Arkadaşlar biliyorum ki bu konu hakkında da epey konu açılmıştır. Genelde hep MMORPG oynardım ama artık MMOFPS deneyeceğim. Bana önerebileceğiniz çok oyunculu, zevkli, grafikleri fena olmayan bir oyun önerebilir misiniz? Benim aklımda oynayabileceğim Combat Arms ve Point Blank geliyor. Sizlerinde oynamış veya hâlâ oynadığınız oyunları benimle de paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Point blank oyuncuyum. Gayet zevkli ama hile kullanımı çok fazla ne yazık ki. Bu yüzden bence daha Pb'den daha iyi bi oyun bulabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Sadrazamın Sol Testisi
Point blank oyuncuyum. Gayet zevkli ama hile kullanımı çok fazla ne yazık ki. Bu yüzden bence daha Pb'den daha iyi bi oyun bulabilirsiniz
ya dostum bu nasıl bir nickdir. Sadrazamın sol testisi
F2P Ava online Artic Combat Warface
P2P BF3 CoDBo2 Cs:Go
Çıkacak olan BF4 CoDGhost Titanfall
Best top 3 FPS list
Eyvallah hocam sağolasın counterda sıkmaya başlamıştı bunlara bir bakıcam sağol
google defiance game yaz, bende bugün indirdim oynadım gayet zevkli oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: 4EverDobra
Arkadaşlar biliyorum ki bu konu hakkında da epey konu açılmıştır. Genelde hep MMORPG oynardım ama artık MMOFPS deneyeceğim. Bana önerebileceğiniz çok oyunculu, zevkli, grafikleri fena olmayan bir oyun önerebilir misiniz? Benim aklımda oynayabileceğim Combat Arms ve Point Blank geliyor. Sizlerinde oynamış veya hâlâ oynadığınız oyunları benimle de paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
combat arms tavsiye ederim kesinlikle aşırı zevkli bir oyundur ve tamamen f2p ve çok kolay bir oyundur fps deneyimi olan çoğu kişi yeni başladığı halde çok iyi işler çıkarabiliyor anlaması kolay fakat ustalaşması pek de kolay olmayan bir oyundur clan maçlarında farklı takım kompozisyonlarıyla eğlenceyi doruğunda yaşayabilirsin