Şimdi Ara

ONKYO HT-S590 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
8.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bir arkadaştan ben bir konser DVD si alıp dinleyeyim bakalım. Belki Divx'de fazla fark etmeyen bas tiz ayarı, orjinal Dvd lerde fark edecektir...
  • Olsun benim için AC3 performansı merak konusuydu bu bass tizz olayında
    o açıdan konserde fark etse de çok önemli değil benim için.
  • 20 gündür kafayı kaşıyacak zaman bulamadığımdan burayıda boş bırakmak durumunda kaldım...
    Bu süre zarfında arada sırada da olsa müzik dinlemek ve film izlemek zevkine varabildim...
    İzlediğim filmler Divx olduğundan dolayı sadece ac3 codecli olanlardan 5.1 zevkine varabildim... Ancak Stereo olarak izlediğim filmlerde ve dinlediğim müziklerde NEO opsiyonu ile dinlemek yerine Stereo modunda dinlemeyi tercih ettim. Neo modunda tüm hoparlörlerden ses gelmekte ancak stereo da olduğu kadar doyurucu gelmemekte... Ancak Stereo her şekilde tatmin etmekte...
  • @ometoh stereo modunda sadece ön uydulardan gelmiyor mu ses, nasıl sevdin o modu yaw o genelde akustik gitar vs. gibi müzikler için değil midir ? Gerçi kulak bu herkesin zevki farklıdır ama emin olmak için soruyorum

Saygılar
  • @eozen,
    Stero modda evet ön iki hoparlör çalışıyor. Artı olarak da sub. Sistemini toplamış olabilirsin belki ama orjinal bir müzik cdsi yada yüksek bitrate li bir mp3 ü bir stereo olarak bir de neo modunda dinle ama ses ayarı ile oynama...
    sende seslerin stereo da daha gerçeğe yakın olduğunu duyacaksın...
    ve tabi daha doyurucu...
    Bunu sadece gitar ve türevlerinin olduğu müzikler için kısıtlamamak lazım... Dinlediğim chillout dan, rock'a kadar tüm müziklerde stereo modda dinlediğimi de söylemem lazım...
  • arkadaşlar merhaba çok yakında bir lcd televzyon alacağım bir de philips dvd playerım var, dvd siz bir ses sistemi almak istiyorum sizler ne tavsiye edersiniz bütçem 400 - 500 ytl cıvarı
    aslında evde sinema sistemli bir philips müzik setim var fakat alacağım lcd tv sehpasının alt kısmına sığmıyor bu durumda tavsiyeleriniz neler olabilir şimdiden teşekkürler
  • Şu anda bu sistemin fiyatı 790Ytl, Kredi kartına 11 taksit yapılıyor... Vade farksız.
    Eğer fiyatın sizi zorlamıyacağını düşünüyorsanız rahatlıkla bu sistemi önerebilirim... Hem sinema olarak hemde stereo olarak gerçektende kaliteli bir sistem...
  • teşekkürler cevabınız için
  • Konu cortlamış olacak ama yeni bir bilgi buldum ve bunu da buradan paylaşmak istedim... Onkyo kitapçığı içerisinde tek kumandadan rahat rahat belli başlı cihazları kontrol edilebileceği yazmakta ama bununla ilgili pek bir bilgi geçmemekte.
    http://www.onkyousa.com/own_manuals.cfm?cat=Remote%20Control
    adresinde ise bu cihazların kodlarının yer aldığı pdf dosyalar bulunmakta... Akşam kurcalayıp bilgileri buradan not olarak düşeceğim.
  • sayın ometoh
    bende hts 590 kullanıyorum kumanda karmaşasından sıkılmaya başladım. onkya dvd player sahibiyim ama onu bile bu kumandayla kontrol etmeyi başaramadım. eğer digiturkun philips kutusunu kontrol edebilirsem çok mutlu olacam.
    sonuçları bekliyorum
    saygılar
  • fiyat en-plus ta düşmüş..690 ytl kdv dahil..ne diyorsunuz tatmin edici mi hala sizin için..ortalama olarak mesela şu sony'nin dz-serili paket sistemlerinden heralde daha tatminkar bir sesi vardır..hazır fiyat düşmüşken alsakmı acaba ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ometoh

Konu cortlamış olacak ama yeni bir bilgi buldum ve bunu da buradan paylaşmak istedim... Onkyo kitapçığı içerisinde tek kumandadan rahat rahat belli başlı cihazları kontrol edilebileceği yazmakta ama bununla ilgili pek bir bilgi geçmemekte.
    http://www.onkyousa.com/own_manuals.cfm?cat=Remote%20Control
    adresinde ise bu cihazların kodlarının yer aldığı pdf dosyalar bulunmakta... Akşam kurcalayıp bilgileri buradan not olarak düşeceğim.

