Şimdi Ara

Online Mafya Oyunu - Omafya.com , Omafya.net [Rehber] - Herşey içeride..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 senedir yayında olan ve şuanda en iyi rpg mafya oyunu olanhttp://www.omafya.com ile yeni bir mafya oyunu daha yayına soktuk.http://www.omafya.net, .com dan daha sade ve kolay oynanabilir yapısıyla mafya oyunu severlere sunuyoruz. Omafya.com da bulunan ve hiçbir mafya oyununda bulunmayan farklı bölümler içermesiyle 3 senedir devam eden geliştirme ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

    Web tabanlı mafya oyunu severlerin görüşlerini bekliyorum.

    O mafya, mafya aleminde hayatta kalma mücadelesidir.

    Ayakçı olarak başladığın bu alemde amacın büyük ve güçlü bir mafya babası olmalıdır.

    Sana verilen görevleri teker teker yerine getirerek hem ekonomik hemde cephane gücünü arttırmalısın.

    Baskın ve organize suçlara katılarak gücünü göster ve maddi gücünü arttır!

    Kendi aileni kurarak güç birliği yap ve bu alemde tek ol..

    O mafya sizi sanal bir hayatta güç vaat ediyor!

    http://www.omafya.com

    http://www.omafya.net

    ---- Omafya, online mafya oyunu sitesidir.Yeni üye olan bir çok oyuncu, oyunun karışık ve zor olduğunu düşünmektedir.Bu yazı bu düşünceyi ortadan kaldırarak yeni üye olan oyuncuların daha verimli ve kolay oynaması sağlanacaktır.

    Yeni üye olan her oyuncu oyuna Ayakçı seviyesinden başlamaktadır.Tetikçi seviyesine gelene kadar oyun içerisinde öldürülemez koruması altında oyunda kendini hazırlamaktadır.Öncelikle oyuna yeni başlayan bir kullanıcı, oyundaki menüleri ve oyunda hangi bölümler olduğunu incelemesi gerekmektedir.Oyunda ilerledikçe ve oyun süresince tüm bölümleri aktif bir şekilde kullanması gerekmektedir.Daha sonra Omafya Oyun Kurallarını okuyarak oyunda herhangi bir kural hatası yapmamak için bilinçlenmelidir.Tüm bunları yaptıktan sonra oyuna başlayabilir.

    Oyunda seviye atlamak, para kazanmak ve mermi stoğu yapmak için Suçlar bölümündeki Görev Yap bölümüne önem vermelidir.Görev yap bölümü size yapılması gereken bazı görevler verir.Bunlar uyuşturucu taşımacılığı, araba modifiyesi gibi birçok kademe içerir.Bu görevleri bitirdikçe karşılığında size para,mermi ve seviye puanı gibi büyük katkılar sağlamaktadır.

    Suçlar bölümünde oyun boyunca sürekli önem vermeniz gereken bölümler bulunmaktadır.Bunların Bazıları Suç işle, kabadayılık yap ve mega suç işle gibi bölümlerdir.Bu işleri yaparken sürekli seviye puanı kazanarak oyunda yükseleceksiniz.Eğer bu işlerde başarılı olursanız para ödülüde kazanacaksınız.Suçlar bölümündeki Kapkaç bölümü, seviyenizdeki oyunculardan para çalmanızı sağlamaktadır.Bu her zaman gerçekleşmeyebilir.Ama gerçekleştiğinde güzel miktarlar kazandığınızı göreceksiniz.

    Suçlar bölümündeki araba yürüt bölümü size oyun boyunca görevlerde ve yarışlarda kullanabileceğiniz arabaları çalmanızı sağlar.Bu arabaları modifiye ettirebilir, yarışlar düzenleyebilir veya satabilirsiniz.

    Polise rüşvet ver bölümü sizin suç işlerken hapse düşmenizi engeller.Vereceğiniz rüşvet karşılığı zaman boyunca Suç işle, kabadayılık yap ve mega suç işle gibi bölümlerden dolayı hapse düştüğünüzde otomatik olarak kurtaracaktır.Aksi takdirde bir süre hapis de beklemek veya kefalet ile çıkmak zorunda kalacaksınız.

