< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Onimusha: Way of the Sword (Çıktı) [PC ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
İlginçmiş bende hiç böyle sorunlar olmadı ama bende ssd tek parça c sürücüsü var sadece ayırmadım yani herşey orada kurulu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ asdad -
Aynen çok ilginç. Tek parça olduğu için sorun olmamış olabilir. Bilmiyorum benim gibi farklı ssdye kurup sorun yaşayan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda 10 saati geride bıraktım. Hala çok eğlenerek devam etmekle birlikte eksik yanları da biraz fazla göze batmaya başladı. Hala oynayan veya başlayacak olanlara 2 tavsiyem olacak. İlki ayarlardan mob’ların yani basit düşmanların can-stamina barlarını kapatın, immersive hissiyatını ciddi artırıyor. İkincisi de ReShade yükleyip satürasyon, bloom gibi efektleri hafiften yükseltin. Görsellik vanilla halinde aşırı soluk ve donuk çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar oyun bir tek bende mi takılıyor ilk 1 saat en ufak takılma yoktu oyunda sonra şehre geldim kyoto ya mikro takılmalar basladi
Oyun biraz beklentim altında şu an. Kombat ve boss kasmışlar gerisini sallamışlar hissi var oyunda. Hikaye merak uyandırmıyor. Açık dünya kötü. Yan görevler kötü. Ana görevlerin geneli de yan görev gibi bazen. Oradan oraya koştur onu kes gel bunu getir gel. Capcom'a yakışmamış oyunun tasarımı. Lineer olması lazımmış güzel bölüm tasarımları ile. Tüm Kyoto birbirinin aynısı hissettiriyor. Dandik açık dünya Ubisoft formülünü de biraz uygulamışlar. Kaliteli kombatin yanına bunlar olmamış.
_____________________________ -
Hocam oyun sizde takılıyor mu PC de
ben dlls5 ile oynuyorum hiç bir sorun yaşamadım
_____________________________ asdad -
Arkadaşlar ben oyunun 52 başarımından 51 tanesini tamamladım haliyle 52. başarım tüm başarımları topla başarımı açılması gerekiyordu fakat açılmıyor böyle kaldı steam açtım kapadım oyunu kapatıp açtım ama çözemedim
![Onimusha: Way of the Sword (Çıktı) [PC ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/2c/e3/d1/2ce3d109b1d3fdf63e68b01af1c0ebfe.jpeg&t=0&width=480&text=1)
Muhtemelen bug'lıdır. Gelebilecek bir güncellemeyle düzelir sanırım. İsterseniz reddit'tende sorunu araştırın
_____________________________ Anakart : Asus Rog Strix B550-F Gaming İşlemci : AMD Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti
RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz
Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 -
steam achivement ile hallettim hocam uğraşamadım 51 başarımla 40 saat uğraştım 1 başarım içinde uğraşmayayım dedim sjjs :D
Oyun souls like gibi zor olsun diye bir derdim yok ama, oyunun güzel kombatına oynanışına rağmen düşmanların pasifliği sırıtıyor. Yani kombat açıısndan oyunun potansiyelini geride bırakıyor. Etrafınızda 4-5 tane mob var hadi bana vursunda deflect yapayım diye 1 saat bekliyorum. Haliyle deflect mekaniğinin bosslar hariç hiç bir numarası kalmıyor direk X ya da Y spamlayıp kesiyorum. Bunun içinde mobların agresifliğini artıran mod kurdum şimdi daha keyifli oldu. Tavsiye ederim.
Agresive Ai modunu öneririm hocam biraz fark yaratıyor
Evet hocam bende onu kurdum. Daha iyi oldu şuan bir eksiğim kalmadı oyun konusunda.
Oyunu bitirdim. Beklentimin altında kalan, bu sene beni üzen tek Capcom oyunu oldu. Combat ve boss ile uğraşalım gerisini boşverin demişler sanırım. Çünkü tek gücü bu ikisi. Yarı açık dünya çok kötü. Yan görevler kötü. Düşman çeşitliliği kötü. Zaten birkaç görevde yeni harita var sadece onlar da iyi değil. Aynı bosslarla defalarca savaşıyorsunuz. Hikaye vasat ile vasat altı arası. Combat çok özenli ama bir yerden sonra tek başına yeterli olamıyor haliyle. Artık sonlara doğru sıktı iyice. Son boss'a gidiyoruz halen oyunun başındaki bosslarla kapıştırıyor vs. Yakışmadı Capcom'a tek bir şeye ağırlık verip gerisini geriye atmak. İndirim alınca almanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 13 Eylül 2026; 15:32:9 >_____________________________ -
demo da oyun çok kolaydı, hala öyle mi? mesela souls zorluğu sevmeyen birisi için tavsiye eder misiniz?
Moblar kolay bosslar gittikçe zorlaşıyor. Ama souls seviyesi değil. Final boss ekstra zor o kadar. Gerekirse zorluk düşürürsünüz onda da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 13 Eylül 2026; 16:20:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oynayanların fikirlerini merak ettim..
Ghost of Tsushimayi Gölgede bıraktımı ? Tarihin en iyi samuray oyunumu ? Hikayesi grafikleri ve görev etkinlileri güzel veya sıkıcı kötümü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 13 Eylül 2026; 21:50:32 >_____________________________ -
Kombat ve boss savaşları çok daha iyi. Hikaye olarak Tsushima daha iyi. Yan içerikler bence ikisinde de kötü. Ama bu Tsushima tarzı bir açık dünyaya sahip değil. Yarı açık dünya ve yan görev sayısı çok daha az Tsushima'ya kıyasla. Kombat ve bosslar için oynanması gereken bir oyun ilgi çekiyorsa.
Elden Ring tarzi oyunlar benlik degil malesef.. Teşekkür ederim. Bilgin için :)

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt