Şimdi Ara

Online Games Virüsü Ve Spyware Doctor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımda Online Games Virüsü vardı Bunu Silmek İçin Spyware Doctor ı İndirdim Lins Aldım Bedavaya Ama Kayıt Yaptıramıyorum Bi Yardım Edermisiniz Nasıl Yapcam Kayıp Olmadığı İçin Virüsleri Silmiyor Anlayanlar Bi Yardım Etsin Ben Yapamadım Sroda Oynayamıyorum Ya Dolu Virüs Var Pc De Of Of İşte Resişm Adımı Yazıyorum Lisansı Yazıyorum Böyle Yazılcak Büyük İhtimal Tada Bilmiyorum Yanlış Yaptığım Ne var Burada Bi yardımcı Olun

Online Games Virüsü Ve Spyware Doctor!!

Lütfen Bi Yardım Edin Bu Programmı Yapamassam Hangi Programı Önerirsiniz Siz Bana Ona Göre İndiriyimde Siliyim Şu Virüsü yaf

Ayrıca Msn me Gelen e Mailde
    quote:

Thank-you for your interest in PC Tools Internet Security from PC Tools!

Bu Yazmaktadır Ben PC Tools Internet Security mi İndirmem gerekiyor?
    Çok Acil Yardımınıza İhtiyacım var Beyler Lütfen...

• avirayı yüklewww.gezgin-ler.net ten
  • sistem geri yükleme yapsana arkadasım ..
  • FaTaL Senin Verdiğin linkteki ni İndirip Kurcam Eğer Olmassa Yapamassam Avirayı Yada Kaspersky ı Denicem Teşşekkürler İlginiz İçin...
  • Pardon yanlış konunun linkini vermişim.Bu olucak.

http://forum.donanimhaber.com/m_31497169/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Pardon yanlış konunun linkini vermişim.Bu olucak.

http://forum.donanimhaber.com/m_31497169/tm.htm

Öbür Verdiğin Konuyu İndirdim Olmadı Şimdi Bunu İndircem Bu Ay Kota Çok Pis GirecekYa Hadi hayırlısı Nese Çok Çok Saol... Hemen İndirip Denicem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spyware Doctor'u önermem. Kötü bir program. Lisanssız hali lisanslı halinden daha çok şey buluyor.

Onun yerine Malwarebytes' Anti-Malware yükleyebilirsin.
  • Nod 32
  • Online game virüs Ya bot365 den yada rev6 dan bulaşıyor dikkat edin ama bot365 den bulasıyor firefox o sıteyı acmıyor zararlı yazılım war dıye we anti vir. programlarıda o sıteyı acınca uyarıyor En mantıklısı format at için rahat etsin
  • Format Attım Zaten Virüs Yüzüne Ama Nafile Dedikleri Gibi Geçmedi Sonra Nod 32 iyi kurduk Tarattım Tamı Tamına 102 Tane Virüs Buldu Bunun %75 i Den Faslası Online Games Di Sonra Bunları Nod 32 İle Sildim Şimdi Spyware Doctor İle Taratıyorum Vede Bi Kaç Tane Dha Online Games Buldu Vede Sildi Yarın İnş Bi Kaç Virüs Programı Daha Deniyeceğim Pc min Temiz Olduğundan Emin Olduğum Gün Sorya Başlıyacağım...

Herkese ilgisi İçin Teşekkür Ederim...
  • Arkadaşlar Nod32 yeni sürümünü kullansanıza biraz mantıklı olun virüs kapmasın bilgisayarınız
    Lisansını alın kullanın
  • Kaspersky garanti çözüm ben bizzat yaşadım ve key problemide yok key sitesi var dağıtıyor sömürün
  • Avira premium security... +3Ay'lık lisans kampanyası..

http://forum.donanimhaber.com/m_26761264/tm.htm
  • bıde bende bı soru sorcam keylogger olan dosyayı sılersenz bılgısayarda keylogger kalırmı gıdermı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SponqeBobzZ

bıde bende bı soru sorcam keylogger olan dosyayı sılersenz bılgısayarda keylogger kalırmı gıdermı

Gider ama Virüs programlarının bulamadıgı keyloger v.s v.s virüsler Olabilir onun ıcın en ıyısı bılgısayara keyloger bulasdıysa dırek format atmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.