    Tüm bu işleri gerçekleştirirken enerjiniz düşecektir.Enerjinizin ne durumda olduğunu Bilgi Kutusundan görebilir, enerjinizi arttırmak için Genel bölümünden restoranta uğrayabilirsiniz.

    Fabrikada işçilik yapabilir ve paranızı arttırabilirsiniz.Bunun için fabrika sahiplerinin iş teklifi yapmasını bekleyebilir maaşı yüksek fabrikada işçilik yapabilirsiniz.Günlük gelen maaşlar ile paranızı arttırabilirsiniz.

    Bir aileye mensup olarak gücünüzü ve oyundaki dayanışmanızı arttırabilir, bunun yanında da aile gelirinden pay alabilirsiniz.

    Villa sahibi olmak size paylaşım kolaylığı sağlayacaktır.Bir üyeyle para ve mermilerinizi paylaşabilir eğer ölürseniz bu para ve mermilerin kaybolmasını engelleyebilirsiniz.

    Tetikçi seviyesine gelenler ölüm tehlikesinde olan oyunculardır.Bu seviyeden sonra saldırı alabilecek durumda olacaklardır.Saldırılardan kurtulmak için Genel bölümünden sığınağa girerek size saldırılmasını engelleyebilir, sığınakta olmadığınız süreler içerisinde dedektifler tarafından bulunmamak için ülkeler arası yolculuk yapabilirsiniz.

    Saldırılarda her zaman ölmezsiniz.Ölmeniz için düşmanınızın size yeteri kadar mermi ile saldırması gerekmektedir.Eğer saldırı aldığınızda gücünüz yetmez ve ölürseniz Katil seviyesine düşerek üzerinizdeki mermi ve para gibi birçok varlığınızı kaybedeceksiniz.

    Saldırılardan etkilenmemeniz için bir diğer işlem ise Genel bölümünden markete girmektir.Markette sizi koruyacak, saldırı gücünüzü arttıracak ve seyahatlarınızı kolaylaştıracak ürünler bulunmaktadır.Bunlardan bütçenize göre satın alarak kendinizi saldırılara karşı güçlendirebilirsiniz.


    Genel olarak bahsettiğimiz nasıl oynanır yazımızda fazla ayrıntılara girmeden oyun işleyişini anlattık.Oyun içinde aktif bir birey oldukça daha fazla tecrübe kazanarak sizde güçlü ve yıkılmaz bir mafya babası olabileceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GDG -- 2 Ağustos 2010; 0:19:45 >







  • Arkadaşlar ilk mesajı şikayet kısmından üst konu olarak bildirirseniz sevinirim.

     Online Mafya Oyunu - Omafya.com , Omafya.net [Rehber] - Herşey içeride..


     Online Mafya Oyunu - Omafya.com , Omafya.net [Rehber] - Herşey içeride..


     Online Mafya Oyunu - Omafya.com , Omafya.net [Rehber] - Herşey içeride..


     Online Mafya Oyunu - Omafya.com , Omafya.net [Rehber] - Herşey içeride..




  • Birkaç ay oynamışlığım var.
    Oyuna ısındıktan sonra baya sarıyor gerçekten. Organize suçlar filan, iyi para getiriyor.
    Aileye girmiştim, her gün para veriyolar biliyorsunuz, bir kısmını kasaya koymamız lazımdı, ben koymayınca; kafama yedim kurşunu.:)
    Yeniden başlıyabilirim.
  • Omafya nedir?

    Omafya’ya yeni başlayanların ilk akıllarına gelen sorudur, “Omafya Nedir?” Tabi ki bilirler mafya içerikli bir oyun olduğunu.Ama akıllarında birçok soru oluşur.Nasıl oynanır? ,Ne yapmam gerekir? ,Kuralları nedir? Ve daha birçok soru.Bunun örnekleri çoktur.

