Şimdi Ara

Öneri Lazım! Canon 1100D 18-55mm/75-300mm/50mm Lens Toplam 1400TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon 1100D 18-55 / 75-300 / 50mm lens hepsi toplam 1400 lira, ama sadece makineyi alırsam (1100d+18-55mm) 800 liraya geliyor. Öncelikle bu makineyi almaya değermi, o lenslerle beraber bana yeter gibi geliyor ve fiyatı uygunmudur?

Baktığım kadarıyla 75-300 ler baya pahalı

• bütün lensler canon mu + biraz daha detay alabilir miyiz lensler hakkında . hangi 50mm hangi 75-300 vs.
  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    Bütün lensler Canon ve 50mm dediğim ürün CANON EF 50MM 1,8 II LENS bu.

Burdanda bakabilirsinizhttp://www.teknosa.com/urunler/135175686/canon-ef-50mm-1-8-ii-lens
  • işine yarayacak tüm ekipmanlar var. almanı tavsiye ederim fiyat normal
  • clonner kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi şöyle söyleleyim. 1400 biraz bütçemi zorlayacak gibi. Ben sadece 18-55 ile 1100d yi 800 liraya alsam diğer ekipmanları daha uyguna bulur muyum?

Birde bu makine ne kadar iyi?
  • fotoğrafcılığa yenimi adım atıyorsun ona göre cevap vereyim ?
    Yani öylede denebilir. Ama teknoloji özürlüsü bir insan değilim :)

Makro çekimlerde, doğa ve portre çekimlerde, mimari çekimlerde sık kullanacağım, keskinlik ve netlik çok önemli benim için detaylar filan. Ama bütçemde ortada :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi lens 18-55mm & 35-80mm ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani kampanya diye çıkarmışlar ama pek uygun sayılmaz :) bana kalırsa öncelikle makineyi al. biraz kullan eciğini cücüğünü öğren sonra ekipman işine gir. şahsen ben 7-8 ay oldu makineyi alalı. şimdi yeni lens alma planları yapıyorum. :)
    Yani makineyi 800'e alsam daha sonra ekipmanları almaya kalksam 1400ü bulmaz mı?
  • buladabilir bulmayadabilir sana kalmış. internet kurduysan sahibinden com da filan çok uyguna lensler çıkıyor alabilirsin. Makro çekimlerde, doğa ve portre çekimlerde, mimari çekimlerde kullanacam diyorsun. burda 75-300 pek fayda sağlamaz sana. 800 e makineyi al. 200 lirayada 50 mm lensi al 400 lira cebine kalsın :)
    Öneriler için çok teşekkürler ama merak ettiğim şey bu makine ihtiyacımı karşılarmı? Yani bu nede olsa acemi ufak basit makineyle başlasın gözüyle değilde bu bütçede bu makineyle istediğim verimi alabilirmiyim? Detaylar kalite önemli
  • 75-300 pek tavsiye edilen bir lens değil. onun yerine 55-250 alın denir, çünkü alanlar pişmandır. fiyatı da 400 tl.
    50 mm lensin fiyatını teknosa şişirmiş, daha bir hafta evvel 210 TL'ye aldım vatandan (%30 indirim vardı).
    makina 800 tl ise görüldüğü gibi diğer lensleri beraber almanın hiçbir esprisi kalmıyor aslında. ihtiyaç duydukça daha sonra da alınabilir.
    Ancak aldığınız kit lense de dikkat edin, teknosa kampayalı ürünlerde IS özelliği olmayan DC lensler satıyor. Buna da dikkat etmek lazım ancak eğer pek zoom yapmayı sevmiyorsanız 50mm'yi taktıktan sonra pek çıkarmak istemeyeceksiniz :)
  • bende canon 1100d kullanıyorum aldığıma hiç pişman değilim aksine iyikede almışım diyorum. yani ihtiyacını karşılar merak etme.
  • Hocam o lensi teknosadan almıycam zaten örnek olsun diye gösterdim. Bahsettiğim kampanya MediaMarkt'te. Çok teşekkürler öneriler için :)
  • Hocam zaten ustadlar olayi yeterince acikliga kavusturmus ama bence de siz 1100d + 18-55IS + 50mm isinizi fazlasiyla gorur hatta bi sure sonra 50mm o makinanin daimi lensi olur:-) bi sure sonra zoom ihtiyaciniz olursa da 55-200 en iyi secenek olacaktir keskinlik konusunda 70-300 lerin cogu sinifta kalmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carking58 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ben görüntüde kalite hastasıyımda biraz, o açıdan sordum zaten. Evet 55-200 ü tavsiye ediyorlar :) bütçeme göre ileride alacağım zaten teşekkürler :)
  • keskinlik ve detay istiyorsanız ne 1100d ile ne 18-55 ile nede 75-300 ile yakalayabilirsiniz. bir süre sonra aldığınıza pişman olursunuz. yalnızca 50mm keskin bir lenstir. o da aman aman değil.

1400 tl para verecekseniz en iyi seçim ikinci el 50d bir govde yanına tamron 17-50 olabilirki bu da size 1300 e gelir.

yada body yi biraz daha dusuk model 40d alırsanız yanına canon 85mm 1.8 alabilirsiniz ve maksimum keskinlik olur ancak zoom aralığı olmaz.

Neticede 1100d benim fikrimce kesinlikle alınabilecek bir fotograf makinası değildir kaldı ki 800 tl ye 18 55 le birlikte fiyatı da oldukça yuksek kalıyor. ederi de sahibinden sitesinden diğer ilanların ortalaması da 600 tl den fazla değildir.
  • oasikhan5 O kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamda 2. el ürüne nasıl güvenicem ben :) Kaldı ki peşinde veremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGenovese -- 5 Eylül 2013; 16:16:11 >
  • ben şahsen sahibinden.com sitesinden get ile ürün alıyorum hem kredi kartına taksit oluyor hemde cihaz elinize geldiğinizde odemeyi onaylamak için 5 gun sureniz oluyor. bu 5 gunde deneyip bir sorun yoksa onayı veriyorsunuz para satıcıya aktarılıyor.
  • oasikhan5 O kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bi bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.