Önerebileceğiniz Ev İçin Ağırlık Sehpası

-
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BrothaBeyler alıyorum bunu ona göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4k monitör alsana kanka niye boş boş şeylere para sayıyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam4k monitör alsana kanka niye boş boş şeylere para sayıyorsun
Cidden öyle
Monitör almak varken kim ne yapsın sehpayı , sporu : )
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam4k monitör alsana kanka niye boş boş şeylere para sayıyorsun
Kanka fiyatlar tavan inmedi şu monitörler spor yapmaya karar verdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BrothaKanka fiyatlar tavan inmedi şu monitörler spor yapmaya karar verdim.
Alıntıları Göstertamam da buna gerek yok ki spor için dambıl al barfiks demiri falan al paranı çöpe atıyorsun resmen buna verdiğin parayla indirimi bekleme git monitörü al daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BCidden öyle
Monitör almak varken kim ne yapsın sehpayı , sporu : )
Alıntıları Göster:))
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamtamam da buna gerek yok ki spor için dambıl al barfiks demiri falan al paranı çöpe atıyorsun resmen buna verdiğin parayla indirimi bekleme git monitörü al daha iyi
Alıntıları GösterNiye çöpe gitsin ki, spor yapıyoruz işte. Kare monitörle devam
-
Hocam ben sporcu değilim ama kendi çapımda evde takılıyorum. Bana sorarsanız bu tür aletleri 2. El kovalayın. Bir hevesle alıp satmak isteyen çok var. Bir de ben plates topu kullanıyorum sehpa yerine. Tabiki sehpanın yerini tutmaz ama uygun bir sehpa düşürene kadar idare edersiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X