Şimdi Ara

Önerileriniz neler olur |SS|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana da önerilerde bulunursanız memnun olurum.Boyum 180.Bu spora kilo verme amacı ile başlamıştım ilk halimin resmi yok fakat 86 kilodan 74 kiloya düştüm.Hala daha vucudum yağlı.Şimdi 1 aydır cardio yapmıyorum direk olarak ağırlık antrenmanı yapıyorum.Biraz fazla hacim kaybettim.Bacaklarımda ve göğsüm fazla yağ yok ama gördüğünüz gibi karın bölgem yağlı.Artık cardio yaparsam sonuçta bölgesel olarak yakamayacağım için daha da küçülmekten korkuyorum.Bana önerileriniz neler olur şu karın için.Birde vucud tipimide tam olarak çözemedim siz ne dersiniz?

RESİM

• Yağ oranın gayet iyi, kafana takma. Kas geliştirme odaklı çalış.
  • Yağ ile ilgili bir sıkıntın görünmüyor.Hacim almaya odaklanmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yağ oranın gayet iyi, kafana takma. Kas geliştirme odaklı çalış.

Hocam ben de hacim kazanmak istiyorum fakat biraz da hızlı kilo vermenin kurbanı oldum karında sarkmalar mevcut 5 ay filan oldu bu sorunda en ufak bir gelişme kaydedemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizwel

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yağ oranın gayet iyi, kafana takma. Kas geliştirme odaklı çalış.

Hocam ben de hacim kazanmak istiyorum fakat biraz da hızlı kilo vermenin kurbanı oldum karında sarkmalar mevcut 5 ay filan oldu bu sorunda en ufak bir gelişme kaydedemiyorum

Fotoğraftan mı bilmiyorum ama hiç de sarkma var gibi durmuyor, varsa da yapacak birşeyin yok artık. Sporuna devam edeceksin gençsin sonuçta zamanla toparlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.