Şimdi Ara

OnePlus x kullananlar kulubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Oneplus x inceleyeniniz var mı?
    iMEi atılabiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • konuyu tazelemiş olayım.bende almayı düşünüyorum ama forumda nerdeyse hiç bilgi yok
  • Arkadaşlar merhaba bende iki adet oneplus x var birisi onyx, birisi seramik versiyon. Telefon hakkında bulduğum tek başlık burası. Sanırım türkiyede pek tutmamış. IMEI konusuna gelince snapdragon 801 işlemcisi yazılımcılar tarafından ezberlenmiş olsa da her markada farklılık gösterdiği için standard bir IMEI işlemi olmuyor malesef. Bazı firmalar IMEI güvenliğine aşırı önem verirken bazı firmalar resmen önemsemiyor aynı işlemci olmasına rağmen. Ama bence imei atılamayan bir telefona sahip olduğunuz için sevinmelisiniz.Çalındığı zaman bulunabilme ihtimali yüksek olur. bu arada imzam bozukmuş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de bir onyx kullanıcısıyım fakat bizim cihaz pek yaygın olmadığı için forumlarda bilgi alabileceğimiz başlıklar yok maalesef.(En azından benim bildiğim). Bu konuda opx kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim??
  • Oneplus x var ise ColorOS rom denemelisin mutlaka. Buradan indirebilirsiniz.
    forum.xda-developers.com/oneplus-x/general/rom-color-os-v2-1-oneplus-x-shumxin-t3320161

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus X için Android 6 güncellemesi bugün geldi.
  • Son gelen OnePlus X OxygenOS 3.1.0 (Marshmallow) Community Build güncellemesi ile telefonun Antutu skoru bu şekilde...

     OnePlus x kullananlar kulubü
  • Güncellemeleri denetlediğim zaman güncel diyor.(5.1.1) Siz nasıl güncelleme alıyorsunuz ??
  • Bir de rom yüklemek için twrp recovery yüklemek gerekiyor sanırım. Bu konularda bilgisi olan arkadaşların yönlendirmeleri olursa çok sevinirim. Ben cihazı yeni aldım Şu an 5.1.1 lolipop 2.2.2 oksygen orjinal sürüm yüklü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pacificstorm

    Bir de rom yüklemek için twrp recovery yüklemek gerekiyor sanırım. Bu konularda bilgisi olan arkadaşların yönlendirmeleri olursa çok sevinirim. Ben cihazı yeni aldım Şu an 5.1.1 lolipop 2.2.2 oksygen orjinal sürüm yüklü.

    Alttaki sayfadan 3.1.1 Community Build tam sürümü indirin.

    http://downloads.oneplus.net/oneplus-x/oneplus_x_oxygenos_3.1.1_community_build/

    Sayfadaki yönlendirmelere göre kurabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok teşekkürler . Peki color os gibi diğer romları da kendi recovery si ile kurabiliyor muyuz yoksa twrp denilen recoveryi mi yüklemek gerekiyor acaba??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacificstorm -- 27 Eylül 2016; 8:25:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pacificstorm

    Çok teşekkürler . Peki color os gibi diğer romları da kendi recovery si ile kurabiliyor muyuz yoksa twrp denilen recoveryi mi yüklemek gerekiyor acaba??

    Color OS yüklemek istiyorsan Oxygen Os 3.1'e yükseltmeden önce denemelisin. Telefon rootlu olmalı tabi. Daha sonra Twrp recovery yüklemelisin. Bu konuda internette iyice araştırma yapmalısın. Nasıl yapıldığı ve nereden yükleneceği ile ilgili youtube da videolar var. Üstte link verdiğim Xda da OnePlus X sayfasında da bilgiler var. ColorOS benim en çok beğendiğim rom fakat Android 5 maalesef. Şu an telefonumda Android 6.0 var. ColorOS a tekrar dönmem için Android 5 e indirmek gerekiyor. O nedenle 6 ya geçmeden önce ColorOS denemelisiniz yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Ben de 6.0 sürümüne geçtim. Açıkcası hız vs. gayet iyi bunda ayriyeten biraz daha özelleştirme imkanı sunulmuş simge paketi vs. Şu an için sıkıntı yok ama sıkılırsam deneyeceğim color os veya daha başka stabil romları :))
  • Merhaba arkadaşlar ben telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayar cihazı görüyor fakat içeriği görünmüyor Hata ayıklama modunu açarak denedim yine aynı. Çözüm nedir acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pacificstorm

    Merhaba arkadaşlar ben telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayar cihazı görüyor fakat içeriği görünmüyor Hata ayıklama modunu açarak denedim yine aynı. Çözüm nedir acaba

    Telefon bilgisayara bağlı iken telefon ekranında şarj sekmesi görünür. Şarj için USB gibi. Alttaki seçeneklerden Dosya aktarımını seçebilirsiniz.
  • Telefonuma Miui 8 7.4.15 beta kurdum. Öncesinde ColorOS kullaniyordum. Zamanla telefon rehberinde ayni kişiden iki veya üç isim göründüğü oluyordu. Kisaca rehber sıkıntı vermeye başladı. Miui 8 epey yol kat etmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç resim atayım...
     OnePlus x kullananlar kulubü OnePlus x kullananlar kulubü OnePlus x kullananlar kulubü OnePlus x kullananlar kulubü




  • Oneplus X için Flyme Android 6 sürümü yüklenebilir durumda. TR'de aktif X kullanıcısı olarak sadece ben kaldım galiba

    http://www.flyme.cn/firmwarelist-76.html#8
  • Şu an Redmi Note 4 kullanıyorum. Birkaç cihaz önce oneplus x onyx kullandım. O cihazın tasarımını ve karizmasını hiçbir cihazda bulamadım açıkcası. Donanımı biraz geride kaldı ama kullanmaktan en çok keyif aldığım telefondu..
  • pacificstorm P kullanıcısına yanıt
    Redmi note 4 gayet güzel cihaz. Fakat bu telefondaki kibarlık ve estetik, ekran kalitesi bambaşka. Şu an Miui 8 le kullanıyorum. WhatsApp bildirim sorunu var. Kullanmaya devam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.