Şimdi Ara

:::::ONLİNE OYUN FERENTUS HAKKINDA::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FERENTUS U YÜKLEDİM AMA KAYIT OLAMIYORUM...BU OYUN HAKKINDA BİLGİSİ OLUP YARDIM EDEBİLECEK OLAN WARMI??

• bence bu oyunu hiç oynama iğrenç

• nedenki, open betası 12 ağustos ta başlamiş denemeye deyer sanirim.
    errenius, homepage de, register bölümünü denedinmi?
    çünkü ben oyun içinde denemesemde, kayıt yaptırdım de active edilmiş olduğunu soyledi. Client i indiriyorum akşama durumu tekrar yazarım.
  • BEN DE İNDİRCEM.GÜZEL E BENZİYO
  • hiçbişey anlamadim ki, yazilar çıkmıyor (en azindan bende) bu durumdada herhangi bi şekilde oynanmiyor oyun.
    bi şekilde yazilari çıkartabilen olursa söylesin :>
  • oyunu açtım ama fazla kalabalık değil sanırım ama grafikler felan güzel denemeye değer henüz tam olarak çözemedim ama
  • adamlar dallama gbi vuruyor arkadaslar kütük carlar iğrenç büyüler fln hiç tavsiye etmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEYLER SİTENİN NERESİNDEN İNDİRCEZ SİTE İNGİLİZCE BİŞE ANLAMADIM.
  • http://www.ferentus.com/main.php?p=news#n389 buradan indirebilirsin..
    http://www.ferentus.com/main.php?p=betaregistration buradanda üye kaydı yaptıracaksın
  • bok gibi beahhh igrenc
  • hiçte bok gibi değil bence zevkli ama tabı her char için aynı seyı soyleyemıyecem orada wızard olursan cok zevvk alıyorsun ama warior falan olunca level atlamak cok zor oluyor
  • Siteye girdiğinde aşağı doğru in sol tarafta koca bir buttonda Register for open BETA yazıyor ona tıklaman yeterli.
  • arkadaşlar ölme durumları na karşı bind stoneler war onlara gidin ben 29 lvlim o oyunda
    /bind yazın sizi kaydeder ölürseniz /revive yaıp tekrer dirilin ama canavarlara tıkladığınızda
    orada altında bir ikon çıkıo
    orada size göre zorluk seviyesi war
  • bence güzel oyun Knighttan daha iyi.

en güzeli fazla kişi yok Knight girmek için en az 10 dk geçiyor.

ben 24 lvlim ismim cita isteyen varsa party kurarız!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BY_CD -- 24 Ağustos 2006; 16:01:13 >
  • beyler oyun güzel anlamak lazım daha yen, çıktı sayılır.şimdi kasıp ilerde hava atmak var
  • www.ferentus.com adresinde en altta sağda register var oraya tıkla o seni yönlediriyo

• ulen madem ingilizcen yok ne kayıt olamıyorum diyon allah allah !!!!!

oyunu nasıl oynayacaksın

• Ferentus online biliyoruz daha yeni açıldı.İşte bu sorun zaten.Yeni açıldı ama serverlerin test serverleri olduğunu bilmiyorum.Bunun hakkında yardim ederseniz sevinirim.Test serveri ise belli süre sonra veya server lar kaltığında karakterler silencekmi?La bide benim karakterin süper pelerini vardı.Onca kastım inşallah silinmez.YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!..........

• arkadaslar uprge kit nsl kullanılıo bilen war mı 35 lvl buffcı oldum daha kullanmayı bilmiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: CriticiaL

Ferentus online biliyoruz daha yeni açıldı.İşte bu sorun zaten.Yeni açıldı ama serverlerin test serverleri olduğunu bilmiyorum.Bunun hakkında yardim ederseniz sevinirim.Test serveri ise belli süre sonra veya server lar kaltığında karakterler silencekmi?La bide benim karakterin süper pelerini vardı.Onca kastım inşallah silinmez.YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!..........

evet silinecek bunu 2hafta önceden bildirdiler ve suan 2 kez silinmesi lazimdi hala bir daha ki hafta silinecek diyorlar. Yiktiklari yetmemis gibi tarih vererek süründürüyorlar amaclari ne anlamadim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.