Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
300.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elinde fazladan davetiye olan ve kullanmayan varsa rica edebilirmiyim ? borc olarakta olabilir ? (share inviteler halen gelmedi geldiginde geri verebilirim) oneplus one'u sattiktan sonra 5S kesmedi satma sebebim ise bana gelen cihazin problemli olmasi idi ,simdi ise nasipse tekrar alacagim. Umarim bu sefer sorunsuz bir cihaz ulasir elime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 6 Ağustos 2014; 0:20:38 >
  • XsaNx kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgi :http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

Bu dosyayı indirip flashlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 6 Ağustos 2014; 1:06:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

edit: hatadan dolayı mükerrer oldu.

bari sorayım mi4 ün ne üstünlüğü var oneplus dan? hem de daha pahalı olmasına rağmen çok aranıyor gibi

Hiç bir üstünlüğü yok. Kamerası f2.0 yerine f1.8 apertüre sahip, aradaki fark çok ufak, ancak gece çekiminde 1/3 stop daha iyi ışık almaya yarar o kadar.
    Ön kamerası ise 8mp ancak o kadar ufak sensörde 8 değil 18mp olsa neye yarar? Bugün çoğu telefonda (LG G3) ön kamera hala 2mp.

Mi4 ün fiyatı bir kere çok fahiş. 16gb olan 320 dolar, hadi o tamamda 64gb olan 400$ bu çin satış fiyatı. Şu an çinli siteler 16gb olanını 450-460 dolardan iteliyorlar millete, yani Oneplus 16gb den 100$ daha pahalıya satıyorlar nerdeyse.

Oneplus ile aynı fiyat olursa, 5" sevdiğim için Mi 4 alabilirim aksi halde aynı donanıma niye daha fazla para ödeyeyim enayimiyim?

• Arkadaşlar dün telefonu tamamen formatladım. Ardından muratai arkadaşımızın verdiği yöntemle yeniden cm 11 rom yükledim. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Katkı sunan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Bu arada bir konu daha sormak istiyorum. Bu telefonun İMEİ numarasını değiştirmek mümkün mü?
  • Darim kullanıcısına yanıt
    İmeiyi değiştirmenin bir yolu yok. Varsa bile ev kullanıcısının yapabileceği birşey değil. Jtag box ile değiştiren vardır belki ancak öyle kafayı kırmış telefoncu adamıda binlerce gereksiz telefoncu arasında nasıl bulacaksın? Samanlıkta iğne hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

İmeiyi değiştirmenin bir yolu yok. Varsa bile ev kullanıcısının yapabileceği birşey değil. Jtag box ile değiştiren vardır belki ancak öyle kafayı kırmış telefoncu adamıda binlerce gereksiz telefoncu arasında nasıl bulacaksın? Samanlıkta iğne hesabı.

Hocam Merhaba. Bende bir şey soracaktim.
    Oneplus One telefonuma hattimi taktim.
    Görmüyor ama. bir kere geldi şebeke sonra gene gitti.
    Hattim avea. Telefon hala kayıtsız ama hatti yeni taktim. Kapanacak olsa mesaj ile iletilir.
    Sorunun ne olduğunu bulamadim.
    Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuneyd01 C kullanıcısına yanıt
    Bazen mesaj gelmeden çotank diye kapatıyor bu adiler.
    Benim telefon 6 günlükken kapanmıştı (iPhone), sonra mtk lı telefona taktım sim kartımı gıcıklığına haftada bir imei değiştirdim gerçek imei girmemek için :)
  • quote:

Bazen mesaj gelmeden çotank diye kapatıyor bu adiler.
    Benim telefon 6 günlükken kapanmıştı (iPhone), sonra mtk lı telefona taktım sim kartımı gıcıklığına haftada bir imei değiştirdim gerçek imei girmemek için :)

Peki kapandigini nasil anlicam ? ve hani 60 gun kullanma hakkim ? Haksizlik yani bu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, geçen hafta One+ sitesinde kayıt yaptırdım, 2 günde daveti alıp sıparış yaptım, abim fransada olduğu için avrupa versyonu almıştım. Bu ayın sonunda elimde olacak ve pasaport kaydı yaptıracam. Diğer kullanıcılara birkaç soru sormak istedim
    Telefonu hangi operatörle kullanıyorsun ? ağ iyi çekiyor mu acaba ? 3G yi de nasıl ?
    Teşekkürler
  • Zied217 kullanıcısına yanıt
    2 günde daveti nasıl aldınız bu ne hız?
    Telefonun 3G sinyali iyi, ancak operatöre bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zied217

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta One+ sitesinde kayıt yaptırdım, 2 günde daveti alıp sıparış yaptım, abim fransada olduğu için avrupa versyonu almıştım. Bu ayın sonunda elimde olacak ve pasaport kaydı yaptıracam. Diğer kullanıcılara birkaç soru sormak istedim
    Telefonu hangi operatörle kullanıyorsun ? ağ iyi çekiyor mu acaba ? 3G yi de nasıl ?
    Teşekkürler

