|
Stüdyo Bones gibi duruyor. Poster çizim tarzı onu anımsattı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Stüdyo Bones gibi duruyor. Poster çizim tarzı onu anımsattı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
The Little Magician #19 "It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!" |
|
2030'da izleriz |
|
Character Design: Chikashi Kubota, Shinjiro Kuroda, Ryosuke Shirakawa
Music: Makoto Miyazaki
Studio: J.C.STAFF
It has not been announced when the season will air.
Newly released hero visual featuring Saitama +… https://twitter.com/AIR_News01/status/1763218295946379625最強VS最恐
アニメ『ワンパンマン』第3期 制作進行中
■STORY
趣味でヒーローを始めた男、サイタマ。3年間の特訓により、あらゆる敵を一撃(ワンパン)で倒す無敵のパワーを手に入れた彼は、ひょんなことから弟子となったジェノスと共に、職業としてのヒーローが所属する組織・ヒーロー協会に入り、日々活動している。
そんなある日、突如現れた怪人協会を名乗る怪人達に幹部の子供を人質に取られてしまったヒーロー協会。S級ヒーロー達が集まり、人質奪還のために怪人協会のアジトへの突入作戦が練られる。一方、ヒーロー達との戦いの最中怪人協会に連れ去られた“人間怪人”ガロウは、そのアジトで目を覚ます。
■STAFF
原作:ONE・村田雄介「ワンパンマン」(集英社「となりのヤングジャンプ」連載)
シリーズ構成:鈴木智尋/キャラクターデザイン:久保田誓、黒田新次郎、白川亮介/音楽:宮崎誠
アニメーション制作:J.C.STAFF
■CAST
サイタマ:古川慎/ガロウ:緑川光/ジーナス博士:浪川大輔
----
■STORY
Saitama is a hero who only became a hero for fun.
After three years of "special training," hes become so strong that he's practically invincible. In fact, he's too strong—even his mightiest opponents are taken out with a single punch. Alongside Genos, his faithful disciple, Saitama performs his official hero duties as a member of the Hero Association.
One day, monsters claiming to be from the Monster Association suddenly appeared, taking a child of Hero Association executive as a hostage. The S-class heroes gather and plan a raid on the Monster Association hideout to rescue the hostage. Meanwhile, Garou, a "human monster" who was taken by the Monster Association during a battle with the heroes, awakens in the Monster Association hideout.
■STAFF
Based on "One-Punch Man" by ONE and Yusuke Murata (serialized in "Tonarino Young Jump" published by SHUEISHA)
Series Composition: Tomohiro Suzuki
Character Design: Chikashi Kubota, Shinjiro Kuroda, Ryosuke Shirakawa
Music: Makoto Miyazaki
Animation Studio: J.C.STAFF
■CAST
Saitama: Makoto Furukawa / Garou: Hikaru Midorikawa
Doctor Genus (Narration): Daisuke Namikawa
© ONE, Yusuke Murata/SHUEISHA, Hero Association HQ https://www.youtube.com/watch?v=h71d0QyZqRE |
The Little Magician #19 "It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!" |
|
Bir sürü dandik anime çıkabiliyor ama böyle bir animenin devamı bir türlü çıkmıyor. Ben bu işi anlamıyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 15 Mart 2025; 16:1:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2. Sezon basarısızdı ayrıca sezonlar arası da çok uzun sürüyor. Kısacası seri ilk sezonda çıktığı Himayalalar seviyesinden tepetaklak yuvarlanmaya devam ediyor. Beni baya soğuttular ama 3. Sezona yinede bir şans vereceğim. Not : Ayrıca 3. Sezonun tanıtımı için yayınlanan videonun slayt şov gibi olması İnternette tepki çekti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Mart 2025; 21:50:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben 2.sezon için ortalama üzeri diye derecelendirme yapmıştım. Sıradan olaylar için grafiklerden kısmışlar, bütün bütçeyi Garou kısımlarına kaydırmışlardı ve ben de Garou sahnelerine bayılmıştım. Ses, müzik konusunda JC Staff hakikaten çok iyi bir şirket belki ilk sezondan bile daha iyi. Pelerinli Keltoş ve Cyborg kısımları ilk sezonla kıyaslanamzwaz şekildeydi katılıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
3. sezon ilk bölüm çıktı. dedikodular doğruymuş. one frame man izledik |
|
Ekleme yapayım hatta youtubedan orta-üst seviye solo çalışan adamlardan birini çekip eline bi kaç bin dolar sıkıştırsalardı daha güzel çizimler çıkardı ilk bölüm için eminim. Hatta fan made sahneler var bundan daha iyi çizimlerle. |
|
Tüm dünyada tanınan bu kadar büyük bir markanın nasıl bu kadar kötü bir yapım kalitesi ile çıkarıldığını anlamak mümkün değil. Tekrar ediyorum senin pazarın sadece Japonya değil tüm dünya olmuş, buna rağmen bu kalitesizlik , bu bütçesizliği akıl ve mantıkla açıklayamıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 13 Ekim 2025; 16:51:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayatımda gördüğüm en kötü anime bölümü olabilirdi, mangayı renkli uyarlasan daha iyi olurdu heralde. Adamlar hareket etmiyor, sadece ağızları hareket ediyor, animasyon ve dışarıdan kamera yok hiçbir şekilde. ses efekti de kötü. ama animasyon yok resmen. heba olacak tüm sezon. resmen rezillik. |
|
Böyle bir serinin 6 sene sonra çıkmış hali bu mu? Çok yazık. Slayt gösterisi izledik resmen. Yönetmen de açıklama yapmıştı beklentinizi düşürün diye. Ne oldu arka planda bir olay mı döndü 6 sene çıkmadı çıka çıka bu çıktı. Sanmıyorum aksiyon sahneleri de iyi olsun. Üzücü. |
Manga bile 1 senedir bocalıyor, keyif vermiyor. Demon Slayer animesinin konusu vasat. Sizi çekecek bir şey yok. Ama animeyi yapanlar mükemmel yapmışlar. Seyrettiriyor kendini. Senelerce bekleyeni var. Müşteri hazır, yap normal standartlarda bir anime seyredelim. Sezon finalinde güzel bir şey yaparlarsa seyrederim. Yoksa bakmam bile. |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|