Şimdi Ara

Önerebileceğiniz güzel bir MMOFPS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum ki bu konu hakkında da epey konu açılmıştır. Genelde hep MMORPG oynardım ama artık MMOFPS deneyeceğim. Bana önerebileceğiniz çok oyunculu, zevkli, grafikleri fena olmayan bir oyun önerebilir misiniz? Benim aklımda oynayabileceğim Combat Arms ve Point Blank geliyor. Sizlerinde oynamış veya hâlâ oynadığınız oyunları benimle de paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Point blank oyuncuyum. Gayet zevkli ama hile kullanımı çok fazla ne yazık ki. Bu yüzden bence daha Pb'den daha iyi bi oyun bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadrazamın Sol Testisi

Point blank oyuncuyum. Gayet zevkli ama hile kullanımı çok fazla ne yazık ki. Bu yüzden bence daha Pb'den daha iyi bi oyun bulabilirsiniz

ya dostum bu nasıl bir nickdir. Sadrazamın sol testisi
  • F2P
    Ava online
    Artic Combat
    Warface

P2P
    BF3
    CoDBo2
    Cs:Go

Çıkacak olan
    BF4
    CoDGhost
    Titanfall

Best top 3 FPS list
  • Eyvallah hocam sağolasın counterda sıkmaya başlamıştı bunlara bir bakıcam sağol
  • google defiance game yaz, bende bugün indirdim oynadım gayet zevkli oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverDobra

Arkadaşlar biliyorum ki bu konu hakkında da epey konu açılmıştır. Genelde hep MMORPG oynardım ama artık MMOFPS deneyeceğim. Bana önerebileceğiniz çok oyunculu, zevkli, grafikleri fena olmayan bir oyun önerebilir misiniz? Benim aklımda oynayabileceğim Combat Arms ve Point Blank geliyor. Sizlerinde oynamış veya hâlâ oynadığınız oyunları benimle de paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

combat arms tavsiye ederim kesinlikle aşırı zevkli bir oyundur ve tamamen f2p ve çok kolay bir oyundur fps deneyimi olan çoğu kişi yeni başladığı halde çok iyi işler çıkarabiliyor anlaması kolay fakat ustalaşması pek de kolay olmayan bir oyundur clan maçlarında farklı takım kompozisyonlarıyla eğlenceyi doruğunda yaşayabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.