Şimdi Ara

Onimusha: Way of the Sword | PS5 | ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
23
Favori
10.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk oyunu kaçırmışım kanka, oynamadım. En kısa zamanda bakacağım. Ama 2.oyun biraz daha Resident Evil, Silent Hill tarzıymış ilkine göre, yine yarı açık dünya, biraz daha aksiyon odaklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. oyunda gereksiz bi açık dünyası vardı hocam,ben ps4'te başlayıp bırakmıştım,geçen ay 170 liraya görünce remastered sürümünü aldım bitirdim ama ana hikaye odaklı gittim,hem eski hissettiriyor hemde sürekli bi vaka çözmeye çalışıyoruz,bi zaman sonra yoruyor ilk oyun,2. oyuna başladım 2-3 saat kadar oynadım RE oynuyormuşum hissi var oyunda baya kaliteli iş çıkartmışlar tavsiye ederim 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Serinin alayini 4 de dahil kl 4 de farkli bir yone gitmisti oyun yani rpg gibi cok karakterli vs pek begnemesemde o bile konu anlaminda bu oyundana daha odakliyi.
    Serinin en sevdigim oyunu 2. dir sonra 1 ve sonrada su Jan Reno muydy matildada ki framsiz amca 3. oyun.

Oyunun en buyukl sonu bence konu odagi yok. Devamli ben napiyorum ki diye kendinize soruyorsunuz. Ha ilk 3 oyunu oynamadiysaniz sadece bu oyunu oynadiysaniz ve acik dunya deneyiminiz de varsa ornek AC shadow vs gibi oyunu hic garipsemezsiniz ama onimusha ya acik dunya yada kucukde olsa bir bolgede devamli yan goreve benzer gorev verip mesela git 3 tane boyut kapisi kapa sunu yap bunu yap gibi yaptirirsaniz eski onumushalari bilen adam bu ne kardesim bu onimusha degil der. Yer yer umutlandirsada ornek Dayo idi sanirim onun labaratuvari gibi genel anlamda konu koca kazanda yahni varmis ama sen bir iki tane fazulye et atmisin gibi konuya kepceyi daldirdiginda konu degil devamli bos su geliyor hissi hakim.

Diyelim tamam acik dunya yaptin sende gunumuze uydun da o acik dunya goreleri ne arkadas. hele goreve giderken bir milyon kere ayni kisiyi ayni yerde ayni dusmanlardan kurtarmak ???? Hic yakisti mi sana Capcom hic yakistimi sana onimusha./ Ana gorevse spoiler gibi olacakda dansci kiz dans edemiyormusda dans edecegi yerde gemmalar varmis gidip onu temizlermiymisiniz. temizleyince de hiz dans ediyor bi gostyeri sahasi gibi bi yerde ???? Ne oynuyorum ben mi diyim giden 60 euroya mi yanayim ? Aslinda pre order yapmistim sonra iptal ettim cuzdanda para vardi dedim code veronicaya saklayim. IGN 10 yapistirinca bide seriyi sevince dedim ya seviyorum zaten beklersemde spoiler cok yerim gel al diye gidip ilk gunden aldim. yazik ben bekledigimi bulamadim arkadaslar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kombat mükemmel hikaye eh ara ara espriler olsa da, keyifli bir oyun seriye uzak olmama rağmen sevdim, bosslar da kolay değil açıkçası souls oyunları bitirmiş biri olarak söylüyorum gerçi orada olay farklı zor diyemeyiz, tabi ki bir sekiro da değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.