Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
298.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darim

quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

Yuklemeyi tekrar deneyin

Sayın teknokaptanhttp://www.youtube.com/watch?v=_cVJ-oKZ4g0 bu linkteki işlemleri uygulayarak root yaptım. Ancak şimdi install bölümünden bir daha yüklemek istediğimde
    uptading partition details
    full selinux support is present,
    imuliting actions
    Failed

buraya kadar geliyor ve yükleme yapmıyor

Once bootloader kilidini acman gerekiyor. Biraz beklersen sana youtube linki veririm.

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Beklerim elbette :)

http://theunlockr.com/2014/07/21/how-to-root-the-oneplus-one-videotoolkit-method/

Üstteki linkte hem videolu hemde yazili anlatim var. Mobildeyim ama sanirim sırasıyla yaptiği işlemler ;

0- PC ye tüm işlemleri yapmak için tool programi yükleme
    1- Cihazınızı PC den yönetmek için ADB driver yükleme
    2- Custom rom yüklemek ve root yetkisi alabilmek için Unlock bootloader işlemi
    3- Cihazinizda her türlü flash lama yapabilmek için TWRP recovery yükleme
    4- TRWP recoveryden cihazi rootlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 3 Ağustos 2014; 14:16:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar su imei isini biri anlatsin bende pasaport var ama hic kullanilmamis telefonu ona kaydettirebilirmiyim yoksa illaki yurtdisinda cikmis olmak mi gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: burkmoon

Arkadaşlar su imei isini biri anlatsin bende pasaport var ama hic kullanilmamis telefonu ona kaydettirebilirmiyim yoksa illaki yurtdisinda cikmis olmak mi gerekiyor?

Passport kaydi icin pasaport sahibi yurt disina cikmis olmali ve kayit yapmak icin yurda giris suresi 1 ayi gecmemis olmali.

Ayrica her pasaporta 2 yilda bir kayit yapilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: burkmoon

Arkadaşlar su imei isini biri anlatsin bende pasaport var ama hic kullanilmamis telefonu ona kaydettirebilirmiyim yoksa illaki yurtdisinda cikmis olmak mi gerekiyor?

Passport kaydi icin pasaport sahibi yurt disina cikmis olmali ve kayit yapmak icin yurda giris suresi 1 ayi gecmemis olmali.

Ayrica her pasaporta 2 yilda bir kayit yapilir.

Pasaport daha hiç kullanilmadi o zaman pasaporta kayit işi yatar,buradan veya sahibinden sitesinden almayi düşünüyorum ama onlarinda imei atma isine güvenmiyorum

• teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar silikon kilif yaninda ekran koruyucu veren bir satici var mi aklinizda? Aliexpress de. Silikon hem hafif oluyor hem köşeleri koruyor. O yüzden sert kapakli kilif tercih etmeyeceğim. 16gb kullanırken köşesini vurmustum. O yüzden 64'luge tedbir almak lazim. Herkesten tavsiye bekliyorum. Tesekkurler

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Ebaydan baktinmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yuklemeyi tekrar deneyin

Sayın teknokaptanhttp://www.youtube.com/watch?v=_cVJ-oKZ4g0 bu linkteki işlemleri uygulayarak root yaptım. Ancak şimdi install bölümünden bir daha yüklemek istediğimde
    imuliting actions
    Failed

Once bootloader kilidini acman gerekiyor. Biraz beklersen sana youtube linki veririm.

http://theunlockr.com/2014/07/21/how-to-root-the-oneplus-one-videotoolkit-method/

Üstteki linkte hem videolu hemde yazili anlatim var. Mobildeyim ama sanirim sırasıyla yaptiği işlemler ;

