Şimdi Ara

Online oynamak ve indirme yapmak için mavi fırsat 10 mbps 50 gb yeter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online oyun derken lol gibi değil de bf4, cod ghosts, mc ve l4d2 gibi oyunlardan bahsediyorum. Sizce yeter mi ? Kullanan varsa sorunları çok mu? Neden mavi diyorsanız uzun süredir evde kablo tv d-smart tarzı şeyler yoktu o yüzden. :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi anlamda online oyun oynuyorsanız uydunetten uzak durmanızda fayda var Türkiye'nin heryerinde insanlar paket kayıpları yaşıyor ve bunun için çözüm sunamıyorlar hatta bazı maile cevap veren kör cahil insanlar gerekli kontrolleri yapmama rağmen bilgisayarımda sorun olabileceğini ve bilgisayarcı çağırmamı önerebilecek kadar şuursuz olabiliyorlar.
  • Çok fazla bir şey indirmem desen bile 15 gün içinde 50gb kotayı aşarsın.Oynayacağınız oyunların hepsinde TR serverları varsa,fazla sorun çıkmaz..uydunete geçmeden önce bulunduğunuz mahallede sorun yaşayan var mı,yok mu araştırmanızda fayda var.

TR Serverları:

BF3 PC/TR server:8-12ms

Avrupa Serverları:

Wow Online:65ms

Lol Online TR Almanya Server:45-50ms

BF3 PC Almanya:49-54ms

BF3 PC İngiltere-Fransa:70ms

Amerika Serverları:

Bu bölgede sağlıklı online oyun oynamak imkansız ortalama 170-200ms

UYDUNET-KADIKÖY Bölgesi 10Mbps 50gb kotalı kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matai -- 23 Haziran 2014; 22:45:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matai

Çok fazla bir şey indirmem desen bile 15 gün içinde 50gb kotayı aşarsın.Oynayacağınız oyunların hepsinde TR serverları varsa,fazla sorun çıkmaz..uydunete geçmeden önce bulunduğunuz mahallede sorun yaşayan var mı,yok mu araştırmanızda fayda var.

TR Serverları:

Lol Online:45-50ms
    BF3 PC/TR server:8-12ms

Avrupa Serverları:

Wow Online:65ms

BF3 PC Almanya:49-54ms

BF3 PC İngiltere-Fransa:70ms

Amerika Serverları:

Bu bölgede sağlıklı online oyun oynamak imkansız ortalama 170-200ms

UYDUNET-KADIKÖY Bölgesi 10mbit 50gb kotalı kullanıyorum

Lol tr serverının serverları tr de değil almanyada .Ben genelde 80 ping alıyorum sabaha karşı 66 falan olabiliyor.

• @Evil_Miyu teşekkürler bilgi için,düzelteyim.
  • Paket kayıpları Tr sw lerinde geçerli mi ? Counter Strike senoyna sw leri mesela.
  • Günde en az 4-5 saat online oynarım ben ama şimdiki internetimle mümkün değil. Bildiğiniz, online oyunlarda sorun çıkartmayacak internet sağlayıcı var mı ? 35 liradan fazla olmasa iyi olur tv de alacağız en fazla ikisine aylık 50 veririm diyor babam.

Orijinalden alıntı: Schmabllack

Günde en az 4-5 saat online oynarım ben ama şimdiki internetimle mümkün değil. Bildiğiniz, online oyunlarda sorun çıkartmayacak internet sağlayıcı var mı ? 35 liradan fazla olmasa iyi olur tv de alacağız en fazla ikisine aylık 50 veririm diyor babam.

Bugün cep telime şu mesaj geldi.1 Temmuz dan itibaren 10 Mbps'e kadar 1 Mbps'e kadar 50 GB 49 TL / Ay fiyatında indirim olacakmış,yeni fiyat 39TL..Temmuz ayını bekleyin belki tüm seçeneklere indirim gelebilir.
  • Resmi sitedeki yeni bilgiler:
    1 Temmuz 2014’ten itibaren Aylık 49TL’ye sunulan 10 Mbps 50 GB AKN Eko sınırsız tarifesi 39TL/AY;
    Aylık 59TL’ye sunulan 20 Mbps 50 GB AKN Eko sınırsız tarifesi 49TL/AY olarak sunulacaktır.

Bunlar normal tarife olacak,birde taahhütlü tarifelerde biraz daha indirim söz konusu.Uydunet kusursuz firma değil ama en ekonomik fiyatı sunan bu firma.

Sadece online için düşünüyorsan,bulunduğunuz yerde super online fiber(adsl değil)varsa gece kuşu tarifesini tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: matai

Resmi sitedeki yeni bilgiler:
    1 Temmuz 2014’ten itibaren Aylık 49TL’ye sunulan 10 Mbps 50 GB AKN Eko sınırsız tarifesi 39TL/AY;
    Aylık 59TL’ye sunulan 20 Mbps 50 GB AKN Eko sınırsız tarifesi 49TL/AY olarak sunulacaktır.

Bunlar normal tarife olacak,birde taahhütlü tarifelerde biraz daha indirim söz konusu.Uydunet kusursuz firma değil ama en ekonomik fiyatı sunan bu firma.

Sadece online için düşünüyorsan,bulunduğunuz yerde super online fiber(adsl değil)varsa gece kuşu tarifesini tavsiye ederim

Teşekkurler sitede fiber var bir bakayım o tarifeye.

• Türkiye'nin heryerinde sorun yok. Antalya'da yaşıyorum 20 Mbps hızım var. Battlefield 3, Porject Reality BF2 ve World Of Tanks oynuyorum. 2 yıldır Battlefield 3 oynarım oyun içinde hiç sıkıntı yaşamadım.

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Türkiye'nin heryerinde sorun yok. Antalya'da yaşıyorum 20 Mbps hızım var. Battlefield 3, Porject Reality BF2 ve World Of Tanks oynuyorum. 2 yıldır Battlefield 3 oynarım oyun içinde hiç sıkıntı yaşamadım.

Ankara'da durum nasılmış birde onu görelim.

Orijinalden alıntı: Schmabllack

quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Türkiye'nin heryerinde sorun yok. Antalya'da yaşıyorum 20 Mbps hızım var. Battlefield 3, Porject Reality BF2 ve World Of Tanks oynuyorum. 2 yıldır Battlefield 3 oynarım oyun içinde hiç sıkıntı yaşamadım.

Ankara'da durum nasılmış birde onu görelim.

Ankarada herkes paket kaybindan sikayetci hocam. ki paket kaybi zaten online oyun oynayamamaniz demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ping işi tamamen şans işi dostum.. Ankara bahçelievlerde kalıyorum bazen 40-50ping ile fransa sunucularına bağlanabiliyorken bazen de 100ping oluyor.. avrupa sunucularında 110dan fazla ping görmedim pek ama bu tamamen şans işi.. bence abone ol 7 gün dene, memnun kalmazsan direk sözleşmeyi iptal et para ödemiyorsun.

Orijinalden alıntı: velil8

arkadaşlar benim merak ettiğim şu 50 gb akn kotası derken indirmeyimi kastediyolar yoksa internet kullanımını

aynı şey kısaca 50gb kullanım(indirme) aşınca hız 3mbps düşüyor
  • Bu sabah bağlamaya gelecekler bakalım nasıl olacak...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.