Şimdi Ara

-ÖNERİ İSTİYORUM- Max:1750tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana TV önerebilir misiniz? Bazı kriterler belirledim bunlar çerçevesinde bir model bulabilir miyiz?

3D ve Smart OLMASIN
    çünkü kullanışsız buluyorum.

LED-LCD-PLAZMA konusunda hiçbir fikrim yok üstatlar karar versin kullanacağım alanlar

1)HD ağırlıklı TV yayını izlemek (Uydu alıcısı dahili olmasın diye düşünüyorum mümkün olduğunca düşük fiyat benim için önemli digitürk + yada d-smart alırım ama siz daha iyi olur diyorsanız önerilere tamamen açığım)
    2)PC'yi bağlayıp oyun oynamak/film izlemek

Çözünürlük konusunda da 720p geniş ekran düşünüyordum hd yayınların çoğu o şekilde olduğu için ama 1080p ile de ülkemizdeki HD yayınların güzel görüneceği düşüncesindeyim hem pc'yi bağlayınca daha yüksek çözünürlük iyidir değilmi?

Fiyat konusunda kesin karar vermedim biraz esnetebilirim. Max:1750tl

Marka takıntım yok

Mümkünse ince çerçeveli :D

Boyut konusunda 42" ila 50" arasında gidip geliyorum. Sonuçta tv yi sıksık değiştirmeyeceğim. Bütçeye göre ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur benim için.

GÜNLERDİR ARAŞTIRIYORUM AMA HİÇBİR ŞEY BULAMADIM BİRAZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

SAYGILAR

• Plazma dışında pek seçenek yok malesef...

LG 50PN6500, 50PM6900 gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Plazma dışında pek seçenek yok malesef...

LG 50PN6500, 50PM6900 gibi...

Cevabınız için teşekkürler, saolun.

50PM6900 3D sanırım gerek yok.

50PN6500 ise fiyatıyla hoş görünüyor. Acaba PLAZMANIN LED TVlere göre farkı ne olur bu model için çünkü duyduğuma göre Hareketli görüntülerde "burn-in" diye bir sorun oluşuyormuş. Yeni modellerde yok dediler. Acaba bu modelde bir sorun yaşarmıyım bilemiyorum. Daha önce hep led kullandım önerirmisiniz acaba?

Saygılarımla
  • Bugün bu televizyonu teknosa'da izledim...

Daha önce plazma kullanmadım ama burn in benim bildiğim ekranda bir süre görüntü olarak sabit kalan bir bölümün, görüntü değiştiğinde halen aynı yerde kalmasıdır.

Bugün gördüğüm kadarıyla bu TV.de de oldukça var... (TV'den bir süre "LG 1080p" yazısı gitmemişti demo değiştiğinde..)
  • quote:

Bugün bu televizyonu teknosa'da izledim...

Daha önce plazma kullanmadım ama burn in benim bildiğim ekranda bir süre görüntü olarak sabit kalan bir bölümün, görüntü değiştiğinde halen aynı yerde kalmasıdır.

Bugün gördüğüm kadarıyla bu TV.de de oldukça var... (TV'den bir süre "LG 1080p" yazısı gitmemişti demo değiştiğinde..)

Saolun cevabınız için "burn-in" kanal değiştirince kanal logolarında felan görülebilir ancak herhalde. Bence problem değil biraz da yansıma sorunu varmış ama bence fiyat çok güzel 1400 + 100 tl world puan veriyor taksit falan derken çok cazip geldi. Görüşleriniz için tekrar teşekkürler. Bu televizyon tam aradığım şey olmuş :D

Saygılarımla, İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Astronot1997

quote:

Saolun cevabınız için "burn-in" kanal değiştirince kanal logolarında felan görülebilir ancak herhalde. Bence problem değil biraz da yansıma sorunu varmış ama bence fiyat çok güzel 1400 + 100 tl world puan veriyor taksit falan derken çok cazip geldi. Görüşleriniz için tekrar teşekkürler. Bu televizyon tam aradığım şey olmuş :D

Aldınız mı TV'yi_?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Astronot1997

quote:

Aldınız mı TV'yi_?

Aldım hocam oldukça memnunum sd kalitesi gayet iyi eski bir d-smart bağladım kanal d falan sanki hd yayın izliyormuşum gibi canlı ve net tabii bitrate oranı düşük kanallarda yakınına girmeyince hiç rahatsız etmiyor. Hoperlörler oldukça yeterli duvarda kullanıyorum. 1400 TL - 100 Tl worldpuan = 1300 Tl için 50" bir plazma bence parasını hakediyor. Usb den izlediğim filimler oldukça kaliteli görünüyor. Led alsaydım o bozulmaları daha çok görecektim heralde. Düşük çözünürlüklü videolar sanki daha yüksekmiş gibi oluyor. Sanki bir köşe yumuşatma varmış gibi oldukça hoş. USB'den mkv oynatamıyor. Ama ben pc bağladığımdan bir problem yok. PC bağlayınca oyunlar için de oldukça iyi bir pc olduğunu gördüm. Fakat 0.5 saniye civarında bir gecikme var. 1080p videolarda ise yeterli keskinliği vermiyormuş onu farkettim. Ayarlarını kurcaladım fakat keskinlik ve doygunluk konusunda ne kadar ayarlasamda LED ekran kadar keskin görüntü alamıyorum. Bence bu da biraz avantaj. Düşük çözünürlüklü yayınlarda oldukça tatminkar. Önerebileceğim bir TV. Size de bana önerdiğiniz için teşekkürler. Çok saolun iyi günler.

edit: Burn-in konusunda hiçbir şeye rastlamadım, sadece bir kere tvyi kapatmama rağmen kanal logosu hayalet gibi 3 - 4 saniye orada öylece kaldı. Birdaha da hiç rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astronot1997 -- 21 Temmuz 2013; 18:18:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LG50pn6500'ü yaz girerken almıştım, çok memnunum, görüntü çok net, duvara çok yakışıyor, ancak bizim çocuk genellikle TRT Çocuk izliyor ve geçen fark ettim ki, başka bir kanala baktığımızda arka planda bembeyaz bir görüntü varsa, sol köşede TRT Çocuk logosu hayaleti oluyor, bu bir arıza mıdır, garantiden panelin değişmesi mi gerekiyor yoksa normali böyle mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifatih

LG50pn6500'ü yaz girerken almıştım, çok memnunum, görüntü çok net, duvara çok yakışıyor, ancak bizim çocuk genellikle TRT Çocuk izliyor ve geçen fark ettim ki, başka bir kanala baktığımızda arka planda bembeyaz bir görüntü varsa, sol köşede TRT Çocuk logosu hayaleti oluyor, bu bir arıza mıdır, garantiden panelin değişmesi mi gerekiyor yoksa normali böyle mi.

Burn in dediğimiz olay oluyor rastladığınız. Merak etmeyin bir problem yok kumandadan görüntü ayarlarına girin anti-burn in tarzında birşeyler yazıyor onu açın. Bir problem değil. Sadece çok fazla durağan resimler arkaplanda kalıyor bu da tv izlerken değil uzun süre izlediğiniz kanalı değiştirince oluyor. Sorun değil Bu arada hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.