Sayın koppa ilginizden dolayı teşekkür ederim. Verdiğiniz linkteki videoyu izledim. Uygulamak istedim. Ancak daha önce yaptığım işlemde buna benzer.http://www.youtube.com/watch?v=_cVJ-oKZ4g0 bu videodaki işlemleri yapmıştım.Team Win Recovery Ptoject v2.7.1.0 kurulu durumda. Ama hiç bir işe yaramıyor. Rom kurmak istediğimde hata veriyor. Sizin verdiğiniz linkteki işlemleri yapayım dediğimde ise Unlock bootloader kısmına kadar geliyorum. Burada fastboot modunu açması gerek yanılmıyorsam. Ancak burada hiç bir işlem olmuyor. Fastbood modunda kalıyor. kısacası romu tekrar yükleyemiyorum. Arama sırasındaki donmada devam ediyor. Üstelik Çarşamba günü İzmir'e gidip oradan Hatay'a bisiklet ile gelme gibi bir planım vardı ve bu yolculukta bu telefonun işime çok yarayacağını düşünmüştüm. Yardımcı olabilirseniz swvinirim. İyi çalışmalar dilerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yuklemeyi tekrar deneyin

imuliting actions
    Failed

Sayın koppa ilginizden dolayı teşekkür ederim. Verdiğiniz linkteki videoyu izledim. Uygulamak istedim. Ancak daha önce yaptığım işlemde buna benzer.http://www.youtube.com/watch?v=_cVJ-oKZ4g0 bu videodaki işlemleri yapmıştım.Team Win Recovery Ptoject v2.7.1.0 kurulu durumda. Ama hiç bir işe yaramıyor. Rom kurmak istediğimde hata veriyor. Sizin verdiğiniz linkteki işlemleri yapayım dediğimde ise Unlock bootloader kısmına kadar geliyorum. Burada fastboot modunu açması gerek yanılmıyorsam. Ancak burada hiç bir işlem olmuyor. Fastbood modunda kalıyor. kısacası romu tekrar yükleyemiyorum. Arama sırasındaki donmada devam ediyor. Üstelik Çarşamba günü İzmir'e gidip oradan Hatay'a bisiklet ile gelme gibi bir planım vardı ve bu yolculukta bu telefonun işime çok yarayacağını düşünmüştüm. Yardımcı olabilirseniz swvinirim. İyi çalışmalar dilerim.

Toolkit programının yazarı BURADA fastboot modun açılmadığını ve bunun için son sürüm (version 1.5) de giderdiğinden bahsetmiş. Benim OPO henüz gelmediğinden sadece inceleme aşamasındayım. Elime alıp birşeyler deneyemiyorum.

Sen bu Tool programının hangi sürümünü kullanıyorsun bilmiyorum ama son sürümü güncelleyip bir dene istersen.

• Ayrıca alttaki linkte de signal problemleri yaşayanlar için sadece modem doysasını flaşlama işleminden bahsetmiş. Paylaştığı modem dosyası CM 'nin global modem dosyasıymış.

Tüm bu işlemler arasında herhangi kayıp yaşarsan kurtarıcı olsun diye şuan ki sisteminin "backup" ını almanı tavsiye ederim TWRP üzerinden.

• burkmoon kullanıcısına yanıt
    imei atan varmi bilmiyorum ama ilerde onuda basarirlar.takip etmek lazim.

• koppa kullanıcısına yanıt
    Senin cihaz rootlumu?

• koppa kullanıcısına yanıt
    2 telefon yollamıştım izmire, iyiki bu mesajı atmışsın.
    teamviewer ile modem dosyasını atayım uzaktan erişimle.

birde bugün evde denemeler yapayım bakayım 64gb opo ile. LTE evde çekmiyor ancak 3G HSPA+ denemesi yaparım.

Edit:

Denemeyi yaptım. XDA daki modem dosyası hiç bir iyileştirme getirmediği gibi evin içinde 3g yerine 2g de kaldı. CM11s in orjinal modem dosyası ile evde 3g sinyali zayıfta olsa çekiyor. Hatta cam kenarında DC-HSPA+ 42mbit modunda bağlantı bile gördüm (zayıf sinyal olduğu için HSPA+ ya düşürdü hızı)

Bu büyük ihtimalle operatörle ilgili. Türkiyede belki yeni modem dosyası daha iyi çalışabilir, daha kötüde çalışabilir. Kullanan birisinin denemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 4 Ağustos 2014; 9:09:49 >
  • quote:

Ayrıca alttaki linkte de signal problemleri yaşayanlar için sadece modem doysasını flaşlama işleminden bahsetmiş. Paylaştığı modem dosyası CM 'nin global modem dosyasıymış.