    Omafya düşünüldüğü gibi mafya içerikli webde oynanan bir oyundur.Gerçekte ki bir mafyanın işlediği suçların hemen hemen aynıları bu oyunda da mevcuttur.En başta suç işleme vardır.Suç işleme kendi içerisinde de çeşitli suçlara yer vermektedir.Bu bölümde küçük çocuktan kapkaç yaparsın,banka soyarsın,sekreteri gaspedersin vb. gibi 6 adet suç türü bulunmaktadır.Suç işlemeden sonra sırada kabadayılık yap vardır.Bu bölümde de bazı yerlerden haraç alma , iddiasına bilek güreşi yapma gibi 6 adet kabadayılık suçları vardır.Daha sonra mega suç işleme vardır.Ancak bu suçu yalnız milletvekili ve üstü seviyeler yapabilmektedir.Sırada tetikçilik yap vardır.Bu bölümde tek seçenek vardır.O da tetikçilik yaptır.Daha sonra gizli ajanlık suçu vardır.Bu suçu da her üye yapamamaktadır.Sadece efsane ve üstü seviyeler bu suçu yapma imkanına sahiptirler.Bu suçdan sonrada yeniden her üyenin yapamadığı bir suç daha gelmektedir.Derin devlet suçunu da yalnızca efsanevi baba ve üstü seviyeler yapabilmektedir.Hemen arkasından kapkaç vardır.Bu bölüm en farklı suçtur.Diğer suçların hiçbiri diğer kullanıcılara saldırmak, onlarla beraber yapmak gibi özelliği yoktur. Kapkaçta şansınız varsa diğer üyelerden bir miktar para çalabilmektesiniz.Yalnız bu gibi durumlarda para çaldığınız kullanıcı ondan para çaldığınızı öğrenebilmekte ve sizi öldürebilmektedir.Kapkaçtan sonra araba yürütme gelir.Bu suçta araba çalarsınız.Çaldığınız araba sizin olmaktadır.Bu suçlar bittikten sonra 2 tane suç çeşidi vardır ve bunlar diğer kullanıcılarla beraber yapılabilmektedir.Birincisi baskın düzenledir.Sen ve bir arkadaşın olmak üzere 2 kişi birlikte yapmaktadır.Bu özelliği tüm seviyelerdeki kullanıcılar kullanabilmektedir.Diğeri olan organize suç ise sadece suçlu ve üstü seviyeler yapabilmektedir.Bu suçta da sen ve yanına alacağın 3 arkadaşınla birlikte yapılabilmektedir.Sırada uğuşturucu kaçakçılığı vardır.Çoğumuz bu suçu bilir.Oyunda ise aynısı gibidir.Her hangi bir uğuşturucuyu ucuz olan ülkeden alırsın,pahalı olan ülkede satarsın.Sonra polise rüşvet verme gelir.Bu suçtan sayılamaz aslında.Buradan polise rüşvet verirsin.Bu sayede hapishaneye girmen zorlaşır ve girsen bile polis seni hapishaneden çıkarır.Görev yap diye bir ayrı bölüm daha vardır.Burada Omafya’nın belirlediği bazı görevler vardır.Görevleri yaparsın ve para,mermi,seviye puanı gibi bazı ödüller kazanırsın.Suçlar menüsünün en son bölümünde ise dövüş kulübü vardır.Bu kulüpte dövüş seviyeni artırır ve bahis yaratır veya katılırsın.Eğer dövüşleri kazanırsan büyük paralar elde edebilirsin.

    Bu suçları yaparak kendini geliştirebilirsin.Kendini geliştirmenin başka yolarlıda vardır.Fabrika kurarsın.Fabrikanda işçi çalıştırırsın ve para kazanırsın.Yada bir fabrikaya işçi olarak girersin ve maaş alırsın.
    Başka bir kendini geliştirme yöntemi de ailedir.Aile kurarsın,işyeri alırsın ve her gün geliri dağıtarak para kazanırsın yada başka bir aileye girersin ve aile patronu yada sağ kolu geliri dağıttığında para kazanırsın.
    Her üyenin sahip olabileceği bir özellik daha vardır.Villa sahibi olma.Kendine göre bir villa alabilirsin.Villanda para ve mermilerini muhafaza edebilirsin.Başka bir kullanıcıyla evlenerek villayı ortak kullanabilirsiniz.
    Oyunda birde gazino bölümü vardır.Burada 5 adet kumar oyunu ve 1 tane de bar vardır.Kumar oyunlarında para kazanabilirsin.Barda ise başka bir oyuncuya çeşitli içkilerden gönderebilirsin.Bu içkiler gönderdiğiniz kullanıcıya seviye puanı veya enerji kazandırabilir. Yada enerjisini düşürebilir.
    En başta da anamenü diye bir bölüm vardır.Bu bölümde profilinizi düzenleyebilir, not tutabilirsiniz.Arkadaş listenize arkadaşlarınızı ekleyebilir veya mesaj gelmesini istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz.Oyunda online olan üyeleri görebilir,en iyi oyuncuları takip edebilirsiniz.Omafya gazetesinden günlük haberleri öğrenebilirsiniz.Referansınıza kayıt olmuş kullanıcıların saysını görebilir ve bu referans puanlarınızı değerlendirebilirsiniz.Omafya Premium bölümünden Premium ile ilgili bilgi alabilirsiniz.Oyun kılavuzu ve oyun kurallarını açarak oyun hakkında istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.Oyunla ilgili istatistikleri görebilirsiniz.Ve eğer üyeliğinizi bir süre oynamak istemezseniz tatil moduna sokabilirsiniz.




