Şimdi Ara

Online Counter Strike Source Dedicated Server (Update Yok) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
0
Favori
107.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferdy

beyler kusuva mbakmayına ama ben counteri onlie nasıl oynarım yardım varmı
    İyi günlerdi.o günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E3350EF5

hamachi girişinde kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra join kısmına tıklıyorum fakat "error:this network appears to be full" hata mesajı çıkıyor.ne yapmalıyım?

Alıntıları Göster
    Ya sızden bıse rıca edıcem yukarıdakılerın hepsını okuyamadım bu onlıne counter nerden ındırılıo bana bın lınk yasarsanız sevınırım
  • quote:

hamachi girişinde kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra join kısmına tıklıyorum fakat "error:this network appears to be full" hata mesajı çıkıyor.ne yapmalıyım?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sourcedesunucuyu felan hep buldum bitane bota tıklıyorum ''this server is using newer protocol(7)
    than your client('' diye bir yazı çıkıyor cevap yazarsanız çooooook sevinirim çok uğraştım ama yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8585

arkadaşlar sourcedesunucuyu felan hep buldum bitane bota tıklıyorum ''this server is using newer protocol(7)
    than your client('' diye bir yazı çıkıyor cevap yazarsanız çooooook sevinirim çok uğraştım ama yapamadım

Alıntıları Göster
    hadi be bi cevap
  • quote:

hadi be bi cevap

Alıntıları Göster
    bi yardım edin kardeşler ne olur
  • quote:

bi yardım edin kardeşler ne olur

Alıntıları Göster
    kardeşler ayıp oluya ama ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: webportalim

quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

verdigin ikinci haritalari indirdim de bu haritalari eski haritalarin yanina mi yapistiracaz napcaz nasil kuracaz ?

haritaları Counter-Strike Source\cstrike\maps dizinine

materyal dosyalarını Counter-Strike Source\cstrike\materials dizinine

sound dosyalarını Program Files\Counter-Strike Source\cstrike\sound dizinine

Alıntıları Göster
    msn adresini vermek isteyen varsa versin

• quote:

Orijinalden alıntı: codur

quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

Yeni bilgisayar sistemimle geliyorum bekleyin webportalim, CYBER_IT'İ (o ben oluyorum )takımdan silmedin di mi ?...Siz durun , Cyber_it'i yeni sistemiyle görün bu makine külüstür yeni makineyle ortalığı kavuracak

bende nerde bu kardeş neden kayboldu diyordum yaw gel bekliyoruz takımda yerin duruyor ......

Alıntıları Göster
    of off

• quote:

of off

Alıntıları Göster
    patlıyacam sıkıntıdan olmuyo olmuyo bi yardım edin be

• quote:

patlıyacam sıkıntıdan olmuyo olmuyo bi yardım edin be

Alıntıları Göster
    allah rızası için bi source sunucusu ve internetten sourceyi oynamak için ne indir mek gerekiyo yada ne yapmak gerekiyoinsanlık namına birisi cevaplasın

• quote:

allah rızası için bi source sunucusu ve internetten sourceyi oynamak için ne indir mek gerekiyo yada ne yapmak gerekiyoinsanlık namına birisi cevaplasın

Alıntıları Göster
    oke anlaşıldı cevap yok
  • arkadaşlar bende cs oynamak istiyorum bu konuda hiçbirbilgim yok napmam gerekiyo nasıl sunuculara bağlanabilirim oyun nerde oynanıyor yardımcı olursanız sewinirin hoşçakalın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammos

arkadaşlar bende cs oynamak istiyorum bu konuda hiçbirbilgim yok napmam gerekiyo nasıl sunuculara bağlanabilirim oyun nerde oynanıyor yardımcı olursanız sewinirin hoşçakalın...
    ahmet 8585 ve rammos nickli arkadaslar counter strike source oynamak istiyorsanız orjinal almanız gerek bir zamanlar webportalim arkadasın serveri vardı ama suanda yok yanı tek carenız orjınal eger 3-4 arkadas bulabılırsenız hamachı uzerınden oynayabılırsınız bol sans

baska bırsey soracaksanız pmden ulasabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 16 Ocak 2006 9:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamachiturk

Arkadaşlar Counter dahil birçok oyun için türk hamchi ağlarını buradan idirebilirsiniz.http://www.websamba.com/maske/files/Hamachi_aglari.rar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hamachiturk

Arkadaşlar Counter dahil birçok oyun için türk hamchi ağlarını buradan idirebilirsiniz.http://www.websamba.com/maske/files/Hamachi_aglari.rar

Bu dosyayı indirdim, readme de şöle yazıyo:

Hamachi açıkken ağ dosyalarını çift tıkladığınızda,
    ağlar otomatik olarak Hamachi'ye eklenecektir.

fakat böyle bişey olmuyo nedense..

tıkladıın zaman birlikte aç olaylarına giriyo..

nasıl olucak bu iş??

• quote:

Orijinalden alıntı: hamachiturk

Alıntıları Göster
    hamachi ağlarını indirdim ama beni oku dosyası çift tıklayıp aç diyo ama açılmıyo ben counter strike 1.5 i nasıl kaydedicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Egecanince91

hamachi ağlarını indirdim ama beni oku dosyası çift tıklayıp aç diyo ama açılmıyo ben counter strike 1.5 i nasıl kaydedicem

Alıntıları Göster
    ya bu hamachi calısmıyo hata weriyor deli oldum
  • quote:

Alıntıları Göster
    çok iyide çok buyuk yazmsısın bii deben beceremedim nasıl olcak bu iş yapan yazsın lütfen

En büyük TRABZONSPOR

• quote:

Orijinalden alıntı: müc12

çok iyide çok buyuk yazmsısın bii deben beceremedim nasıl olcak bu iş yapan yazsın lütfen

En büyük TRABZONSPOR

Alıntıları Göster
    yaa ben hiçbişey anlamadım bu netten oynamayı sinir oldum yaa.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Sword

yaa ben hiçbişey anlamadım bu netten oynamayı sinir oldum yaa.....

Alıntıları Göster
    yaw nerde millet nassı edelim böle kala kaldık ha..

• quote:

Orijinalden alıntı: servet74

yaw nerde millet nassı edelim böle kala kaldık ha..

Alıntıları Göster
    hamachi tamam server tamam. class c hatası veriyor.yardım plsssss
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.