Tüm bu işlemler arasında herhangi kayıp yaşarsan kurtarıcı olsun diye şuan ki sisteminin "backup" ını almanı tavsiye ederim TWRP üzerinden.

Benim cihaz rotlu. Videoda anlatılan işlemler sonrası Team Win Recovery Ptoject v2.7.1.0 yüklendi. Kapama düğmesi ve ses tuşu ile açınca aşağıdaki resimdeki gibi ekran açılıyor. Ancak burada işlem yapamıyorum.

http://i.hizliresim.com/gjo360.png

• Ya arkadaslar one plus one bir türlü rootlanmiyor.lutfen yapabilen anlatsin ?Keske framaroot calissa bu telefonlar icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuncun75 -- 4 Ağustos 2014; 10:10:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuncun75

Ya arkadaslar one plus one bir türlü rootlanmiyor.lutfen yapabilen anlatsin ?

Burda anlatılmış bende cihaz yok ama bakmanda fayda var.

XDA Developers
    [GUIDE] OnePlus One - How to Unlock Bootloader, Install Custom Recovery and Root
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 4 Ağustos 2014; 9:31:19 >

• quote:

quote:

Ayrıca alttaki linkte de signal problemleri yaşayanlar için sadece modem doysasını flaşlama işleminden bahsetmiş. Paylaştığı modem dosyası CM 'nin global modem dosyasıymış.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/help/guide-fixing-opo-cm11s-modem-problem-t2824139

Benim cihaz rotlu. Videoda anlatılan işlemler sonrası Team Win Recovery Ptoject v2.7.1.0 yüklendi. Kapama düğmesi ve ses tuşu ile açınca aşağıdaki resimdeki gibi ekran açılıyor. Ancak burada işlem yapamıyorum.

http://i.hizliresim.com/gjo360.png

Resmini verdiğin ekran TWRP ekranı. Hiçbir işlem yapamıyorum derken dokunmatiği mi basmıyor?

Ayrıca sana bir msj daha yazmıştım bir önceki mesajımın üstünde. Uygulayabildin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

2 telefon yollamıştım izmire, iyiki bu mesajı atmışsın.
    teamviewer ile modem dosyasını atayım uzaktan erişimle.

birde bugün evde denemeler yapayım bakayım 64gb opo ile. LTE evde çekmiyor ancak 3G HSPA+ denemesi yaparım.

Edit:

Denemeyi yaptım. XDA daki modem dosyası hiç bir iyileştirme getirmediği gibi evin içinde 3g yerine 2g de kaldı. CM11s in orjinal modem dosyası ile evde 3g sinyali zayıfta olsa çekiyor. Hatta cam kenarında DC-HSPA+ 42mbit modunda bağlantı bile gördüm (zayıf sinyal olduğu için HSPA+ ya düşürdü hızı)

Bu büyük ihtimalle operatörle ilgili. Türkiyede belki yeni modem dosyası daha iyi çalışabilir, daha kötüde çalışabilir. Kullanan birisinin denemesi lazım.

XDA 'da bazıları çok memnun kalmış bazıları işe yaramıyor demiş. Bende tam anlamadım. Ülkelere göre değişiyor olabilir bence.

Ama görünen o ki Color OS, şu anki CM11s 'den daha iyi çekiyor. Yorumlar bu yönde.

Bir bilgi daha, Çin versiyonununda çalışmayan 4G frekanslarını da çalıştırıcaklar sanırım. Modem hack dosyalarından bahsediyorlar.

• quote:

Senin cihaz rootlumu?

Benim cihaz yolda. Bekliyoruz.
  • Arkadaşlar bu telefonun ön ve arka kamera performansı nasıl yorumlarinizi bekliyorum youtubedan falan araştırdım ama Dh kullanıcıları bu tarz işlerde daha objektif

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.