Şimdi Ara

ONLINE ALIŞVERİŞ İPTALİNDE BANKA ÖDEMEYİ NASIL YAPIYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. internetten dokuz taksitle sipariş verdiğim samsung s5830 un temininde sıkıntı olduğu için siparişimi iptal ettim. telefonu aldığım firma parayı tek seferde kartıma yatırdığı zaman vakıfbank bunu dokuz eksterede ayrı ayrı yansıtır mı ? yoksa tek seferde işlem kapanır mı ? teşekkürler

• Hocam Maximum ve Worldcard da aylık olarak taksit bedelini ödüyor. Yani misal 1000 TL 10 Taksit ise, ayda 100 Tl olarak ödeniyor, benim her iki kartta da bu şekilde oldu

Orijinalden alıntı: wolchald

yardımın için öncelikle teşekkür ederim. benim iptal ettiğim ilk siparişimdi bu. o yüzden konuya biraz yabancıyım. peki ödemelerde aylık olarak benim yapmam gereken birşey var mı ?

Yok hocam birşey yapmanıza gerek yok, yalnız para iadesinin yapılmış olduğuna emin olun. Durum şöyle gerçekleşecek, mesela ürünü 10.02.2012 tarihinde almışsanız ekstrenizde 10.02.2012 de eksi bakiye olarak gözüküyor. Para iadesi 25.02.2012 tarihinde yapıldı ise her ayın 25 inde ekstranize artı bakiye olarak taksit turarı kadar giriyor

Orijinalden alıntı: wolchald

tam da istediğim cevap oldu teşekkürler

Rica ederim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.