Şimdi Ara

Online Halo 3 Oynamak İsteyenler ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun tek kelime ile mükemmel online ise anlatılmıycak kadar güzel ama gavurlardan sıkıldım
    buluşup oyun kuralım beraber game tag lerinizi bırakın zaman ayarlayıp akşam oynayalım 6kişi olursa bu akşamda oynayabiliriz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• millet ya banlandı yada banlanırım diyemi korkuyor anlamadım
  • bu gece oynuyalim diyorum kimse iplemiyor nedense ya

tag : karaca
  • gamertag: gokhanww2

ama multiplayi biraz countrstrike gibi, bombalar uçuşuyor ve millet deli gibi zıplayıp duruyor. ve sürekli yakın dövüş.
  • Gamertag: Raistlin TR

12-1 arası gelirim büyük ihtimalle.
  • tamam beyler ekledim oynamak isteyen gelsin halo3 gecesi uyumak yok
  • bana göre oynamayın halo 3ü netten, halo3 ün demosunun akabinde neler olduğunu unutmuş herkes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o nasıl iş ya anlmadım
  • no problem herşey orjinal :)
  • halo3 u oynayipta banlama olmaz ban toplu halde yapiliyor siz ister oynayi ister oynamayin onlar biliyor sizin makinanin fw li olup olmadigini
    bu arada oynamak isteyenler benide ekleye bilirler gamertag imzada
  • ms yeni çıkan fw yi tespit edemiyor diyorlar bide patch siz oyunu çalıştırmadıgı için fw güvenli diyorlar
    ama livedan indirmenin sakıncası yok vede orjinal oyun oynayın vede kopyaları offline oyadaıktan sonra banlanmazsınız diyorlar
  • Ya bırakın öyle şeyleri live dan bananma korkusuyla live a bağlanmıyorsunuz e ne işe yarıyor live o zaman hiç düşünmüyormusunuz.

Safsata öyle şeyler girip keyfimize bakarız bu gece.
  • yok hayır ben sürekli live de oynuyorum ama genelde pes, nba vb. oyunları tercih ediyorum, bu arada hurafe falan değil, geçen sefer crackdown oynayanlar, halo 3 demo oynayanlar hemen banlandı, çok çok iyi hatırlıyorum
  • Orijinal oynayanlar da banlandı :)

Hiç oynamayanlar da banlandı :)

Live ın kopya oyunlarla altını üstüne getirip banlanmayanlar da çok fazla :)

3 kırmızı işi gibi şansa kalmış birşey. Live varken abanın oyunlara diyorum o tedirginlikle yaşanır mı ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Orijinal oynayanlar da banlandı :)

?
  • yehuu bu gece halo gecesi super olacak super
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcukran

quote:

?

Orijinal oynayıp banlandığına dair şikayet edip MS i arayan çok kişi oldu yabancı forumlarda.
  • benide ekleyin ya araniza gecen girdim yabancilarla kapismak hic hosuma gitmiyor. gamertag ozguragdas unutmayin sakin ha beni halo3 falan farketmez ne isterseniz oynariz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tcukran

quote:

?

Orijinal oynayıp banlandığına dair şikayet edip MS i arayan çok kişi oldu yabancı forumlarda.

O milyonda bir olur bence. Sırf banlanmamak için garantili alıp orj. oyun kullanıcam güme gitmiyelim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

oyun tek kelime ile mükemmel online ise anlatılmıycak kadar güzel ama gavurlardan sıkıldım
    buluşup oyun kuralım beraber game tag lerinizi bırakın zaman ayarlayıp akşam oynayalım 6kişi olursa bu akşamda oynayabiliriz

Hangi Fw sürümünü kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.