Şimdi Ara

Önerilernizi bekliyorum (motor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konu kapandı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkmoon01 -- 17 Nisan 2021; 15:53:55 >



  • işin yasallığını geçiyorum. r125 sürüş pozisyonu r25 den falan daha yatık, ilk motor olarak uygun bir görüş açısı sunacağını sanmam. ayrıca 82 cm sele yüksekliği var akıcı trafikte problem çıkarmasa bile dur kalk trafikte iki ayağın aynı anda yere değmemesi tecrübesiz birisine panik yaptırır. mt125 in sürüş pozisyonu daha rahat onun dışında r125 ile aynı motor sayılır. şimdi yaşını hesaba katarsak 14-15 beygirlik bir motorla son sürat denememen imkansız, 100 km/h gören motorlardan bahsediyoruz. bana kalırsa şu an en iyi tercih 3-4 beygirlik 50 cc scooterlar olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aurorax

    işin yasallığını geçiyorum. r125 sürüş pozisyonu r25 den falan daha yatık, ilk motor olarak uygun bir görüş açısı sunacağını sanmam. ayrıca 82 cm sele yüksekliği var akıcı trafikte problem çıkarmasa bile dur kalk trafikte iki ayağın aynı anda yere değmemesi tecrübesiz birisine panik yaptırır. mt125 in sürüş pozisyonu daha rahat onun dışında r125 ile aynı motor sayılır. şimdi yaşını hesaba katarsak 14-15 beygirlik bir motorla son sürat denememen imkansız, 100 km/h gören motorlardan bahsediyoruz. bana kalırsa şu an en iyi tercih 3-4 beygirlik 50 cc scooterlar olur.

    Evet r125'e boyumun tam yetmiyeceğini biliyorum fakat 125 cc'lik motorda anayola çok çıkacağımı sanmam ve 100 km/h yapacağımıda sanmam öneriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim.





  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Tavsiyeleriniz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.