Şimdi Ara

Online Html Kaynak Kodu Değiştirme (Admin Paneli ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, birşeyi merak ediyorum.online olarak sitemdeki bir html sayfasının kaynak kodunu değiştirebilir miyim?

örneğin ; sitemdekiwww.site.com/degiseceksayfa.html içerisinde bir tablo var.tablonun rengi siyah olmuş olsun.ben bunu online olarak ftp kullanmadan, tablo rengini beyaza nasıl çevirebilirim.hangi kodları kullanmam gerekiyor?

daha detaylı bir örnek vermem gerekirse;

sayfa adı : degiseceksayfa.html olsun.içerisnde şu kodlar var.

<table>
    <tr>
    <td bgcolor="#000">abcde</td>
    </tr>
    </table>

bu kodun içerisindeki #000 olan kısmı canım istediğinde #fff olarak nasıl değiştirebilirim.yani bir nevi mini admin paneli gibi bişey olacak.bir tane textbox olacak ve oraya gireceğim renk kodu anında degiseceksayfa.html adresine uygulanacak.

uzman arkadaşlardan yardım bekleniyor.

• Renk kodunu sabit bir yerden çekmen lazım bu bi txt dosyası da olabilir veya database de. Sonra o bahsettiğin textbox olayını da o sabit yerdeki renk kodunu değiştirmek için kullanırsın. Php'de çok rahat yapılabilir bişi de sen ne kullanıyosun bilemicem.
  • php kullanarak yapacağım zaten ama nasıl bir kod yazılacağını bilmiyorum
  • veritabanı aç adı sayfalar olsun tablo da aynı. sonra id ad kod sütunları olsun kod sütunu longtext id ai ve primary. sonra a.php ye gerekli bağlantılardan soğra yazdır bitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.