Bildirim
Online Müzik Marketten Alınan Gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
telefonla veya e-maille ulaşıp siparişinin ayarları yapılmış biçimde gelmesini isteyebilirsin. mydukkan ayarlayıp gönderiyor ama penna müziği bilmiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson
telefonla veya e-maille ulaşıp siparişinin ayarları yapılmış biçimde gelmesini isteyebilirsin. mydukkan ayarlayıp gönderiyor ama penna müziği bilmiyorum
Aslında kadıköye gidip alacaktım fakat adamların dükkanda çoğu gitar yokmuş online marketten sipariş vereceksiniz dediler ya senin dediğin gibi yapacağım yada kadıköye gitmeden 2-3 gün önceden arayıp şu gün şu saatlerde gitarı almaya geliyorum dükkana getirin falan diyeceğim heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: Tyrion Lannister The Imp
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson
Aslında kadıköye gidip alacaktım fakat adamların dükkanda çoğu gitar yokmuş online marketten sipariş vereceksiniz dediler ya senin dediğin gibi yapacağım yada kadıköye gitmeden 2-3 gün önceden arayıp şu gün şu saatlerde gitarı almaya geliyorum dükkana getirin falan diyeceğim heralde
tipine hastayım demiştin, x6 gövdesinin afilli olanı senin alacağın model. belki birkaç teknik detayı daha vardır ama temelde aynı gitar genel itibariyle. penna 'ya gidip x6 'yı deneyebilirsin, x6 içine sinerse alacağın model de siner zaten. x6 vardır mağazada büyük ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 17 Haziran 2014; 12:54:33 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
x6 içime sindi zaten hocam ben yani gidip kendim alayım yolda kargoda sıkıntı falan çıkar iş çıkmasın diye ama bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrion Lannister The Imp -- 17 Haziran 2014; 13:03:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X