Arkadaşlar Bilgisayarımda Online Games Virüsü vardı Bunu Silmek İçin Spyware Doctor ı İndirdim Lins Aldım Bedavaya Ama Kayıt Yaptıramıyorum Bi Yardım Edermisiniz Nasıl Yapcam Kayıp Olmadığı İçin Virüsleri Silmiyor Anlayanlar Bi Yardım Etsin Ben Yapamadım Sroda Oynayamıyorum Ya Dolu Virüs Var Pc De Of Of İşte Resişm Adımı Yazıyorum Lisansı Yazıyorum Böyle Yazılcak Büyük İhtimal Tada Bilmiyorum Yanlış Yaptığım Ne var Burada Bi yardımcı Olun
Lütfen Bi Yardım Edin Bu Programmı Yapamassam Hangi Programı Önerirsiniz Siz Bana Ona Göre İndiriyimde Siliyim Şu Virüsü yaf
Ayrıca Msn me Gelen e Mailde
quote:
Thank-you for your interest in PC Tools Internet Security from PC Tools!
Bu Yazmaktadır Ben PC Tools Internet Security mi İndirmem gerekiyor? Çok Acil Yardımınıza İhtiyacım var Beyler Lütfen...
Spyware Doctor'u önermem. Kötü bir program. Lisanssız hali lisanslı halinden daha çok şey buluyor.
Onun yerine Malwarebytes' Anti-Malware yükleyebilirsin.
Nod 32
Online game virüs Ya bot365 den yada rev6 dan bulaşıyor dikkat edin ama bot365 den bulasıyor firefox o sıteyı acmıyor zararlı yazılım war dıye we anti vir. programlarıda o sıteyı acınca uyarıyor En mantıklısı format at için rahat etsin
Format Attım Zaten Virüs Yüzüne Ama Nafile Dedikleri Gibi Geçmedi Sonra Nod 32 iyi kurduk Tarattım Tamı Tamına 102 Tane Virüs Buldu Bunun %75 i Den Faslası Online Games Di Sonra Bunları Nod 32 İle Sildim Şimdi Spyware Doctor İle Taratıyorum Vede Bi Kaç Tane Dha Online Games Buldu Vede Sildi Yarın İnş Bi Kaç Virüs Programı Daha Deniyeceğim Pc min Temiz Olduğundan Emin Olduğum Gün Sorya Başlıyacağım...
Herkese ilgisi İçin Teşekkür Ederim...
Arkadaşlar Nod32 yeni sürümünü kullansanıza biraz mantıklı olun virüs kapmasın bilgisayarınız Lisansını alın kullanın
Kaspersky garanti çözüm ben bizzat yaşadım ve key problemide yok key sitesi var dağıtıyor sömürün
Avira premium security... +3Ay'lık lisans kampanyası..