Bildirim
ONLINE ALIŞVERİŞ İPTALİNDE BANKA ÖDEMEYİ NASIL YAPIYOR ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam Maximum ve Worldcard da aylık olarak taksit bedelini ödüyor. Yani misal 1000 TL 10 Taksit ise, ayda 100 Tl olarak ödeniyor, benim her iki kartta da bu şekilde oldu _____________________________ -
yardımın için öncelikle teşekkür ederim. benim iptal ettiğim ilk siparişimdi bu. o yüzden konuya biraz yabancıyım. peki ödemelerde aylık olarak benim yapmam gereken birşey var mı ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: wolchald
yardımın için öncelikle teşekkür ederim. benim iptal ettiğim ilk siparişimdi bu. o yüzden konuya biraz yabancıyım. peki ödemelerde aylık olarak benim yapmam gereken birşey var mı ?
Yok hocam birşey yapmanıza gerek yok, yalnız para iadesinin yapılmış olduğuna emin olun. Durum şöyle gerçekleşecek, mesela ürünü 10.02.2012 tarihinde almışsanız ekstrenizde 10.02.2012 de eksi bakiye olarak gözüküyor. Para iadesi 25.02.2012 tarihinde yapıldı ise her ayın 25 inde ekstranize artı bakiye olarak taksit turarı kadar giriyor_____________________________ -
tam da istediğim cevap oldu teşekkürler
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: wolchald
tam da istediğim cevap olduteşekkürler
Rica ederim_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- mediamarkt fatura sorgulama
- a56 vs s24 fe
- kamera buğulanması nasıl düzelir
- samsung ses arttirma kodu
- samsung corby 2
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung hello kitty telefon
- one ui 8 alacak telefonlar
- samsung a07
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X