Şimdi Ara

önerilebilecek photoshop ve web tasarım kursu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendim ankarada ikamet etmekteyim ve başlıkta da belirttiğim gibi photoshop ve web tasarımı üzerine sağlam bir eğitim almak istemekteyim!

Acaba Ankara'da bunu sağlayabilecek kaliteli bir kurs var mı?

Yardımlarınız için teşekkür ederim..

• keşke istanbulda olsan
  • Ankarada bilmiyorum ama tavsaiyem photoshop için kursa gitme derim ben,ama web tasarım için git.
    Photoshopu sana yetecek kadarını net ortamındaki tutoriallerdende öğrenebilirsin.
    Ama web tasarım için kursa git,yanlız ankarada bilmiyorum.
  • Kardeş ben Ankara'dayım.Gazi üniversitesinin web tasarım kursları var.Ama photoshop eğitimi yok.Sadece web tasarım.

http://www.beltek.gazi.edu.tr/index.php?id=13
  • ben web kursuna gittim,ve her kursta da photoshop egitimi var.web tasarımı diyince içine photosopta girmiyor mu zaten.
    arkadaşımızın önerdiği gazi üniversitesinin programında ki 7.madde de web tasarımı diyor.içeriğinde eminim ki photoshop ve flas egitimi vardır.

ankara teknoloji academi,web master ankara gibi şeyleri googleye yazarsan hem forumlardan kişilerin düşüncelerini hemde kurumlar hakkında bilgi alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tütü -- 3 Nisan 2008; 16:14:01 >
  • dostum benim söylediğim kursta photoshop ve flash eğitimi yok.Sadece dreamweaver gösteriyolar.Bizzat ben gittim.Yani profesyonel ir eğitim vermiyolar.Sadece olayın mantığını gösteriyolar.
  • hımmmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özel ders istersen yardımcı olabilirim. değilse infopark.com.tr ye bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.