Şimdi Ara

Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,bundan 1 hafta önceye kadar akşama kadar ders,yatana kadar,3 saat falan oyun oynardım
    1 Haftadır ne filim,ne televizyon,her şeye kendimi kapadım,tam bir öküz gibi sabah ders,akşam yat,sabah ders akşam yat kıvamında 1 haftayı geçirdim,artık sabah kalktığımda bile kafam kazan gibi oluyor,sizin taktikleriniz neler =?
    Sizce sınav yoluna ilerlerken,eğlenceye vakit ayırılmalımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 10 Ocak 2015; 21:57:21 >

• güncel
  • Psikolojinin asiri guclu olduguna inaniyorsan tamamen ders odakli yasamak fazlasiyla mantikli. Ama normal bir insan icin gercekten yorucu, stresli, uzucu, aglamali, histeriklesmeli, igrenc, berbat bir sey oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

güncel

hedef değişmiş dostum noldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shittykitty

Psikolojinin asiri guclu olduguna inaniyorsan tamamen ders odakli yasamak fazlasiyla mantikli. Ama normal bir insan icin gercekten yorucu, stresli, uzucu, aglamali, histeriklesmeli, igrenc, berbat bir sey oluyor.

hocam psikolojimde sorun yok da,sabah kalktığımda bile kafam kazan gibi oluyor,dağıtma ihtiyacı hissediyorum nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedef28k

quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

güncel

hedef değişmiş dostum noldu?

Baktım ki mühendislik puanları ile doktor puanları aynıydı,bizim süladede hiç doktor yoktu,bende dedimki doktor hedefliyim hedefim en yüksek olsun,olmasada üzülmem zaten mühendisliğe de sıcağım,ikisinden biri gelse biri gelmese kaybedecek bir şeyim yok
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    1 hafta yaptıgını ben denedim olmadı demekke eğlenceyede vakit ayrılması lazımmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    3 ay önce açıldı
    Öneri-Tavsiye / Hangisi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

1 hafta yaptıgını ben denedim olmadı demekke eğlenceyede vakit ayrılması lazımmış

bilmiyoru hocam,şimdiye kadar iyiydim,ne zaman eğlenceye vakit ayırmadım,o zaman verimimin düştüğünü farkettim
  • Bende senin gibiyim sabahları yorgun uyanıyorum. Arada çıkıp sahilde çay, kahve falan içiyorum iyi geliyor. Temiz hava iyi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.