  • Oyun oynarken işinize yarayabilecek bi kaç bilgi vereyim..

    Arkadaşım zengin olduğunu iddaa ediyor,nerden anlayabileceğim?
    Birisini vurucam üzerinde ne kadar para olduğunu nerden anlarım?

    Para Gösterim Şekilleri aşağıdaki gibidir:

    0 arası 10.000 Açlıktan nefesi kokuyor
    10.000 arası 20.000 Çok fakir
    20.000 arası 50.000 Vahim durumda
    50.000 arası 100.000 Ninesinin emekli maaşını bekliyor
    100.000 arası 5.000.000 Parası var ama olmasada olurdu
    5.000.000 arası 20.000.000 Bankadan içeri almıyorlar sen düşün
    20.000.000 arası 50.000.000 Eh işte var üç beş
    50.000.000 arası 100.000.000 Bugün karnını doyurur ama yarını bilemem
    100.000.000 arası 1.000.000.000 Bekar hayatına yetecek kadar
    1.000.000.000 arası 2.000.000.000 Sayamadım ama durumu fena değil
    2.000.000.000 arası 4.000.000.000 Var, var bunda güzel bişeyler
    4.000.000.000 arası 6.000.000.000 Güzel kazanıyo valla kıskandım
    6.000.000.000 arası 8.000.000.000 Paraya para diye hitap etmiyo
    8.000.000.000 ve üstü $$$! Çok parası var çok bildiğin gibi değil


    Seviye kasmak istiyorum, yüzdenin ilerlemesinden birşey anlamıyorum,ne kadar seviye kasarsam bir üst düzeye geçerim?

    Yüzde %30 falan yazdığında anlamıyorum,seviye puanım 85456 ne zaman üst seviyeye geçicem?

    Ayakçı 0 - 100 seviye arası
    Bodyguard 100 - 200 seviye arası
    Özel Koruma 200 - 400 seviye arası
    Hırsız 400 - 800 seviye arası
    Katil 800 - 1500 seviye arası
    Kiralik Katil 1500 - 2500 seviye arası
    Suçlu 2500 - 5000 seviye arası
    Tetikçi 5000 - 10000 seviye arası
    İsadami 10000 - 20000 seviye arası
    Baba 20000 - 25000 seviye arası
    Diplomat 25000 - 35000 seviye arası
    Milletvekili 35000 - 60000 seviye arası
    Efsane 60000 - 80000 seviye arası
    Efsanevi Baba 80000 - 150000 seviye arası
    Lider 150000 - 300000 seviye arası
    Başkan 300000 - 700000 seviye arası
    Omafya Lideri 700000 - 1500000 seviye arası

    Seviye kastık diyelim,baron olduk,daha neden kasalım ki?

    Seviye puanınız arttıkça vurma beceriniz ve gücünüz artar.Bu sayede daha kolay adam vurabilir,kendinizin vurulmasını zorlaştırabilirsiniz.


    Hiç param yok,oyundaki suçlardan gelmiyor hiç para, nerden para kasıcam?

    öncelikle suçlardaki paraları vs. Yi eleştirmeyin.Para kasmak için oyun içinde ticaret yapabilir,ucuzdan alıp pahalıdan satabilir,haftalık gelen saygı puanınızı satabilir,bol bol uyuşturucu kaçakcılığı yapabilir,Bankadan günlük faiz alabilirsiniz.

    Ben kontörle premium alıcam ama hattınız mobil ödemeye kapalıdır diyor ne yapmalıyım?

