Şimdi Ara

Önerilerinizi istiyorum yardım edin bana.:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir telefon almaya niyetlendim..Ama hangi yönde karar versem mutlaka o gün kararımı değiştirecek bir şeyler karşılaşıyorum..Yardımınız lazım..

Öncelikle bütçem en fazla 1300..En çok müzik dinleyip video izlerim..Kamerasıda önemlidir bendim için..Ağır oyunları kaldırması gerekmiyor..İnternet hızı çok önemli..ve ekranın büyüklüğü..Biraz genel özellikleri saydım gibi ama telefonu elinden düşmeyen birisi olmadığım için biraz bu konuda bilgisizim..

Samsung Galaks s3 düşünüyordum ama donma ve bataryasında sıkıntı olduğunu okudum..
    Lg Optimus G düşünüyordum ama servisi her yerde yokmuş
    Nexus 4 düşünüyordum onunda arttırılabilir hafızası yok..
    Sony Xperia var birde..Ondanda emin değilim..

Anlayacağınız zor durumdayım..Yardım edin.:(

• Internet, kasma olmaması, dayanıklılık, ses kalitesi için Lumia 920yi öneririm. En hızlı internete sahip seridir Lumia serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia serileri android değil galiba.? Birde Windows phone 8 işletim sistemi biraz karışık olmaz mı.? Telefonu çözmek biraz sıkıntı diye duydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerraMater

Lumia serileri android değil galiba.? Birde Windows phone 8 işletim sistemi biraz karışık olmaz mı.? Telefonu çözmek biraz sıkıntı diye duydum..

1 2 günde rahat alışırsınız. Bu modellerin hepsi belirli bir süre geçtikten sonra kasmalar başlıyor.

• Daha önce android telefon hiç kullanmadığım içinde biraz çekiniyorum açıkcası..Uygulamaları galiba diğerleri gibi google play'den indirilemiyor.?
  • Xperia sp oneririm,saglam hizli ve bataryasi muthis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerraMater

Daha önce android telefon hiç kullanmadığım içinde biraz çekiniyorum açıkcası..Uygulamaları galiba diğerleri gibi google play'den indirilemiyor.?

Yok hocam her Android telefon google play storeu kullanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grndy80 kullanıcısına yanıt
    Xperia sp olabilir..Biraz inceleyim.:) birde lumiayı tabi..
  • oyun fazla oynamazmışsın , tarayıcı hızı önemliymiş , kamera önemliymiş o halde lumia920 almalısın
  • Bencede xperia sp..

• Lumia920

• L920
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler ikisinden biri olacak..Almaya gidince net bir karar vereceğim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.