Şimdi Ara

Önerilerinizi bekliyorum lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım nette gezinme film ve football manager, pes oynama. Bu iki oyun serisini 3-5 yıl rahat rahat oynatacak bi laptop arıyorum . Bütçe olarak 1500 civarı bütçe yapabilirim 2 ay içinde almayı düşünüyorum ya da eylüle doğru. Lenovo z500, z510 dell insp 7537 falan var da bu oyunları daha düşük fiyatlara oynayabilir miyim 3-5 sene rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 26 Mayıs 2014; 12:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo Z510 tavsiye ederim. Core i5 İşlemci ve GT740M ekran kartı var

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_z510_59_413191_notebook?keyword=191
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

GT740 ekran kartlı alsan yterli olacaktır.

http://www.sadecenotebook.com/hp-pavilion-15-n013st-f1f11ea-core-i5-4200u-160-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-156-freedos-pmu307535

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550lb-xo114d-notebook-pmu312848

1.6 işlemci sorun olmaz mı? Z510 da var listemde de üstteki oyunları daha az bütçeyle halledemezsem bakacam onlara

• lenovo z510 almadan önce gidip kendi gözünle bakmanı tavsiye ederim ekranı kimi için rezalet kimi çok dert etmiyor ben ekranı yüzünden vazgeçtim i5 4200u ya gelince turbo ile 2.6 ghz ye çıkıyor tam yükte sadece 15 watt çekiyor ve ısınmıyor günlük kullanım ve oyunlarda sıkıntı yaratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crynet_34

lenovo z510 almadan önce gidip kendi gözünle bakmanı tavsiye ederim ekranı kimi için rezalet kimi çok dert etmiyor ben ekranı yüzünden vazgeçtim i5 4200u ya gelince turbo ile 2.6 ghz ye çıkıyor tam yükte sadece 15 watt çekiyor ve ısınmıyor günlük kullanım ve oyunlarda sıkıntı yaratmaz

Evet öyle okudum ben de, üstteki iki linkten hp yi mi asusu mu önerirsiniz. Asus daha alınır gibi ismi de var hp yi begenmeyen bayağı var okuduklarımdan

• Hp de ısınma sorunu var yeni modellerinde çözemedilerse insanı delirtir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Hp de ısınma sorunu var yeni modellerinde çözemedilerse insanı delirtir.

Evet ısınma sorunu adamı deli eder ya

• kardeş hp yeni modellerde ısınma yok diyorlar ama ısınır mı ısınmaz mı bilinmez sen işini şansa bırakma almışken asus al keyfine bak...
  • Evet sanırım asusa bakacam zaten aklımdaydı sağolun yorumlarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Evet sanırım asusa bakacam zaten aklımdaydı sağolun yorumlarınız için

gerçi HP de birebir aynı özelliklere sahip ama asus kasa ve ekran kalitesi var :)

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550lb-xo114d-notebook-pmu312848
  • hocam dell al ben dell aldım oyuları full yakın oynuyorum hiç bir sıkıntı çıkarmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir055

hocam dell al ben dell aldım oyuları full yakın oynuyorum hiç bir sıkıntı çıkarmıyor

Wifi sorunları varmış heralde kullananlar yazmış ekran kartı falan iyi evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

quote:

Orijinalden alıntı: tahir055

hocam dell al ben dell aldım oyuları full yakın oynuyorum hiç bir sıkıntı çıkarmıyor

Wifi sorunları varmış heralde kullananlar yazmış ekran kartı falan iyi evet

hocam ben hiç bir sıkıntı göremedim sadecenotebooktan aldım win 8.1 ile geldi ve süper performanslı şu an pilsiz kullanıyorum ve saat 21:40 tan beridir %53 şarj kalmış süper hocam daha ne istiyorsun hem wifi sorunu çözülüyor sıkıntı yok sadecenotebooktan al ya da pc depo win 8.1 ile gelenlerrde sıkıntı yaşamazsın oyular full de oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.