    İnternetten turkcell'in sitesine girip mobil ödemeyi aktifleştirebilir,premiumunuzu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. yada turkcell müşteri hizmetlerini arayıp aktifleştirebilirsiniz.

    Paket ve premium aldım,aktif olmadı acil yardım!

    öncelikle sakin olunuz,admin makine değil,paketiniz/premiumunuz en geç 3 saat içersinde aktif edilicektir.admin online olduğu an paketiniz aktif demektir.

    Bana oyundan mesaj geldi admin şifremi istedi ve verdiği numaraya kontör atmassam beni banlayacakmış

    bunun kadar saçma birşey olamaz,oyun yönetimi sizden şifrenizi istemez ve böyle saçma bir istekte bulunmaz.

    xxxx isimli kullanıcı beni dolandırdı,yardım edin noooluuuurr,banlayın onuuu

    Burası online mafya oyunudur,dolandırıcılık,dalavere elbetki olacaktır, ki başka bir oyun olsa bile oyun yönetimleri sizin kişisel hatalarınızdan kaynaklanan zararları karşılamaz.


    hesabım sığınaktan atılmış,vurulmuş,torpil var,oyunu bırakıyorum,lanet olsun
    öncelikle şunu söyleyeyim,yönetimin sizi sığınaktan atmak gibi bir derdi veya çabası yok.hesabınız sığınaktan atılmamış,siz sığınak tazelemeyi unutmuş olabilirsiniz.Yada özelden paylaştıgınız dosyalarla bilgisayarınıza virüs girmiş,bu nedenle şifreniz öğrenilmiş,o şekilde vurulmuş olabilirsiniz.

    premium aldıktan sonra premiumdan gelen özel uçak koruma ve sığınak premium bitince gidiyormu?

    Premium aldıktan sonra özel silah ve uçağınız satmadığınız sürece sizde kalıcaktır.

    Merhaba,ben daha fazla mermi ve para saklayabilmek için saray aldım,satsam altınım gelicekmi?
    altınla aldığınız sarayı sattığınız zaman satın aldığınız altın miktarı hesabınıza geri gelicektir.

    Ben altınla otel aldım,satsam altınlarım hebâ olurmu ve daha fazla alırsam istenen altın fiyatı artar mı ?

    Alırken aynı fiyattan satın alırsınız,sattığınızda aldığınız fiyattan 1 altın düşük olarak satarsınız.Yeni uygulamayla 3 altınla alınabilen bir işyeri artık 2 altına satılmakta..

    Kafama takılan birşey var,Sığınaktayım ama vuruluyorum nasıl oluyor? Oysaki hiç vurulmamam gerekmezmi?

    sığınaktayken daha önce bulunmuşsanız vurulursunuz,yani saat 12.00 da bulunan bir üye saat 13.00 da aynı ülkede ise sığınakta olsa dahi vurulur.Bu yüzdendir ki açık vermeyen oyuncular daha fazla seviyededir ve daha yükseklerdedir,yani 1 saniyelik açığınız binlerce seviyenize mâl olabilir,o yüzden sığınak tazelerken peşinizde arama olmamasına dikkat etmelisiniz yahut online sürenizi fazla tutup,düşmanlarınıza ne zaman sığınak tazeleyeceğinizi çaktırmamanız.

    sizden özel mesajla gelen soruları yazdım,aklınıza gelen ve tüm kullanıcıların aklına takılan soru varsa özelden sorabilirsiniz.zamanla bende buraya eklerim.




  • Varsayılan C: Online Mafya Oyunu - Omafya.com , Omafya.net [Rehber] - Herşey içeride..

    Nasıl Bir Oyun;

    Suç işleyerek seviye puanı alıcaksın, yaptığın göreve göre para alıcaksın. İlk Başlarken seviyen ayakçı. Ama suç işleye işleye
    gitgide seviye atlayacaksın ve daha da güçleneceksin. Daha güçlendikçe oyunda senden düşük seviyendeki kullanıcılar
    sana saygı gösterecek. tabikide seviye atlayınca düşmanların ortaya çıkacak. Düşmanlarını yemizlemen senin lehine olacak.
    Herkes tarafından bilinen ve saygı duyulan bir adam olacaksın.

