Şimdi Ara

Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
40.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok saol kardes

nasıl bişey tam bi anlatabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 27 Nisan 2009; 20:16:39 >

Olur ya...

Kalp durur...

Akıl unutur...

Ben dostlarımı ruhumla severim.

O ne durur, ne de unutur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldmen

benim levelim 26 mastery levelımda 24(xbow da 24) ben genelde onglarda taxi yapıyorum arkadaşım dedi senin skill leveli ind!relim cursed hearth diye bi questle sp farm yap dedi

cok konu var dhde dolas ıstedıgıne ulasıcaksın!!

Olur ya...

Kalp durur...

Akıl unutur...

Ben dostlarımı ruhumla severim.

O ne durur, ne de unutur..
  • quote:

benim levelim 26 mastery levelımda 24(xbow da 24) ben genelde onglarda taxi yapıyorum arkadaşım dedi senin skill leveli ind!relim cursed hearth diye bi questle sp farm yap dedi

Cursed heart; potçudan alınan bir görev.. Görevi aldıktan sonra moblardan 10 tane topluyorsun gidip potçuya teslim ediyorsun.. Potçu görev karşılığı sana birşey veriyor ve bununla sadece 1 mastery lvl düşürebiliyorsun.. Karşılığında goldda alıyor..

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

quote:

Cursed heart; potçudan alınan bir görev.. Görevi aldıktan sonra moblardan 10 tane topluyorsun gidip potçuya teslim ediyorsun.. Potçu görev karşılığı sana birşey veriyor ve bununla sadece 1 mastery lvl düşürebiliyorsun.. Karşılığında goldda alıyor..

sağol arkadaşım her potcudan alınabiliyormu?
    EDIT:alınıyomuş sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 28 Nisan 2009; 17:27:16 >

• Ben skill leri 13'e kadar upladım sonra 9 gap'a ulaşana kadar açmıyorum yani 22 olana kadar şuan 20 Lv'ım 2K sp var ilerde iyi bir sp'm olur mu ?
    Saygılar...
  • YUH barda plv yapamaz demis bard gelir snn plv yapar dedigin butun charlarn elnden butun spotları alır sni salak daha bi se bildigin yok konu acmıs HAH noob
    2.Ong farmında tepelr tercih edilmelidir diğer yerlerde bot takılıyor

Orijinalden alıntı: feversea

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Başka bir (yabancı) forumda okumuştum, deneme şansım olmadı, deneyen arkadaş olur ve doğrulunu belirtirse eklersin.
    Kasan kişi 70Lv - Kasılan kişi 20Lv ise; 70 + 20 / 2 = 45. 45Lv bir ortalamayla onglarda daha az sp edinirsiniz.
    Kasan kişi 70Lv - Kasılan kişi 20Lv + 20Lv ; 70 + 20 + 20 = 110, 110/3 = 36. 36Lv bir ortalamayla daha fazla sp edinirsiniz.
    Ortalamanın kestiğiniz yaratığın Lv'ine yakın olması gerekiyor.

dogru.
    8'li party mantiginda party lvl ortalamasi denilen bir durum mevcut.
    bu lvl ortalamasi kesilen mob'dan ne kadar dusukse o kadar iyi sp alirsiniz.
    ong'larda kasacak olanlara yanlarina 1-10 lvl arasi char goturmeleri tavsiye olunur.

peki bu tatkikle 70 levellik char da yuksek exp almaya baslar mı dusuk canavarlardan?

yani 70 level bi char yanına 10 levelları doldurup onglarda kassa iyi exp alır mı?

• Uzun zaman sonra tekrardan bir sro oynayayım bir char kasayım dedim bu rehberi gördüm. Ve delevel engeline takıldım konuda auto resi denedim olmadı şimdi de bu konudaki autoIT programını denedim yine olmadı 1024*768 yapmama rağmen. Bu oto res işlemini yapan arkadaşlar sadece autoIt ile mi yaptılar yoksa ekstra program kullandılar mı? Bu program halen iş görüyor mu?

Hypocrites alternatif programlar yazmış, AutoIT tek başına mı çalıştırılıyor yoksa bu programlara da ihtiyaç var mı? sbot ile 2 client açıyorum sonra autoIT açıyorum verilen script ile 3-4 saatir deniyorum hiçbir icraat yok programda simgesi sistem tepsisinde öylece saksı gibi duruyor. Ayrıca daSkills , Auto Pot-Buff-Res Tool 5000 ve Testosterone Loader linkleri uçmuş.

Yardımlarınıza ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Uzun zaman sonra tekrardan bir sro oynayayım bir char kasayım dedim bu rehberi gördüm. Ve delevel engeline takıldım konuda auto resi denedim olmadı şimdi de bu konudaki autoIT programını denedim yine olmadı 1024*768 yapmama rağmen. Bu oto res işlemini yapan arkadaşlar sadece autoIt ile mi yaptılar yoksa ekstra program kullandılar mı? Bu program halen iş görüyor mu?

Hypocrites alternatif programlar yazmış, AutoIT tek başına mı çalıştırılıyor yoksa bu programlara da ihtiyaç var mı? sbot ile 2 client açıyorum sonra autoIT açıyorum verilen script ile 3-4 saatir deniyorum hiçbir icraat yok programda simgesi sistem tepsisinde öylece saksı gibi duruyor. Ayrıca daSkills , Auto Pot-Buff-Res Tool 5000 ve Testosterone Loader linkleri uçmuş.

Yardımlarınıza ihtiyacım var

Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!

• kardes bu onglar kac lwewl ? ayrıca str bower kac lwewlde keser bunları ?

NOt:Emege Saygıı
    Ama 90 Lv maxken bu rehber çok doğruydu daha o zaman taxi olayı ve sp farm olayı yeni yeni şekilleniyodu ...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.