Şimdi Ara

Online oyun Anlik ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lol oynarken anlik pingler oluyor. Normalde 22 ms civari aliyordum. Ancak artik stabil 22ms civari mumkun olmuyor. 22ms goruyorum ama anlik olarak 80 90 mslere cikiyor. Bazi zamanlarda 300 400 mslerde geziyor surekli. Destek kaydi actirmak istiyorum hat degerleriniz normal diyip kayit bile acmiyor TTNET. Bu internet fiyatlari artmadan once normaldi bir sorunum yoktu. Modemde cihaz bagli olsun olmasin, saatlere gore surekli lag oluyor. Gece gec saatlerde 22ms civari ancak 3 saniyede bir 80 90 oluyor. Yogun saatlerde 300 ms civari geziyor.neden kaynakli sorun olabilir? Hat degerlerini inceleme kaydi acamadim. Birde telefonda diyorki temsilci oyun sunucusu problemlidir. Boyle birsey mumkun olabilir mi sizce diyorum guncel olarak en cok oynanan online oyunda sunucu problemi saatlik olur en fazla. Vdsle gectikten sonra problem yoktu kasim ayi civari. Subat mart civari basladi problem.

Ping degerini internetten attim. Ancak oyun icinde de boyle arkadaslar. Degerleri ethernet ile aldim butun wifi cihazlar da kapaliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 30 Nisan 2019; 14:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çözüm basit arıyorsun MH yi...
    FastPath moduna geçirmelrini istiyorsun
  • Dun 2 defa anlattim degerleriniz normal dedi telefonda kayit bile acmadi hocam. Dediginizi soylersem yaparlar mi?
    Benim portuma fazla internet baglanma gibi ihtimal de var mi bundan kaynaklanir mi?
    35mbit stabil hizim var ancak degerler indirme vs kullanim yapmadan boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: www2

Dun 2 defa anlattim degerleriniz normal dedi telefonda kayit bile acmadi hocam. Dediginizi soylersem yaparlar mi?
    Benim portuma fazla internet baglanma gibi ihtimal de var mi bundan kaynaklanir mi?
    35mbit stabil hizim var ancak degerler indirme vs kullanim yapmadan boyle
    Eğer bu sorununuz akşam saatlerden başlıyorsa TT nin alt yapı yetersizliğinden kaynaklanıyor büyük ihtimal

ama sürekli devam eden bir problem ise benim size önerdiğimi yaptırın yaptırmaya çalışın FASTPATH modu pings vs sabit dowloand modu oyuncular için oluyor genellikle herkes bunu kullanıyor.

eğer müşteri hizmetleri birşey yapamaz ve bilmiyorlarsa

KESİNLİKTE TWİTTER dan hemen PAUL DOANY e twit atarak durumu anlatarak seninle iletişime geçecekler o zaman yardımcı olurlar...
  • Tesekkurler hocam. Musteri hizmetlerinin bir bilgisi yok bu konuda fastpath nedir bilmiyor. Dediginiz gibi denerim.

• bu hat değerlerine göre zaten fastpath dedir bence
  • Modemden qos ayarlarini acin max upload 2.9 max dl 32 yapin deneyin. Cevresel faktorleri azaltirsiniz. Birde pcde virus olma durumu var ag izleyicisini acin ping arttiginda upload yapiyormu birlerlere bunu kontrol edin.

Ayriyetten tracert 8.8.8.8 yapip anormal bir durum var mi gozleyin.

Ping -t 192.168.1.1 yapip 1 dakika bekleyip ctrl c yapin eger 1ms uzerinde bir ping varsa modemde veya cihazinizda problem vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 1 Mayıs 2019; 22:28:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bakiyorsunuz zaten fast modunda calişıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VDSL'de fastpath modu yok bildiğim kadarıyla. ADSL de olması lazım onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crawlers

VDSL'de fastpath modu yok bildiğim kadarıyla. ADSL de olması lazım onun.

VDSL HATLARDA DA MEVCUT FASTPATH KENDİ HATTIM BU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.