Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
298.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonda elime ulasti. Gozle gorulur bir sorun yok. LCD test kodunu bilen bir arkadas yazar ise kontrol edicem. Kullanicilar listesine benide ekleyebilirsiniz.
  • Benim 64gb oneplus yolda. 2 tane de mi4 64gb gelecek :) ONeplus incelemesini yayınlarım gelince
  • alidarkstone kullanıcısına yanıt
    mi4 şu an çok pahalı satılıyor, ucuza mı buldunuz naptınız?
  • Direkt üreticisinden geliyor. Ama ağustos içerisinde gün belli değil. 64GB modeli 1350TL gibi satarım herhalde bakalım bi gelsinde
  • Merhaba arkadaşlar. Telefon 4 gün önce geldi.Buradaki bilgiler ışığında romu değiştirdim. Dil sorunu ortadan kalktı. Ancak başka bir sorun yaşıyorum. Arama yaparken donuyor. Yeniden başlatmak gerekiyor. Yeniden başlattıktan sonra bir süre çalışıyor sonra tekrar donma yapıyor. Şebeke var gözüküyor ancak arandığında ulaşılamıyor. Sim kart orjinal micro sim. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümünü bilen var mı?İMEİ sorunu ayrı bir sorun. Bir sürü yöntem denedim ama nafile. esf klasöründen sözediliyor. Bunda böyle bir klasör yok. O konuda sonuç alabilen var mı?
    Ayrıca emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darim

Merhaba arkadaşlar. Telefon 4 gün önce geldi.Buradaki bilgiler ışığında romu değiştirdim. Dil sorunu ortadan kalktı. Ancak başka bir sorun yaşıyorum. Arama yaparken donuyor. Yeniden başlatmak gerekiyor. Yeniden başlattıktan sonra bir süre çalışıyor sonra tekrar donma yapıyor. Şebeke var gözüküyor ancak arandığında ulaşılamıyor. Sim kart orjinal micro sim. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümünü bilen var mı?İMEİ sorunu ayrı bir sorun. Bir sürü yöntem denedim ama nafile. esf klasöründen sözediliyor. Bunda böyle bir klasör yok. O konuda sonuç alabilen var mı?

CM11S 'in 25R sürümüne güncelleyin. Telefon elimde değil ama yapılan yorumlar bu yönde ayrıca modem güncellemesinden bahsederler XDA da. XDA yı takip etmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Merhaba arkadaşlar. Telefon 4 gün önce geldi.Buradaki bilgiler ışığında romu değiştirdim. Dil sorunu ortadan kalktı. Ancak başka bir sorun yaşıyorum. Arama yaparken donuyor. Yeniden başlatmak gerekiyor. Yeniden başlattıktan sonra bir süre çalışıyor sonra tekrar donma yapıyor. Şebeke var gözüküyor ancak arandığında ulaşılamıyor. Sim kart orjinal micro sim. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümünü bilen var mı?İMEİ sorunu ayrı bir sorun. Bir sürü yöntem denedim ama nafile. esf klasöründen sözediliyor. Bunda böyle bir klasör yok. O konuda sonuç alabilen var mı?

CM11S 'in 25R sürümüne güncelleyin. Telefon elimde değil ama yapılan yorumlar bu yönde ayrıca modem güncellemesinden bahsederler XDA da. XDA yı takip etmeni öneririm.

Teşekkür ederim. Zaten cm 11s yüklemişim ama inceleyeyim. xda türkçe değil.

• Darim kullanıcısına yanıt
    Yuklemeyi tekrar deneyin

• Beyaz 16gb kurtuldum. Siyah 64gb geçtim içim niyeyse simdi daha rahat :) Bu arada ben sadece 64gb siyah zannediyordum beyaz da varmis.

• Selam arkadaşlar
    Cihazim oneplus one 64gb çok hizli bir sekilde pilim azaliyor arayüz olarak go launcher lite kullaniyorum.acaba sebebi ne olabilir?lütfen yardim ediniz.Saygilar

• arkadaşlar son durum nedir
    1) telefonu tedarik etme yolları nedir
    2)bütün maliyetlerden sonra telefon kaç liraya geliyor ?
  • cuncun75 C kullanıcısına yanıt
    Bir kac gun orjinal launcher ile kullanin sonra sarji tamamen bitirin tekrar sarj yapin ve tuskilidi mutlaka kullanin cebinizde yurudukce arka cebinizde kendi kendine surtunmeden dolayi ekrani aciyo.

• Selamlar oppo find 5 cihazimi satmak yada takaslamak istiyorum beyaz renk pasaport kayitli ve turkcedir sorunsuzdur ilgilenenler ozelden ulasabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun incelemesini yapan yok mu? Biri video çekip atsa ne güzel olmaz mı? :D
  • Arkadaşlar oneplus one'ın fotoğraf özellikleri hakkında bilgisi olan var mı? Makro çekim modu falan var, bunları profesyonel amaçla kullanan arkadaşlardan yardım istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Benim 64gb oneplus yolda. 2 tane de mi4 64gb gelecek :) ONeplus incelemesini yayınlarım gelince

Inceleme bekliyoruz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cuncun75

Selam arkadaşlar
    Cihazim oneplus one 64gb çok hizli bir sekilde pilim azaliyor arayüz olarak go launcher lite kullaniyorum.acaba sebebi ne olabilir?lütfen yardim ediniz.Saygilar

Selamlar. Benimki de bir gecede (on saat) hic bakmamis olmama ragmen yuzde 10 sarji azaldi, cok sasirdim cunku imkansiz bir olay.
    25R guncellemesini yukledim. sorun çözüldü gibi.
    gece boyunca yuzde 1 ancak gitti.
    pil performansini daha iyi beklerdim bende acikcasi. Pek tatmin etmedi bu konuda beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

Yuklemeyi tekrar deneyin

Sayın teknokaptanhttp://www.youtube.com/watch?v=_cVJ-oKZ4g0 bu linkteki işlemleri uygulayarak root yaptım. Ancak şimdi install bölümünden bir daha yüklemek istediğimde
    uptading partition details
    full selinux support is present,
    imuliting actions
    Failed

buraya kadar geliyor ve yükleme yapmıyor

• quote:

quote:

Yuklemeyi tekrar deneyin

Sayın teknokaptanhttp://www.youtube.com/watch?v=_cVJ-oKZ4g0 bu linkteki işlemleri uygulayarak root yaptım. Ancak şimdi install bölümünden bir daha yüklemek istediğimde
    imuliting actions
    Failed

Once bootloader kilidini acman gerekiyor. Biraz beklersen sana youtube linki veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

quote:

Yuklemeyi tekrar deneyin

imuliting actions
    Failed

Once bootloader kilidini acman gerekiyor. Biraz beklersen sana youtube linki veririm.

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Beklerim elbette :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.