Şimdi Ara

OnePlus Ace 3V resmen doğrulandı: Tüm eksikler kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus Ace 3V resmen doğrulandı: Tüm eksikler kapanıyor
    Yakın tarihte tanıtılan OnePlus 12 ile ses getirmeyi başaran OnePlus, odağını bir sonraki telefonu OnePlus Ace 3V modeline çevirdi. Bugün erken saatlerde ise çinli üretici, sürpriz bir paylaşımda bulundu. OnePlus Ace 3V, resmen doğrulandı. İşte beklenen özellikler...



    OnePlus Ace 3V resmen doğrulandı



    Kaçıranlar için OnePlus, geçtiğimiz yıl Ace 2, Ace 2V, Ace 2 Pro olmak üzere Ace serisine ait üç farklı model duyurdu. Bu doğrultuda OnePlus Ace 3 halihazırda tanıtılırken, tüm gözler Ace 3V ve Ace 3 Pro modellerine çevrildi diyebiliriz. Öyle ki Ace 3V'nin Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setiyle donatılmış dünyanın ilk akıllı telefonu olarak yakında piyasaya çıkacağı iddia edilmişti.



    Bugünse, OnePlus Çin Başkanı Li Jie Louis, söylentileri doğruladı ve Ace 3V'nin yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Yetkili isim akıllı telefonun lansman tarihi hakkında net bir bilgi paylaşmadı. Ancak paylaşılan teaser görüntüleri, modelin AI özellikleriyle bu ay lanse edileceğini gösteriyor. 



    Ayrıca Bkz.Android 15 ile uydu tabanlı mesajlaşma özelliği geliyor



    Ayrıca yeni duyuru, Qualcomm'un bir sonraki yonga setini 18 Mart'ta Çin'de tanıtacağını açıklamasından kısa bir süre sonra geldi. Bu etkinlikte ise, kuvvetle muhtemel Snapdragon 7+ Gen 3 tanıtılacak. Dolayısıyla Ace 3V modelinin Mart ayının dördüncü haftasında piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.



    OnePlus Ace 3V beklenen özellikler



    Raporlara göre OnePlus Ace 3V, 1.5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı üreten bir OLED panele sahip olacak. Ön tarafta, 16MP kamera ve arka tarafta OIS destekli 50MP birincil kamera bulunacak. Ayrıca telefona ColorOS 14 tabanlı Android 14 eşlik edecek ve 16 GB RAM, 512 GB veya 1 TB depolama alanı ve 100W şarjlı 5.500mAh bataryaya sahip olacağı söyleniyor.



    Ayrıca OnePlus Ace 3V, uyarı kaydırıcısı, ekran içi parmak izi tarayıcısı, IR blaster ve çift hoparlör gibi özellikleri de beraberinde getirecek. Akıllı telefonun küresel pazara ise, OnePlus Nord 4 markasıyla çıkış yapması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/03/11/oneplus-ace-3v-is-coming-soon-says-oneplus-president/







  • One Plus kendini geliştiriyor 😄 aynı kamera ve aynı donanımla devam. Bende 8t var çoğu özellikleri aynı şaka gibi 4 yıl olmuş üstelik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.