Şimdi Ara

Online Filmler Yarıda Kalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam. Aynı problem bende de var. Tarayıcıdan falan da değil, ie, chrome, firefox'da denedim olay hep aynı. 15-20 sn doluyor sonra tamamı dolu gösterip donuyor. -Facebooktan video çeken dizi,film sitelerinde- video dosyasını flashget ile indirdiğimde de indirme arada bir duruyor tekrar başlıyor. Yani problem indirmenin durması.

Yalnız bu olay youtube da olmuyor. Devam etme özelliğinden midir bilmiyorum. Yani, ya facebook videolarında problem ya internet sağlayıcılarda. Bu durum bende 2 haftadır var.
  • arkadaşlar sorun kablosuz bağlanmakta galiba ben bugün kablo ile bağlandım hiç bir sorun olmadı hatta izlediğim dizi öyle çabuk doluyorduki şaşırdım

siz deneyin sonuçlarını haber verinki sorunun kablosuz bağlanmakla alakası olduğu kesinleşsinki ona cevap arayalım

ha unutmadan burda cevap yazan bir arkadaşın kablosuz bağlantıda bir parazit vardır lafından yola çıkarak kendi sorunumu buldum

teşekkürler inan- fener nickli arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 13 Aralık 2010; 23:34:30 >
  • yok mu bir çare
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

yok mu bir çare

denedinmi kablo ile bağlanıp izlemeyi?????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

yok mu bir çare

denedinmi kablo ile bağlanıp izlemeyi?????????????????

denemedim de o çare olmaz bana,ben yatakta film izliyorum orayada mı kaplo çekim.hem daha önce bu sorun yok tu son aylarda başladı ve kablosuz kullanıp sorun yaşamayanlarda çok.
  • Selam. Arkadaşlar kablodan falan değil - en azından benim için çünkü ethernet kablosu ile kullanıyorum-. DNS ayarlarını otomatiğe aldım, düzeldi. 8 8 8 8 olan dns'i kullanıyordum... Ama anlamadığım, bu zamana kadar problem yoktu da 2 haftadır niye böyle. Neyse, dns ayarlarını değitirmenizi öneririm. Bu arada ne çok site kapatmışlar arkadaş, dns'i düzeltince farkettim.
  • Ben Adsl kullanıyorum Fatih'te, nadiren olabiliyor bu sorun ama youtube da daha olmadı. Bu arada youtube için proxy olarak gonavige kullanıyorum.
    Bu sorunu yaşayan arkadaşlar herhalde akşam saatlerinde yaşıyorsunuz değil mi? iş yerinde rahat izleyip, evde sorun yaşama bununla alakalı olabilr. Zira akşamları yoğunluk var.
    Kablosuz kullananlara bir hatırlatma yapayım; kablosuz ağlar çevrenizde çok ise çakışma olabiliyormuş, tabi bu genelde hiç bağlanamama sorunu yaratıyor. Ama yinede tedbiren bağlantı kanalını değiştirmek belki işe yarayabilir.

Bakınız: konuyla alakalı mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pestemal -- 18 Aralık 2010; 3:17:57 >
  • hala çözüm yok mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.