Bildirim
Online Halo 3 Oynamak İsteyenler ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
millet ya banlandı yada banlanırım diyemi korkuyor anlamadım -
bu gece oynuyalim diyorum kimse iplemiyor nedense ya
tag : karaca -
gamertag: gokhanww2
ama multiplayi biraz countrstrike gibi, bombalar uçuşuyor ve millet deli gibi zıplayıp duruyor. ve sürekli yakın dövüş. -
Gamertag: Raistlin TR
12-1 arası gelirim büyük ihtimalle. -
tamam beyler ekledim oynamak isteyen gelsin halo3 gecesi uyumak yok -
bana göre oynamayın halo 3ü netten, halo3 ün demosunun akabinde neler olduğunu unutmuş herkes -
o nasıl iş ya anlmadım -
no problem herşey orjinal :) -
halo3 u oynayipta banlama olmaz ban toplu halde yapiliyor siz ister oynayi ister oynamayin onlar biliyor sizin makinanin fw li olup olmadigini
bu arada oynamak isteyenler benide ekleye bilirler gamertag imzada -
ms yeni çıkan fw yi tespit edemiyor diyorlar bide patch siz oyunu çalıştırmadıgı için fw güvenli diyorlar
ama livedan indirmenin sakıncası yok vede orjinal oyun oynayın vede kopyaları offline oyadaıktan sonra banlanmazsınız diyorlar -
Ya bırakın öyle şeyleri live dan bananma korkusuyla live a bağlanmıyorsunuz e ne işe yarıyor live o zaman hiç düşünmüyormusunuz.
Safsata öyle şeyler girip keyfimize bakarız bu gece. -
yok hayır ben sürekli live de oynuyorum ama genelde pes, nba vb. oyunları tercih ediyorum, bu arada hurafe falan değil, geçen sefer crackdown oynayanlar, halo 3 demo oynayanlar hemen banlandı, çok çok iyi hatırlıyorum -
Orijinal oynayanlar da banlandı :)
Hiç oynamayanlar da banlandı :)
Live ın kopya oyunlarla altını üstüne getirip banlanmayanlar da çok fazla :)
3 kırmızı işi gibi şansa kalmış birşey. Live varken abanın oyunlara diyorum o tedirginlikle yaşanır mı ya. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
? -
yehuu bu gece halo gecesi super olacak super -
quote:
Orjinalden alıntı: tcukran
quote:
?
Orijinal oynayıp banlandığına dair şikayet edip MS i arayan çok kişi oldu yabancı forumlarda. -
benide ekleyin ya araniza gecen girdim yabancilarla kapismak hic hosuma gitmiyor. gamertag ozguragdas unutmayin sakin ha beni halo3 falan farketmez ne isterseniz oynariz. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: tcukran
quote:
?
Orijinal oynayıp banlandığına dair şikayet edip MS i arayan çok kişi oldu yabancı forumlarda.
O milyonda bir olur bence. Sırf banlanmamak için garantili alıp orj. oyun kullanıcam güme gitmiyelim valla -
quote:
Orjinalden alıntı: MirrorMask
oyun tek kelime ile mükemmel online ise anlatılmıycak kadar güzel ama gavurlardan sıkıldım
buluşup oyun kuralım beraber game tag lerinizi bırakın zaman ayarlayıp akşam oynayalım 6kişi olursa bu akşamda oynayabiliriz
Hangi Fw sürümünü kullanıyorsunuz?
Benzer içerikler
- londra posta kodu
- forza horizon 5 iki kişi oynama xbox
- xbox çocuk oyunları
- kahraman konsol güvenilir mi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox series x ne zaman çıktı
- hayatta kalma oyunları pc
- oyuncu kulaklığı önerisi
- witcher 4 ne zaman
- crysis 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X