Bildirim
Öneriye ihtiyacım var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fthkrkmaz
.tv uzantılı bir domain almak istiyorum. Ama bazı firmalara güven olmaz diyorlar ve fiyatlarda araştırdığım kadarıyla çok farklı. Fiyatı uygun ve güvenli bir site önerisine ihtiyacım var. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Merhaba;
Tarafınıza .TV uzantılı alan adı tescili ve ihtiyacınız olabilecek hosting ve barındırma hizmetini sunmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.
Öncelikle, güven konusunda karşılıklı işbirliği çerçevesinde çalışılması halinde bir problem oluşmayacaktır. Dİğer taraftan, 8 yılı aşkın süredir aktif olarak hizmet veren sağlayıcı olarak tarafınıza konuyla alakalı tarafımıza güvenebileceğinizi belirtmek isteriz.
.TV alan adı tescili online olarak sistemimiz tarafından yapılabilmekte ve yıllık 49.99 TL'dir. 1 ile 10 yıl arasında tescil edebilme hakkınız bulunmaktadır. Tescil sürenizin dolmasına az süre kaldığında isterseniz tescil sürenizi uzatabilmektesinizdir. Bu işlemlerin tamamı online ortamda gerçekleştirilmektedir.
Ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir, online olarak siparişinizi verebilir, online olarak Kredi Kartı ile ödemenizi gerçekleştirebilir ve anında tescil hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Sorularınız için tarafımızla 7 gün 24 saat iletişime geçmenizi talep etmekteyiz, destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak ve sorun yaşamanız halinde çözüme kavuşturmak için çalışacaklardır,
Bilginize...
ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
www.proirc.net / destek@proirc.net
Alper İZGÜDEN_____________________________ İnternetten Ek İş yaparak para kazanmak mümkün mü?
-
Alper bey alan adını başka bir siteden aldım sizin mesajınızı biraz geç gördüm çünkü (sizden almayı tercih ederdim). Sizin sitenizden de hosting hizmeti aldım. Sitem ne kadar sürede online olur acaba ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fthkrkmaz
Alper bey alan adını başka bir siteden aldım sizin mesajınızı biraz geç gördüm çünkü (sizden almayı tercih ederdim). Sizin sitenizden de hosting hizmeti aldım. Sitem ne kadar sürede online olur acaba ?
Merhaba;
Biz, kontrol ettiğimizde görmekteyiz ki, vermiş olduğunuz siparişi aktive etmiş bulunmaktayız ve gerekli bilgiler mail yoluyla tarafınıza gönderilmiştir. Kontrol ettiğimizde alan adınızın tescil edilmediğini görmekteyiz. Bu nedenle de hosting hizmetinizi kullanmaya başlayamayacağınızı üzülerek belirtmek isteriz. İlk olarak, alan adınızın tescil edilmesi ve DNS yönlendirmesini yapmanız gerekmektedir.
Bu konularda teknik bilgiye ihtiyaç duyarsanız 7 gün 24 saat tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.
Bilginize...
ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
www.proirc.net / destek@proirc.net_____________________________ İnternetten Ek İş yaparak para kazanmak mümkün mü?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler