Şimdi Ara

★| OnePlus NORD |★ [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
19
Favori
53.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim model gray ash 12/256 şuan yok sıfırı hocam hiçbiryerde ve avrupa versiyonu. Baktıklarınız normal 12/256 ve çin versiyonu
  • https://m.n11.com/one-plus-nord-nano-cam-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-9h-P443015480


    Bundan aldım telefonu satmadan önce malzemesı klasik 9h. Kesımı kötü telefona tam uymuyor yapamamışlar
  • Arkadaşlar trden kılıf öneriniz var mı?
  • Cihaz da sert kılıf kullanmanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Benim kasanın boyasında kılcal çizikler oluşmaya başlamış. Titizimdir, tozsuz kullanırım, cebe koymam. Kılıflardan nillkin marka. Kılıftan çizilmesi, oldukça narin olduğunu gösteriyor.
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt

    Plastik kasa olduğu için normal

  • Arkadaşlar merhaba,


    Telefonun 12-256 modelini almak üzereyim bende öncellikle herkese hayırlı uğurlu olsun.Sormak istediğim

    1-Emeı li biz atabilirmiyiz, zormudur?(Okudugum kadarıyla atılan emeı ler ölene kadar gitmiyor)

    2-E-maıl atınca bankacılık uygulamalarına gırememe gıbı sorunlar yasarmıyım(fazla kullanıyorum)

    3-10senedir iphone kullanıyorum ve sıkıldım arayüz apk dosyların yuklediğimde telefonda çökme cart curt :) kullanmaya engel olusturacak bır sıkıntı yasarmyım?


    Cevaplandırırsanız sevınırım şimdiden teşekkürler, sayglarımla :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat55351

    Arkadaşlar merhaba,


    Telefonun 12-256 modelini almak üzereyim bende öncellikle herkese hayırlı uğurlu olsun.Sormak istediğim

    1-Emeı li biz atabilirmiyiz, zormudur?(Okudugum kadarıyla atılan emeı ler ölene kadar gitmiyor)

    2-E-maıl atınca bankacılık uygulamalarına gırememe gıbı sorunlar yasarmıyım(fazla kullanıyorum)

    3-10senedir iphone kullanıyorum ve sıkıldım arayüz apk dosyların yuklediğimde telefonda çökme cart curt :) kullanmaya engel olusturacak bır sıkıntı yasarmyım?


    Cevaplandırırsanız sevınırım şimdiden teşekkürler, sayglarımla :)

    Merhaba,
    1-Plakayı sizde atabilirsiniz. Tavsiyem bu işleri iyi bilmiyorsanız hiç bulaşmayın, verin parasını yaptırın.
    2-Root yetkisi verilmediğinden bankacılık vs. uygulamalar hiçbir sıkıntı yaratmaz.
    3-Sade ve akıcı bir arayüz var, apk yükleyince çökmez. (Gerçi ne yüklediğinize bağlı)

    Şimdiden hayırlı olsun diyorum. iPhone sonrası bence alışmak için çok zorlanmayacaksınız.




  • realjackal R kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler :)

  • Hala oneplus 5 kullanıyorum. 7 ve 8 çok pahalı.. 7 binlere çıkamam i phone dan farkın ne yani fiyat olarak 7 bin isen.. nord alsam mı önerir misiniz ?

  • Merhaba herkese,


    Ben 2 ay önce aldığım gray onyx 8/128 Nord telefonumu satacağım. Onunla beraber Oneplus Buds da almıştım. Mümkünse ikisini birlikte vermek istiyorum. Orjinal kılıfı, şarjı, aldığım 2 adet ekstra kılıf ile birlikte vereceğim. Aynı şekilde arka cama ve ön cama koruma da taktım, onlar da üstünde kalacak haliyle :)


    İsteyen arkadaşlar bana ulaşırsa, fiyat konusunda da anlaşabileceğimizi düşünüyorum.