öncelikle ben telefona sahip değilim ama çok iyi takipçisiyim.O kadar yorum okudum ne wifi nede 3g ile alakalı olumsuz yorum görmedim.(belki sıkıntı yaşayanlar vardır ama binde bir ).Telefonun hayırlı olsun güle güle kullan bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Darısı tüm isteyenlerin başına
  • Bende kullaniyorum 1 haftadan beri, Türkiye de degilim su anda ama problem olacagini hic sanmiyorum. Benim burdaki operatörün LTE bandi yüzünden LTE calismiyor ama h+ falan normal yani , Wlan da da herhangi bir sorun yok 5 ve 2.5 GHz iki bandida evde ve isyerinde kullanabiliyorum. Icin rahat olsun yani.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Şansla aldım, iki günde bütün forum'da dolaşıyordum. Biri daveti koyunca hemen Claim yaptım.
  • emrekrc.2798 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :) telefonu elimde olduğu zaman yorum bırakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zied217

Şansla aldım, iki günde bütün forum'da dolaşıyordum. Biri daveti koyunca hemen Claim yaptım.

Maşallah, emeğin karşılığını haketmişsiniz ne diyim.
    Telefonunuz gelsinde güle güle kullanın. Forumda kullanıcıların sayısı artsın artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyd01

quote:

Hocam Merhaba. Bende bir şey soracaktim.
    Oneplus One telefonuma hattimi taktim.
    Görmüyor ama. bir kere geldi şebeke sonra gene gitti.
    Hattim avea. Telefon hala kayıtsız ama hatti yeni taktim. Kapanacak olsa mesaj ile iletilir.
    Sorunun ne olduğunu bulamadim.
    Yardimci olursaniz sevinirim.

Telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. 3g konusunda hiç sorun olmadı. Geçen evde test ettim. 15mb çıktı(Avea. Bence gayet iyi ).

Muratai arkadaşımada ss li anlatımından dolayı çok teşekkür ederim tüm sorunları hallettim. Saolasın

• arkadaşlar merhaba. bende bu telefondan bir tane almak istiyorum çok fazla yorum okudum hiç kötü birşey söyleyen olmamış. başta yeni bir marka olduğu için tereddütlerim vardı ama sanırım gereksizmiş. şimdi asıl sorum şu.
    Ben bu telefonu siteden davetiye ile sipariş versem gümrükten geçebilir mi ? Yada yurtdışından getirip pasaport kaydı yaptırsam herhangi bi kapanma sıkıntısı vs olur mu? Son olarakta bu konularda pek bilgim yok garanti durumu nasıl luyor?
  • Türkçe süper maşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprnkrst

arkadaşlar merhaba. bende bu telefondan bir tane almak istiyorum çok fazla yorum okudum hiç kötü birşey söyleyen olmamış. başta yeni bir marka olduğu için tereddütlerim vardı ama sanırım gereksizmiş. şimdi asıl sorum şu.
    Ben bu telefonu siteden davetiye ile sipariş versem gümrükten geçebilir mi ? Yada yurtdışından getirip pasaport kaydı yaptırsam herhangi bi kapanma sıkıntısı vs olur mu? Son olarakta bu konularda pek bilgim yok garanti durumu nasıl luyor?

hocam davetiye ile direk türkiye ye getittiremzsin çünkü türkiye ye yollamıyorlar yurtdışında yaşayan tanıdığın varsa davetiye ile onun adresine gönderebilirisn oda gelirken yanında getir.Garanti durumu türkiye de yok ançak çinde bu telefonun ekranını anakartını vs vs satıyorlar aliexpress den alıp türkiyede ekranı kırılırsa taktırırsın(ama öyle mahalledeki telefoncuya değil tabi)

• arkadaşlar ekran koruyucu için yardımcı olabilcek birisi varmı? satın alan arkadaşlardan link verebilcek olan?

aliexpress.com
    US $9.98 |G.D.SMITH Original Oneplus one Premium Tempered Glass Screen Protector for One Plus 1 Clear glass film 2016 New|Phone Screen Protectors|Cellphones & Telecommunications - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Original-Oneplus-one-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-One-Plus-1-Toughened-protective-film-GDS/1909867131.html?s=p

aliexpress.com
    US $14.99 |New 0.2MM 2.5D Oneplus one Premium Tempered Glass Screen Protector for One Plus 1 Toughened protective film Free shipping - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/New-0-2MM-2-5D-Oneplus-one-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-One-Plus-1/1963220626.html?s=p

sizce yukardaki linktekiler nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsbllky -- 6 Ağustos 2014; 22:37:41 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.