    * Suç işledikçe enerjin düşecek ve yemek salonuna gidip bütçene göre yemek yiyeceksin.

    * Arada hapise düşeksein, suç işleyince polis seni yakalabilir dikkat.!!

    * Dövüş kulübüne gidip kendini geliştireceksin.

    * Seviyen git gide artacak. Ayakçı, Bodyguard,Ozel Koruma, Hirsiz, Suclu, Isadami... Milletvekili, Efsanevi Baba , Lider ve en son olarak Omafya Lideri olacaksın.!!

    * Oyunda 7 tane ülke var. Nerde kalmak istersen oraya gideceksin. İngiltere, amerika , türkiye .. gibi

    * Parana göre mermi ve saygı puanı alabilirsin.

    * Seviyen artınca kendine aile kurabilir ve ailene üyeler alabilirsin tabi senin verdiğin şartlar doğrusunda.


    Suç Nasıl İşlerim.

    Suçlar bölümünü tıklayarak gelen yerdeki suççları yaparız.

    1- Suç işle: Burda banka soyma, sekreterden rüşvet alma gibi eğlenceli bir bölümdür. Yaptığın işe göre seviye puanı alırısın.!
    2- Kabadayılık yap: Burada kabadayılık yapacak ve ağırlığını göstereceksin.
    3- Özel Görev: Bu bölümde omafya oyununda para ve mermi kazanmak ve de seviye kolayca atlamak için yapacaksın.!!
    4- Dövüş Kulübü: Burada dövüşecek ve seviye atlayacaksın. Sonra ortaya para atacak, kendini göstereceksin. Çok geliştiğinden karşına rakip zor çıkacak.
    5- Baskın ve Organize suç: Bu bölümde senden başka baskın için 1, organize için 3 kişi bulacaksın ve yapacaksın tabii paranıda ona göre alıcaksın.!
    6- Uyuşturucu Kaçakçılığı: Burada uyuşturucunun en ucuz olduğu yerden alacak ve en pahalı olduğu gidip satarsan tabikide güzel bir ticaret olacak ve para kazanacaksın.!


    Neresi eğlenceli;

    1- Oyunda kendine göre partner seçip evleneblirsin.
    2- Fabrika kurabilir, fabrikanda işci alıp onların üzerinden para kazabilirsin.
    3- Çok hoş bir arkadaşlık ortamın olacak bundan emin olabilirsin.
    4- Oyunun forumuna giderek orada bulunun geyik cafe bölümünde komik yazıları okuyabilir ve değerlendirme yaparısn.
    5- En önemlisi seviyen artınca herkes sana saygı duyacak ve seninle olmak isteyenler sıraya girecekler.
    6- Baktın oyun çok eğlenceli ve ilerledin. Oyunda premıum alıp gerçekten savaşa girecek ve kendini göstereceksin.

    Son Olarak;

    Bu oyunu oynayanların %90'ı çok beğendiler bende şahsen çok beğendim ve 2 yıldır oynuyorum. Seviyen arttıkca daha eğlenceli olacak bundan emin olablirsin.
    Çok eğlenceli bir ortamda bulunmak istemezmisin.





  • Omafya demek
    sanal ortamda aile çatışmaları,bir çok suç işleme ve her türlü aksiyonun dışında insanların birbirleriyle tanışmasını da sağlayan bir sanal mafya oyunudur. İnternetteki bir çok oyunun dışında omafya da arkadaş edinme ihtimalin vardır.diğer oyunlarda diğer oyunculara hiç ihityacın olmuyor, tek başına idare edebiliyorsun.Ama omafyada insanlarla tanışıp mail adresini alıp arkadaş olma imkanı sunuyor. Benim eski oyunculardan ve hiç gitmediğim şehirlerden bir çok arkadaşlarım oldu. Peki bunun sebebi nedir? Tabiki oyunda tek başına pek bir şey yapamıyor olman. Oyunda organize olmak çok önemli. Organize suç , baskın gibi eylemlerde yanına arkadaşlarını alman lazım bunun içinde diğer online oyuncularla irtibata geçmen gerekmekte. Farkında olmadan iyi arkadaşlıklar ediniyorsunuz.

    Belki hayatımızda hiç elde edemeyeceğimiz bir duygudur fabrika sahibi olmak. Ama Omafya bize bu duyguyu sanal ortamda sağlıyor.