  • 765g işlemci her işe yetiyor. Şarj performansı iyi. 90hz tazeleme oranı çok fark yaratıyor. İphone 7den geçtim çok memnumum.

  • Öncesinde xiaomi sonra İphone 11 derken dün akşam nord mavi 8/128 e geçtim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı kesinlikle tavsiye ederim bu cihazı inşallah 3 sene kullanıcam bu telefonu ve sonrasında da oneplus ile devam edeceğim kesinlikle 🙂👍 yalnız volte açma ile ilgili çözüm varmı konu içerisinde linkini atabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 13 Kasım 2020; 15:22:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren9192

    Öncesinde xiaomi sonra İphone 11 derken dün akşam nord mavi 8/128 e geçtim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı kesinlikle tavsiye ederim bu cihazı inşallah 3 sene kullanıcam bu telefonu ve sonrasında da oneplus ile devam edeceğim kesinlikle 🙂👍 yalnız volte açma ile ilgili çözüm varmı konu içerisinde linkini atabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjackal -- 13 Kasım 2020; 16:6:46 >
  • Çok teşekkür ederim

  • Volte yi bir türlü aktif edemedim yardımcı olacak arkadaş var mı acaba *#800# yapınca bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu uyarısı alıyorum yabancı bir forumda Antalyalı bir arkadaş yapmıştı burada ise bana da yardımcı olabilir mi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: akgunelektronik

    Volte yi bir türlü aktif edemedim yardımcı olacak arkadaş var mı acaba *#800# yapınca bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu uyarısı alıyorum yabancı bir forumda Antalyalı bir arkadaş yapmıştı burada ise bana da yardımcı olabilir mi

    ben telefonu sattım ama üst mesajdaki linkle denedim bende aktif edemedim.

  • telefonunu satmak isteyen tayfa da az değil son 1 ayda 3 kişi zaten telefon yeni kullanıcısı az insanın aklında acaba oluşuyor.
    birisi applerdeki akıcılık iphone gibi değil frame atlama olabiliyor demişti, kasa kalitesi de malum çok güzel telefon olmasına rağmen üzdü.
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

    Bence appledan geçen herkes alışamıyor olabilir. Kasa kalites konusunda haklısınız ama ben kılıfla kullanıyorum aklıma bile gelmiyor. Atlama gibi bir sıkıntım olmadı hiç. 3500 tlye imei repairli alınacak en iyi cihaz olduğunu düşünüyorum. Xiaomi ' nin yazılımlarını sevmiyorum.

  • Merhaba 5 yıl iphone 4s sonrasında 5 yılda,iphone 6 kullanmış biri olarak norda geçtim ve ilk defa android kullanıyorum . iphone 6 yıda hala şirket telefonu olarak kullanıyorum ios ekosisteminde kalmak için.Benim için önemli olan 3 husus vardı kamerasının iyi olması , telefonun kasmaması ve fiziki olarak zarif bir telefon olmasıydı ki bu telefon çok ince ve harika bir mavi rengine sahip .benim aradığım herşeye karşılık verdiğini söylebilirim ben çok memnun kaldım.ekstra olarak harika bir ekran ve hızlı sarj olayı çok güzel.Bu arada ben telefonda hiç oyun oynamam o yüzden bu kısımdaki durumu hakkında bilgi sahibi değilim.


    Sarj süresindede şöyle birşey gözlemledim , telefonu çatır çatır kullanayım ekran süresi 7 saatleri çok güzel görüyor , fakat yogun bir iş gününde telefonu elime fazla almadığım zaman sarjım 1 gün gidiyor ama ekran süresi olarak bakıcak olursak 4-5 saat aralığında .telefonu kullanmazken arkada ne açıksa artık sarjı yediğini söyleyebilirim.


    Birde fabrika cıkıslı gelen ekran koruyucu cok fazla toz topluyor Türkiyeden alabilceğimiz öneriniz olacağı bir ekran koruyucu varmı?





  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.