normal gezinirken gitmiyor? 

sorunu nasıl çzödünüz aynı sorun var bende de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

sorunu nasıl çzödünüz aynı sorun var bende de ?

Hocam hatırlamıyorum valla O modem gideli 1.5 sene falan oldu. Superonline yeni modem bağladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.