Onimusha: Way of the Sword | 25 Eylül 2026 | PC ANA KONU (4. sayfa)
run...rabbt
2 Mobil,
1 iOS
-
-
Demoyu oynadım.Bayıldım resmen. Çok tok bir oynanış var. Sekiroya benzettim bazı kısımlarda. Çevrede ki nesneler ile etkileşim güzel. Fizikleri çok iyi oyunun. Gözüm kapalı pre order yapacağım bir yapım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de bitirdim demoyu şimdi. Boss fight falan güzeldi, çok keyif aldım. Oynanış bayağı iyi Sekiro'yu andırıyor. Musashi de iyi karakter bence. Eylül'de şans vereceğim oyunlardan biri olacak kesinlikle. Malum şimdilik 5 büyük oyun çıkıyor Eylül ayında. Belki 10 bile olabilir Summer Game Fest ve Xbox Showcase ile birlikte. O kadar oyun içinde Onimusha kesin bende, öyle diyeyim.
_____________________________ -
Demo bitirdim, Sekiro tadı veriyor hafiften.
Zorluktan çekinen arkadaşlar çekinmesin, aksiyon zorluğunda açtım fakat oyun çok kolay geldi bana. Daha düşük zorluk modu da var.
Savaş sistemini beğendim. Demo sonundaki bossta öğrendiğim bütün sistemleri kullanarak savaştım, savaş sisteminin çeşitliliği dövüşlere güzel ahenk katıyor. Silahı kullanmanın tokluğu, vuruş hissi tatmin edici. Boss savaşları en çok zevk veren kısım olacak gibi geliyor, en azından benim için.
Normalde Sekiro gibi Soulslike denilen türü pek sevemiyorum hocam ama Capcom'a karşı sevgim başladı bir süredir o yüzden bunu da merak ediyorum. Senin yorumdan anladiğim Sekiro gibi soulslike saç baş yolduran türden değil mi bu?
Demoya bir şans vermek gerekir gibi eğer öyleyse
Savaş sistemi olarak Sekiro'yu andırıyor sadece Sekiro zorluğu oyunda yok hocam. Düşmanlar çok daha pasif Sekiro'ya göre ve fazla hasar vermiyorlar. Zaten dediğim gibi zorluk seçeneği de var. Kesinlikle şans verin.
Demo çok güzeldi. Aşırı zorluk yok, ben rahatlıkla oynadıysam çoğu arkadaş oynar. Ön siparişi verdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ASUS ROG Strix G18 Core Ultra 9 275HX 32GB DDR5 RTX 5080 16GB GDDR7 2TB SSD WQXGA 240Hz
SteelSeries Rival 3 Gen2 | SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2 | Xbox Controller Carbon Black | 8Bitdo Ultimate 2c | LG OLED55C54LA | Macbook Neo Citrus 8GB 512GB SSD -
Teşekkür ederim hocam. Senden sonra HeliosSpace arkadaşımında yorumuyla ikna oldum demoyu indiriyorum. İyi demolar herkese
Souls oyunu mu yoksa kese kese gidebiliyormuyuz. Ona göre satın alıcam. Bıktım soulslardan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: run...rabbt
Souls oyunu mu yoksa kese kese gidebiliyormuyuz. Ona göre satın alıcam. Bıktım soulslardanSouls değil hocam, kese kese gidebiliyorsunuz. Boss savaşı da var ama souls seviyesinde değil, rahatça oynayabilirsiniz.
Eyvallah hocam alıyorum o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Demoyu oynadım ama ilgimi çekmedi. Sekiro gibi olmasını beklemiyorum ama onun gibi eğlenceli bir oynanış sunmuyor. Alışınca biraz daha iyi olabilir ama şu an için bende olumlu bir izlenim bırakmadı. Ama teknik olarak iyi görünüyor. Hikayesi ilgi çekici olursa belki alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 3 Haziran 2026; 15:0:30 >_____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt