Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
300.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sandisk e ayrı bir rom kurabilme imkanı var mı ? ? notebook ta usb belleğe değişik linux işletim sistemleri kurar dım . açılış grubunda olur açmadan önce usb disk takılı ise açılınca o işletim sistemleri de açılabilirdi. recovery de sandisk görünüyor. zamanında (ilk zamanlar ) 100 dolar civarında fark vardı 16 gb aldım aklıma geldikce keşke diyorum...64 gb alaydım diye
  • Bende coloros daha renkli ve özelleştirmesi fazla olduğu için coloros kullanıyorum ama tek sıkıntım şarj mesela clash of clans oynuyorum 3 saatte şarj bitiyor bunu bide wi–fi ile oynuyorum üstelik. Normal kullanımda bir günü zorluyor Batarya ölmeyemi başladı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu görseller cm12 mi? yoksa coloros mu?

• barish kullanıcısına yanıt
    coloros tan bu görüntüler . cm 12 de el hareketi lambayı, kamerayı acma , gibi sınırlı imk...ndaa
     ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

• quote:

Orijinalden alıntı: beytom

one plus one da hangi rom u kurarsan kur gideceği en fazla 2 gündür o da kullanıma da bakar tabiki. günlük kullanımın internet wifisi 3g si oyun alışkanlığı hepsi farkettiriyor sen de biliyorsundur zaten. cm11 yada cm12 den farkı yok gibi ... snapdragon battery guru diye program kurdum o baya tasarruf sağlıyordu cm romlarında . colorosta 5 saat sonra tasarruf aktif olacak ondan sonra bir ölçüm yapayım yazarım neticesini. ama ben lolipop un 5.0.2 nin değişik romlarını da kurdum android kitkat olmasını dert etmessen daha kullanışlı... üç parmakla ekran görünrüsü iki parmak ile ekran açık yada kapalı ses kontorlu çağrıyı kulağınıza yaklaştırınca cevaplama ekran kapalı iken ,akıllı hareketler vs renkli kullanım olanakları sunuyor
     ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) tasarruf moduna yeni geçirdim ekranı hafif karardı  ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

Çok güzel duruyor ah bide romdan anlasam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Peki dual boot tarzi iki farkli isletim sisteki kurabiliyormuyuz

Evet hocam. Bu konuda size @siranusta yardımcı olabilir. Dual boot konusunda bir çalışma yaparsa ilk mesaja da ekleriz.

@kemalwebnet @red01

ilgili kurulumu bu programla yapabilirsiniz programın tanıtım videosunda nasıl yapıldığını da anlatıyor.

Eğer uyumlu bir kerneliniz yok ise AK ve Franco kernellerden birini indirip flashlayabilirsiniz bu şekilde uyumlu hale geliyor.

yine takıldığınız nokta olursa yardımcı olmaya çalışayım.

Fakat Performans açısından çok ciddi farklar oluşuyor bilginiz olsun.(olumsuz yönde)

• siranusta S kullanıcısına yanıt
    O zaman uzak durmak lazım. Teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QART

Beyler herkese merhaba..benim buyuk bir sıkıntım var. Telefona oneplus forumdaki turkiye sayfasindaki mcsememo arkadasimizin hazirladigi kolay yolla boot acma vs vs islemlerini yapan bir programi kullandim.. Boot kilidini basariyla acti ama recovery ve orjinal rom u tekrar kurarken sorun yasadim baglanti hatasi veriyor du ve acildiginda telefon yarim yamalak bisey yukluydu.. Yani wifi calismiyor bt calismiyor.. Sonra dikkatimi cekti bt ve wifi acma tuslarinda (ayarlar menusunde) kirmizi bir cerceve var bt ninkine bir tikladim telefon dondu ve reset atmaya basladi.neyse dedim rom atinca duzelir.. Bende hemen one plus one toolbox u indirdim.hemen orjinal rom u kurdum sorunsuz yukledi baglanti falan kopmadi.telefonu actim kurulum ekrani geldi.dil secimi ekraninda asagiya inince yada orayi hizlica gecsemde (kisacasi kuruluma basladikdan 5-6 saniye sonra) ekran parlakligi artiyor ve telefon donuyor.sonrada reset atiyor ve ayni sekilde kisir donguye giriyor.bende toolbox la twrp kurdum telefonun icindeki rom da dahil herseyi sildim.otg ile cm12 nigthly surumu flashladim.telefon u reset attim cm logosu geldi su tatli logo.arkasindan bir daire genisliyor yok oluyor (yukleme ani.asyomundan bahsediyorum) bu boyle surup gidiyor yarim saat bekledim degisen bisey yok malesef.. Tekrar orjinal romu kurdum yine ayni yerde donuyor ve reset atiyor...bir arpa boyu yol alamadim.telefon kullanilmaz durumda ne yapacagim bilmiyorum.. Lutfen bilen arkadaslar biraz yardimci olun :(

Not:miui i da denedim.ne twrp ne philiz recovery den flashlanmadi flashlama hatasi verdi....

ben onlarca çeşit rom denedim xda dakilerden başka forumlardakilerden ama en iyisi coloros V2.0.5i android 4.4.2 kurulu işaret ve hareket menusunden kapalı ekran hareketleri , açık ekran hareketleri akıllı çağrı hava hareketleri ile telefon daha kullanımdan zevk alınabilir bir şekle giriyor google play içerisinde bir sürü ek programlar ve güncellemeye açık tavsiye ederim.

hocam cihaz acılsa herseyi yapacagımda cihaz acılmıyorki...

siz yinede bu romun linkini verirmisiniz?

• quote:

@QART cihaz açılmıyor mevzusunu biraz açarmısın ?

sorun tam olarak ne?

bu arada haber programı olarak çok güzel bir uygulama buldum tavsiye ederim.

• Bir kaç gün önce coloros yükledim ama iki dil seçeneği vardı tr nasl oldu seninkisi?

• Davetiye isteyen varsa bilgi versin.

EXPIRES1 day(s) after claiming.
    One - 64 GB Sandstone Black

VERİLDİ !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morpheussss -- 4 Şubat 2015; 16:15:00 >
  • Arkadaşlar oneplusone da görüntülü arama yapabiliyormuyuz ben bulamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: siranusta

quote:

@QART cihaz açılmıyor mevzusunu biraz açarmısın ?

sorun tam olarak ne?

bu arada haber programı olarak çok güzel bir uygulama buldum tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarttworx.newspapers

hocam durum şöyleydi en bastan anlatayım ben cihazın boot kilidini acmak icin bi toolbox kullandım boot kilidi acıldı sonra recovery yüklemeye calıstım ve aynı toolbox la cm11s in son sürümünü tekarardan kurup rootlamaya calıstım ama failed hataları alıp durdum.sonunda yükleme bittiginde telefon acıldı be wifi ses ve bt calısmıyor du ikonları kırmızıydı ve basılamıyor du... bende merakdan bt acma ikonuna iki üc kere bastım cihaz dondu reset attı.sonra acıldıgında tekrar kurulum ekranı acıldı.işte dil sec wifi gir falan olan yer.o ekran gelince 5 saniye icinde donuyor tekrar reset atıordu cihaz kısır bir döngüye girmisti.recovery de yükleyemiyordum. sonra farklı bir toolbox la recovery yükledim. twrp philiz cwm.. sonrada cm 12 nin nightly sürümlerinden en son cıkanı indidrdim twrp ile flashladım cihaza.(otg üzerinden) telefon reboot oldugudna cm logosu geliyordu ve sürekli yükleme ekranında kalıyordu daha ileriye gitmiyordu 10-15 dk bekledim.. sonra dedim baska recovery ile kurayım.philiz le kurdum sonuc yine aynı.sonra dedim son toolboxla stock a geri dönmeyim cm11s e.. yükledim hersey okeylendi failed hic olmadan cihaz bi acıldı kurulum ekranında 5 saniye pat donup reset atıor... bu böyle bir kısır döngüye girdi yani.sonrada miui dneyeyim dedim twrp ve philiz le denedim kurmayı error verdi kurulmadı. bu aradada baska bir forumda bir arkadasın verdigi bütün kilitleri acan bir dosyayı flashladım cwm üzerinden (bu arada cwm recovery e dönmüstüm) yani recovery yükleyebiliyordum .neyse bu flashladıgım dosya xda da birisi tarafından yazılmıs tampered i falan bütün kilitleri acıyormus ama bende ters tepri resmen ve boot kilidi kapandı.yani locked oldu. e cihazda acılmıyor.sonra bir fark ettim cihazda hala cwm recovery var. bende bu sabah cwm ile miui ı yükelemyi denedim odane yüklendi.ve cihaz acıldıda.ama ne wifi var ne ses var. bt ye bakmaya cesaret edemiyorum yine donacak diye. neyse dedimki demekki cwm ile yapsam olacak hemen otg ye cm12 yi ve cm11s in stock orjinalini attım.recovery e bastım bide ne göreyim recovery cm nin stock recovery sine dönüsmüs.yani kurulum yapılamıyor.sonra dedim bunun boot kilidini bir acayım ben.bütün toolboxlar la denedim bütün dedigim 3 tane bide kendim cmd dos ekranından "fastboot oem unlock" komutunuda denedim hepside okey diyor finished diyor.sonra telefon reboot olup stock recovery nin ekranına giriyor. bende kapıyorum fastboot moduna geri alıyorum odane boot kilidi hala kapalı locked! acılmıyor...

öyle sacma bir durumki bakın şu işe;

stock recovery.
    boot locked
    rom: miui!!!!

böyle bisey ben ilkkez gördüm.sıkısmıs durumdayım yani...

ayrıca sorunuza cevap verecek olursam artık telefon acılıyor ama wifi yok bt yok ses yok gibi bircok temel sey yok.ama sonucta acıldı telefon... simdide recovery acılmama durumu var... buyrun olay böyle yprumlarınızı bekliyorum :))

• quote:

Arkadaşlar oneplusone da görüntülü arama yapabiliyormuyuz ben bulamadım da

3G üzerinden yok. Tango vb. uygulamalarla mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burkipower

Bir kaç gün önce coloros yükledim ama iki dil seçeneği vardı tr nasl oldu seninkisi?

www.oppoforums.com/forums/download-coloros.40/

Bu adreste bulabilirsiniz ben phliz recovery ile sandiskten kurulum yapıyorum indirdiginiz zip dosyasını tel belleğine atıp recovery mod açın factory reset sonrası install edin başlangıçta bazısında 3dil görünüyor kurulum sonrası türkçe dili ayarla ya biliyorsun. Oneplusone coloros 2.0.5i beta da ilk açılışta türkçe dil seçeneğinde var

• forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/rom-4-4-2-coloros-2-0-36beta-t2955853

Bu adresten de indirdin coloroslar 2.0.44i mesela..

• quote:

ayrıca sorunuza cevap verecek olursam artık telefon acılıyor ama wifi yok bt yok ses yok gibi bircok temel sey yok.ama sonucta acıldı telefon... simdide recovery acılmama durumu var... buyrun olay böyle yprumlarınızı bekliyorum :))

Şu an anladığım kadarıyla senin telefonun fastboot, power on gibi islemler icin gerekli olan modem partisyonlar zarar görmüş, öncelikle bunu düzeltmek için gerekenleri yapmanı tavsiye ederim.

aşağıda ki adımları uygularsan bir kaybın olur mu? eğer zaten telefon tuğladan farksız diyorsan uygulamanı tavsiye ederim sanırım çözüm de bunları uygulayınca ortaya çıkacak.

@QART Uygulamak yada uygulamamak sana kalmış:)

@kemalwebnet Kemal kardeşim aşağıda ki Hardbirck ve Softbirck olmuş Partisyonları zarar görmüş telefonların çözümü için gerekli adımlar var bunu da ilk sayfaya taşırsan sevinirim.

quote:

@mcsememo'nun anlattığı yöntemi görmemişsin sanırım.

Yanlis color os kurulumlarinda oneplus one'da fastboot, power on gibi islemler icin gerekli olan modem partisyon bilgileri silinebiliyor. Kisacasi guc,guc+ses azalt, guc+ses artir kombinasyonlari calismiyor, telefon fastboot veya recovery konsola girmiyor. Telefon hicbir sekilde tepki vermiyor. Hardbrick olan oneplus one'yi calisabilir hale getirmek icin asagidaki islemlerin yapilmasi gerekiyor.
    taninmayan_driver.jpg
    Bu konunun cozumu ise Msm8974DownloadTool.exe uygulamasindan geciyor. Uygulamayi kullanmadan once bilgisayara yuklu olan fastboot,adb gibi suruculerin kaldirilmasi iyi olur. Sonrasında windows7/windows 8 driver imza kontrolunun kapatilmasi https://support.hidemyass.com/hc/en-us/articles/202723596-How-to-disable-Driver-Signing-check-on-Windows. Buradan gerekli ColorOS paketini indirip .zip'li dosya icindeki DRIVERS.ISO dosyasini 7zip gibi bir arsiv uygulamasi ile aciyorsun. Acilan klasor icindeki setup.exe dosyasini kuruyorsun.
     ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

Sonra indirdigin color os klasoru icindeki Msm8974DownloadTool.exe dosyasini calistiriyorsun.

Enum butonuna tiklayarak bilgisayarin com portlari taranarak telefon bulunur. Telefonun yukaridaki kirmizi satirda oldugu gibi gozukmesi gerekiyor. Eger telefon gozukmuyorsa usb kablosunu baska bir porta takarak dene. Telefonu bilgisayara baglayarak guc+ses artir dugmelerine birlikte basiyorsun. Uygulama telefonu tanirsa color os kurulumu otomatik olarak basliyor. Color os img dosyalarinin kurulduguna dair yesil progress kutulari goreceksin. Islem bitince telefonuna color os kurulmus olacak. Sonrasinda cm stock rom kurabilirsin

quote:

ColorOS kurduktan sonra da şu yöntemle CM11S kur telefonu kullanmaya devam et.

Burada ekledigim oneplus one Cm11s patch romunu indir. Telefonu fastboot moduna al ve sirasiyla ONEPLUS ONE-0.bat,ONEPLUS ONE-1.bat,ONEPLUS ONE-2.bat dosyalarini tikla ve kurulumu baslat. Kurulum dosyalari XNPH433R 'ye ait. Kurulum sonrasinda iki defa ota yuklemesi gerceklesiyor. Istenirse kurulum dosyalari cm-11.0-XNPH44S dosyalari ile degistirilerek dogrudan cm-11.0-XNPH44S kurulumu yapilabilir. Asagidaki kurulum ile temiz kurulum yapilmis olur. erase reserve4.img ve erase persist.img komutuyla da wifi gibi eski donanim kalibrasyon bilgileri, sebeke, hatali tarih-zaman problemleri, audiofx f/c problemleri cozulmus olur.

Son bat dosyasi olan ONEPLUS ONE-2.bat dosyasi ile calistirilan fastboot komutlari

@echo off
    echo ######### This patch is Created by ONEPLUS Technical Support. #######
    echo ###### This patch should only be used for ONEPLUS ONE 64GB Global Version. ######
    @echo off

fastboot oem unlock
    fastboot erase persist
    fastboot flash persist persist.img
    fastboot erase reserve4
    fastboot flash reserve4 reserve4.img
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash userdata userdata_64g.img
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash recovery recovery.img
    fastboot flash cache cache.img
    fastboot flash modem NON-HLOS.bin
    fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
    fastboot flash dbi sdi.mbn
    fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
    fastboot flash rpm rpm.mbn
    fastboot flash tz tz.mbn
    fastboot flash LOGO logo.bin
    fastboot oem lock ( bu bölümü silebilirsin)
    fastboot reboot
    echo It is done Now :)
    pause
    Sonradan custom rom kurulumu yapilacaksa fastboot oem lock komutunun calistirilmasina gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siranusta -- 5 Şubat 2015; 11:36:17 >

•  ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

Oneplus Swiftkey ile anlaşma yapmış. Romla birlikte Swiftkey de gelecek. :)

Haber

https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-swiftkey-giveaway.261348/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 5 Şubat 2015; 13:15:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burkipower

Bir kaç gün önce coloros yükledim ama iki dil seçeneği vardı tr nasl oldu seninkisi?

www.oppoforums.com/forums/download-coloros.40/

Bu adreste bulabilirsiniz ben phliz recovery ile sandiskten kurulum yapıyorum indirdiginiz zip dosyasını tel belleğine atıp recovery mod açın factory reset sonrası install edin başlangıçta bazısında 3dil görünüyor kurulum sonrası türkçe dili ayarla ya biliyorsun. Oneplusone coloros 2.0.5i beta da ilk açılışta türkçe dil seçeneğinde var

https://forums.oneplus.net/threads/rom-latest-coloros-mod.261689/ bunu da deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Oneplus Swiftkey ile anlaşma yapmış. Romla birlikte Swiftkey de gelecek. :)

Haber

https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-swiftkey-giveaway.261348/

Zaten bende SwiftKey kullanıyordum, gayet kullanılışlı, bir de bedava idi zaten.
    Hala gözümüz yollarda ki lollipop gelsin..Bi gelemedi..

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.