    Oyunun mantığında fabrikana işçi alıp onlara günlük maaş vererek günlük kar etmek.

    Ama bu sadece görünen kısmıdır. Fabrika saldırıları çok ayrı bir aksiyondur. Hele bir de saldırdığınız fabrika yıkılmazsa büyük ihtimal size saldıracaktır ve hemen fabrikanın güvenliğini artırman gerekir. Ama yıkarsan 100 seviye puanı kazanıyorsun.

    Oyunun en güzel yanlarından biri de organize suç kurmaktır. Kendinin dışında 3 kişi daha bulup aynı ülkeye çağırıp organize suç kurmaktır. İnan organize kurmak hiçte kolay değildir insanların işi çıkıyor gecikiyorlar ama başarılı olursanız çok iyi para kazıyorsunuz. Onun dışında içinizdeki lider ruhu ortaya çıkarıyorsunuz. Değdim gibi kolay değil insanları yanı eylemde bir arada tutmak.

    Oyunu bize çekici kılan bir özeliği de sürekli bir bilinmeyen ve merak duygusu. Oyunun görev yap bölümünde sürekli yeni görevler gelmekte. Artık görevden bir şey kazanmak için değil de yeni görevin ne olduğunu merak ettiğiniz için görevi tamamlıyorsunuz. Ve de bazı suçları belirli seviyelere geldiğinizde yapıyorsunuz. Mega suç, derin devlet gibi eylemler belirli seviyeye geldiğinizde yapabiliyorsunuz. Açıkçası beni bu oyunu bağlayan en büyük etken budur yeni suçun veya görevin nasıl bir şey olduğunu öğrenme merakıdır. Bu özeliğin dışında oyunu bize çekici kılan özeliklerinden biri de sürekli bir rekabet ortamı olmaktadır. Oyundaki seviyelerde bunu göstermekte seviye atladıkça en güçlü olmaya daha çok yaklaşıyorsunuz.

    Oyun hakkında birçok şey yazılabilir. Oyunun birçok bölümü var her biri ayrı bir heyecan. Yani kısaca gerçek hayatta alamayacağınız hazzı size yaşatan bir oyun. Ve bu hazzı başka bir oyunda bulamazsınız.

    -Ben ayakcıyım bir sürü kural okudum hiç bir sey anlamdım neyapıcam???
    Bu durumda yapıcagınız tek sey surekli kasmak (online oyun tabiri) Suçlar kısmından ayakcı seviyesinin sınırında bulunan -suç işle -kabadayılık yap - tetikçilik yap - kapkac (tehlikeli olabilir) - araba calmak son olarakta baskın düzenle butonlarından sürekli suc işlemeniz gerekiyor.Bunu sonucunda seviye puanızı yukselterek seviye atlayabilirsiniz...

    - Eee tmm yaptım ama sürekli hapisanedeyim bi türlü kasamıyorum...Cabuk sıkıldım???

    Bu durumda yapıcagınız 2 sey omafya oynayan bir akdasınızla msn ile iltibat içinde olup ondan yardım istemniz...2 cisi we en iside polise rusvet vererek hiç hapise girmememk...

    -Param yok silah bile alamıyorum nasıl mafya olucam_???:D

    Paran yok ama yapılacak bir sürü görev war hepsi seni bekliyor...+ Baskın yap bi arkadas edin ona davet yolla oda kabul edip silah secsin hazırım desin sende bas butona al silahını...

    -Görevler cok sıkıcı uzun suruyo

    Nekadar güzel nekadar bence zevkini cıkar benim seviyem efsane baba bazen diyorum kendi kendime yeni görevler cıksada zaman wakit gecirsem.Her sey sabırdan gecer arkadaslar Tommy Montana hapisten kurtarmak belki ilk tıklamada belkide 10uncu tıklamada cıkarabilirsiniz ama sabırlı olun ve kefalet ödeyin paranız warsa tabi...bmw görevi içinde seviyesi yüksek birinden tabi arkadasınız warsa 100milyon isteyin sanırım bir bmw için yeterli görevden sonra alıcagınız 1milyar la borcunuzu ödeyebilirsiniz...

    -Neden hiç adam dövemiyorum_???

