Şimdi Ara

Online Herkese Açık Kimlik Bilgileriniz,torrentten sonra bir yenilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skandal değilde nedir? Tarihte görülmemiş skandal hakkında fikriniz nedir? Özellikle spamlama nedenim "gerçekten rezil bir durum olması"

• Free Time kullanıcısına yanıt
    Aslında skandal sayılmaz.

Dua ile fasulye yetiştirme gibi bir projeyi kabul eden Devlet'in Bilim kurumu varsa ,

3-4 Serserinin bilgilerimizi cukkalayacağı Veritabanıda vardır.
  • Neyseki veriler en az 10 yıllık. Kendi adımı aradıktan sonra içim rahat etti. Ama yine de yedekleri kaptıran güncelleri de kaptırır. Gerçi ben devlet dairelerinin halini biliyorum çalınsa hiç şaşırmam.
  • herkes ev değiştirmiyor bu ülkede malesef bilgiler güncel bazılarının.
  • Bu akboyların bahanelerine ayrıca hastayım..

Yok veriler 10 yıllıkmış yok bilmemne. Kimlik no'nda 10 yıllıkmı? değil anne baba ismin var mı? var..

Bir kez de ulan devlet hata yapmış birilerinin istifa etmesi lazım deyin kabul edin kafamı kıracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 6 Nisan 2016; 12:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Bu akboyların bahanelerine ayrıca hastayım..

Yok veriler 10 yıllıkmış yok bilmemne. Kimlik no'nda 10 yıllıkmı? deği..l anne baba ismin var mı? var..

Bir kez de ulan devlet hata yapmış birilerinin istifa etmesi lazım deyin kabul edin kafamı kıracam

Etmezler onlar Dindar kesim.
  • kılıf hazır paralel yapmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • link var mı? kendi adım var mı ona bakcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Neyseki veriler en az 10 yıllık. Kendi adımı aradıktan sonra içim rahat etti. Ama yine de yedekleri kaptıran güncelleri de kaptırır. Gerçi ben devlet dairelerinin halini biliyorum çalınsa hiç şaşırmam.

nerden aratabilirim hocam acaba söyler misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    kesin öyle diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1BF783EF

link var mı? kendi adım var mı ona bakcam
    quote:

Orijinalden alinti: gelecegi olmayan adam

link var mi? kendi adim var mi ona bakcam

https://thanksgiving.who.ec/u/33693950

Buyurun.

Bu siteden bakacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 6 Nisan 2016; 11:54:57 >

• Treth kullanıcısına yanıt
    9 yaşındaysan bir sıkıntı yok. Mantığa bak hizaya gel. Son 10 yılda hangi bilgin değişti kimlikteki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Buyurun.

Bu siteden bakacaksınız.

hakkaten çıktı yahu :(

ya bunu da koruyamayacaklarsa tükkanı kilitleyip çıksınlar daha iyi.

bence emniyet/mit kayıtları da vardır paylaşmıyorlardır.

• Kimlik numaralarını değiştirsinler bari bu nasıl iş ya, ne yolda terörden huzurla dolaşabiliyoruz ne evde kimlik bilgilerimiz kimin elinde acaba diye huzurla oturabiliyoruz. Bu nasıl ülke yönetimi hep kendilerini, kendi yandaşlarının ceplerini düşünüyorlar, vatandaşın güvenliği huzuru ile uğraşmak ikinci planda, iş olsun diye yumurta kapıya dayanınca vatandaş akıllarını geliyor rica minnet ilgileniyorlar, vatandaş umurlarında bile değil.

• Bizim aile yok. Biz yaşamıyoz mu la bu ülkede.

Şaka bir yana 50 milyon insanın kimlik bilgilerinin internette dolaşması rezil bir durum. Kimlik no, adres herşey ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Buyurun.

Bu siteden bakacaksınız.

Bende açılmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Olayın vahametini anlayamamış bazı ak gençlik var. Bu adamlar bu bilgiler ile sizinle ilgili her türlü işlemi yapabilirler. Sırf gıcıklık olsun diye arar cep telefonu operatörünü tarifeni en yüksek tarifeye çeker. Bu tabi en masumu aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyelim.
    Medeni bir ülkede böyle bir skandal yeri yerinden oynatır. Bizim ülkemizde paralele bağlarlar. %50 de huloooggg.

• Dünya liderimiz Sayın R.T.E.'ninde bilgileri yayınlandı.Paralelciler bu konuda 1 numaralı şüphelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Olayın vahametini anlayamamış bazı ak gençlik var. Bu adamlar bu bilgiler ile sizinle ilgili her türlü işlemi yapabilirler. Sırf gıcıklık olsun diye arar cep telefonu operatörünü tarifeni en yüksek tarifeye çeker. Bu tabi en masumu aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyelim.
    Medeni bir ülkede böyle bir skandal yeri yerinden oynatır. Bizim ülkemizde paralele bağlarlar. %50 de huloooggg.

Bu işi paralelciler yaptı!

• Ellimilyon insan içinde neden bende varım niye ben, talihsizliğe bak ya

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.