Şimdi Ara

önere bileceğiniz anti virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önere bileceğiniz antivirüs programı varmıdır???

• Kaspersky...
  • yanlız bilgisayarı yavaşlatmayacak bişi bide indirebileceğim bi link bırakabilirmisiniz Lütfen.
  • Forumu araştırırsan baya bi kıyaslama yapılan konu görürsün... Ama bana sorarsan nod32 , kaspersky arasında gider gelirim...
  • Bencede forum arast1r ama bence nod32 yi yükle diyicem.Kaspersky daha iyi ama o fazla kasiyor.
  • Pc ni kasmayan ücretsiz ve 6 ayda bir kampanyayı yakalarsan işine yarayabilecek her testte ilk 3 de yer alan hafif olan Avira AntiVir i öneririm.Çok da başarılı.
  • Kaspersky sakın yükleme çok ram yiyor çakal

Nod32 , Norton gibi şeyler yükle ; Avast da olabilir.

Arkadaşların dediği gibi forumu araştır derim.Bir de Cw gibi program arşivi sağlam bir siteden araştır derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avast,avira antivir,nod32 bunları tercih ederim ben şu anda zaten avast kullanıyorum
    sakın kaspersky yüklemeyin acayip pc yi kasıyo
  • nod32 tavsiye ederim. sistem kaynaklarını tüketmeyen bir antivirüs...
  • Nod32 iyidir hostur ram yemez ama kendini bile koruyamiyor o antivirus.Evet Kaspersky oneririm ama feci kasiyor pc'yi ama antivir sanirim iyi
  • no32 ama cok yeterli değil ama yormaz sistemi.ama avastda yükleyebilirsin işte yükle dene hngisi hoşuna giderse kalsın
  • kaspersky.
  • Avira Antivir yükle gerisini düşünme
  • RAM in 1gb altında ise Nod32, üstündeyse bence en iyi Kaspersky
  • avira avira avira!!!
  • öncelikle yanlız değil yalnız
    >
    Avira Premium Security Suite
    kullan 3 ay bedeva lisans veriyo
    çok güzel ve kullanışlı
  • Avira Antivir Premium yasal kampanya forumda mevcut.
  • kasper ,avg
  • avastın kendini koruma modülü çok güzel açılışını engelleseniz bile yine açılıyor programı pasifleştirmek için bi saldırı olduğunda yine uyarıyor engelliyor bide türkçe olması sürekli güncellenmesi büyük avantaj laptopta kullanıyorum yaklaşık bi senedir arada başka şeyler de deniyom kaçırdığı bişey varmı diye ama çıkmıyo harika bişey bence nod 32 de çoğu zaman devre dışı kalabiliyo başımı çok ağrıttı bide avira yı tercih edebilirsin türkçe olsaydı daha iyi olurdu tabi ama güzel program sonuçta kaçırmıyo.......
  • kaspersky dan wazgeçmem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.