    Çünkü gücün yetmiyor bir taktik yürüt...bahis yapan oyuncuarın kazandıkları ve kaybettikleri orana bak eger seninkinden dusukse saldır %75 kazanırsın..gucune guc katmak istiyosanda sürekli havuzada yüz turla...

    -Enerjim düşmüş 2 ye bilmiyodum saglık 0 olmus ölmüşüm...

    Ölürsün Suc işlerken enerjin gidiyor buna dikkat etmessen ölürsün sürekli bilgi kutusunu güncelle we takip et restorandan veya paran yoksa caldıgın esyalardan enerjini doldurabilirsin...
    saglıgınıda hastaneden kan alarak eski halene getirebilirsin

    -Ben adam öldürmek istiyorum ama yapamıyorum....

    Birini wurman için önce dedktif bürosundan vuracıgın kişiyi bulana kadar tüm ülkelerde aratırman gerek...aksi taktirde vuramassın.
    bulduktan sonra kişinin bulundugu ülkeye gidip saldırı düzenle bölümüne basıp sıkacagın mermiyi yazdıktansonra öldürebilirsin...

    -Eee yaptım ölmedi

    Her seviyenin ayrı bir mermi kapistesi wardır..bunu kimse bilemez cunkusurekli değişir..2 ayrı tetikçi biri 10 mermi sıkarsın ölür diğeri 5 nedeni seviye puanın digerinden farklı olmasıdır..Tek kolaylık premium cekip saldırı simulatörünü kullanmaktır...

    -YAZACAKLARIM BUNUNLA SINIRLI DEĞİLTABİ OYUN OYNADIKCA GENİŞLİYOR SADECE YENİ BASLAYANLAR İÇİN BİR BİANANIN TEMELİDİR TÜM YAZILANLAR...OYUNA BASLAYANLARA ELİMDEN GELDİKÇE BİLGİ YARDIMINDA BULUCAGIM TESEKKURLER..


    Bu arada yöneticilerden ricam başlığı üst konu olarak sabitlerse sevinirim..




  • Omafya.net oynayacaklar için 1000 seviye puanı veren promosyon kodu veriyorum arkadaşlar:

    kod: 793417

    oyuna giriş yaptıktan sonra ANAMENÜ kısmından promosyon bölümüne girerek kullanabilirsiniz..
  • ismim denizes26 beni adam gibi mafya yapın aile filan varsa girelim güzel oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıçırtma

    ismim denizes26 beni adam gibi mafya yapın aile filan varsa girelim güzel oyun



    kardeşim benim ailem yok bende ailesizim ama aile liderlerine mesaj atarsan onlar sana şartlarını söyler.. önce kendini geliştir sonra aile sahipleri zaten seni görür çağırır illaki..
  • harika oyunmuş gerçekten.. yıllardır mafya oyunları oynarım bu kadar ayrıntılı ve geniş içeriklisini ilk kez gördüm. yapımcılarını tebrik ederim. herkese tavsiye ederim gerçekten süper sarıyor oyun ve ortamıda güzel.

    şuan suçlu seviyesindeyim paslaşmak isteyen oyundan nickim sAri24 ...beklerim
  • niye üst konu yapılmıyor bu konu.. ilgilenen yönetici yok mu.. Omafya için alt bölüm bile açılması gerekir web bazlı oyunlar kısmında.. birçok bölüme 1 sene olmuş yazılmıyor. Omafya için bölüm istiyoruz..
  • Oyun zor beyler bi görev yapıyosun %2 deneyim zar zor geliyor en azından birisinin yardımcı olması lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıçırtma

    Oyun zor beyler bi görev yapıyosun %2 deneyim zar zor geliyor en azından birisinin yardımcı olması lazım



    güzelliğide bu zaten.. oyuncularla sürekli paslaşıyorsun.. düşmanda kazanıyorsun dostta.. büyüyene kadar ayıya dayı diyeceksin :) ayrıca daha ilk görevdende çok bişi bekleme tabi. 1 günde lider olacak değilsin.
  • başka başlayan varmı oyundan paslaşalım
  • Ben Efsane Baba oldum. Yakında rütbe atlayacağım. 1 tane promosyon var 1 aylık GOLD. Kullanacağım inş. :D

    CorleoneFamily adım.
  • Ne günlerdi bee
    Liseliler bilmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.