• @teufelm,
    onkyo DVD ye sahipsen dvd nin arkasında bulunan RI portuna kablo ile bağlantı yapıp tek kumanda ya düşebilirsin. Olmazsa kumanda da 0627 veya 1612 kodlarını deniyerek çözüm yoluna ulaşabileceğin kanısındayım...
    Evimde eski bir Philips TV var, onu kumanda etmek için bir kaç tane kod denedim ama daha denemem geren bir sürü kod var... olursa süper olacak olmazsa yeni TV de deniyeceğiz...:)
    @aydinbkk
    eğer HDMI bağlantı bana gereksiz diye düşünürsen benim gibi hiç durma direk al derim... Piyasa da bir kaç tane farkı sony dinledim ama bu ürünü hiç dinlemeden yurt dışı forumları da inceleyerek aldım ve iyide etmişim...
    o kadar paraya en iyi sesi alabileceğin bir ürün...
  • ometoh'un yazdıkları üzerine ben de gidip bu sistemi dinledim ve dün sipariş verdim.
    Bir aksilik olmazsa 11 Aralık'ta elime geçecek.
    Bu arada, şu anki fiyatı 499YTL!
  • walla fiyat doğum günü hediyesi gibi oldu ... :)
    11 aralık doğum günümde...
    Fiyat olarak bu kadar inmiş olması ve dinleyerek alabilmiş olman gerçektende iyi olaylar... Ben Adana'da ikamet ettiğimden dolayı, dinleye bilme şansım olmamıştı... Ancak forumlarda okuduğum yorumlar ve ONKYO markasını bildiğim ve kalitesine güvendiğim için sipraiş verdim...
    Şimdiden hayırlı olsun...
  • Bende siparişi verdim. :D Biraz fiyatlarada baktımda gerçekten çok uygun geldi. Umarım babam kurmayı başarır. Bende yaz tatilinde gidip dinleyebileceğim sistemi.
  • bende bu ürünü almayı düşündüm ancak forumda bir arkadaş denon 1356 sistem önerdi sub aktif amfi denon 1306.
    http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=1&MID=3&sub=1&action=detail&Pid=258
    Sistemi buradan araştırabilirsiniz. Acaba denon 780 ytl nkyo 499 ytl sizce hangisi?
  • @emelayhan,
    Denon, onkyo, marantz bu markalar tamamen isim yapmış ve verdiğiniz her kuruşun hakkını sonuna kadar veren firmalardır... Bundan dolayıdır ki bir çok kişi bu ürünlere yüksek meblağlar ödemekte...
    Denon firmasının bahsettiğiniz ürününü inceleme şansım olmadı bundan dolayı denon için ne söylesem havaya konuşacağımdır. Ancak Onkyo için bir sorunuz olursa zevkle cevap verebileceğimdir...
    Ancak sitesine bakıp teknik bilgileri karşılaştırırsam iki ürünün de birbirine yakın olduğunu görmekteyim. Ama son kararı iki ürünü de dinleyerek kendinizin vermesini isterim...
    Saygılarımla...
  • slm arkadaşlar yanılmayın onkyo daki sistemde sub pasif tir receiver üzerinden beslenir oysa denon receiver aktif sub çıkışı verir ve sub ı da aktiftir bu çok şeyi değiştirir yani değerleri aynı değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidr -- 12 Aralık 2007; 18:49:32 >
  • sevgili ometoh
    geçen pazar günü onkyo yu aldım
    yanlız çözemediğin şu olay var.5.1 orjinal dvd koyduğumda display tuşuna basınca 3/2.1 gözüküyor. 5.1 ekranda görünmezmi.
    ses bağlantım optic kablo dvd playerım D-919
    yardımcı olursan sevinirim
    sevgilerimle
    hakan bostan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahbostan

sevgili ometoh
    geçen pazar günü onkyo yu aldım
    yanlız çözemediğin şu olay var.5.1 orjinal dvd koyduğumda display tuşuna basınca 3/2.1 gözüküyor. 5.1 ekranda görünmezmi.
    ses bağlantım optic kablo dvd playerım D-919
    yardımcı olursan sevinirim
    sevgilerimle
    hakan bostan

3 frontlar ve center,2 surroundlar 1 ise subwooferu temsil ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.