Onimusha: Way of the Sword | PS5 | ANA KONU (14. sayfa)
-
-
👍🏻 size kolay gelsin hocam geçerseniz bossu konuya yazarsınız. Takipteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-

Gelmiş benimki
_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Hadi iyisin, bir de oyunu bitir kupasi vereydi oyun iyiydi altin kupacik
İyiydi valla şu oyundan kurtulduğum iyi oldu stresten kurtuldum bu seneki favori capcom oyunum bu oldu. Zordu ama sevdik be biz de seni onimusha reyiz
Bu oyun için 1 ve 2 yi bitirdim onimusha ama onların bu oyunla alakası yokmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 10 Eylül 2026; 21:50:52 >_____________________________ -
Hocam siz kolay modda oynadınız degilmi, nasıl baya zorladımı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Son boss hariç zor değil, zaten son bossa kadar lock on bile yapmıyordum ki yapınca oyun baya kolaylaşıyormuş bir de can itemi hariç kullanmıyordum onu da kullanmak gerekmiş. Son boss zorlar diğerleri kolay gelir hocam son bossuda 1-2 saat uğraşırsanız geçersiniz. Bence alın oyunu ama ben beceremem derseniz size kalmış boşuna paranız gitmesin indirim bekleyin.
Yok dostum rahat gecilir sekiroda ishin ashina, owl vs daha zor, ben baktim zorluk trophysi bile yok ugrasmadim, eger action zorluk trophysi olsaydi sabaha kadar ugrasirdim
Sen öyle diyorsan öyledir
-
Boş yere demiyorum sen keçisin diye
Blood of dawnwalker'ı oynadın mı? Wolverine ne olacak? Onlardan vazgeçmen gerekecek plata gidersen, senin bileceğin iş
Tüm bossları tüm zorlukta yen kupası galiba carnagei de kapsıyor uğraşmam asla, birkaç ıvır zıvır kupa var belki onları açarım, 14ü wolverine day1 dalacağım, blood of dawnwalker uzun oyun onu sonra oynarım bir de sinking city 2 var onu da merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Eylül 2026; 13:54:45 >_____________________________ -
Salla hocam bi oyunu da platinleyeme sen de :) blood of dawnwalkeri 23 saatte bitirdim ortalama üstü bi oyundu ama çok iyiydi diyemem. Sinking city 1i platladım 2 kutulu çıkmadığı için alamadım sonra oynarım onu. Resonance ve star wars zero company’i aldım kutulu onlara daha girişemedim. Şimdi final fantasy 3 oynayacağım sonra resonance oynarım sonra day1 wolverine kutulu alırım ama puanlar şok etti wolverinenin. Yine de 77 kötü puan değil ama sony için bence kötü puan hocam.
Sinking City 2 güzel oyun kanka. Kolay plat ayrıca.
Yok kasmiyorum eskisi gibi bitiriyorum ivir zivir kolay trophyler varsa aliyorum, artik ne zaman ne gucum var evdeki hatun bosar valla
Resonance cok guzel, star wars evrenini cok severim o oyun da listemde benim.
-
Ben de öyle yapıyorum, ıvır zıvır 4-5 kupa toplayıp sonraki oyunlara geçiyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt