< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
|
|
15 tane aldık bu telefondan. Akraba arkadaş eş dost. Bu fiyata başka telefon ne alacaksınız? Alın geçin bence. O sallayan arkadaşa bakmayın. Kronik sıkıntılı falan değil. 2 yıl bitti. Pil konusu sizin kullanımınıza göre değişir. Günü çıkartır. Custom rom desteği de mevcut. Lineage Os ile kullanıyorum 6 buçuk saat ekran süresi alıyorum. Tavsiye ederim. Bu fiyata tepe model işlemci kaç telefon var. Düşünmeniz hata. |
![]() Leave Me Alone I Know What I'm Doing - AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 - Steam |
|
|
|
Xiaomi bence de alma ben mi11t aldım sonra hemen buna geçtim. Hani redmi falan da değil, direkt xiaomi aldım redmi, poco falan alsak neler olacak demek birde arkadaş bunun yazılımı kötülemiş Yazılım konusunu biraz açmak isterim, oneplus oppo bünyesine geçti diye çok eleştiri alıyor ki haklı da çünkü firma politikasından sapmış oldu. Bu markayı kullananlar zaten oneplus'ın yazılımının ozgürlüğünden kullanıyordu, oppo ise özgürlük ve modifikasyon konusuna oneplus kadar sıcak bakmadığı için oneplus bugün eleştiriliyor. Ben de isterdim oneplus satılmasın, ama satıldı. Gelelim firma oppo bünyesine geçtiğini bile bile neden oneplus satın aldığıma. Benim s10+ kırıldıktan daha o zamanlar Türkiye'de 65w şarj diye birşey bilinmezken uyguna da getirince oppo reno 4 pro almıştım. Telefonu kullandım bir süre, evet yazılım özgür değildi, yeri geldi güncellemeler çok geç geldi ama telefonu kullanırken şunu hergün şunu söylediğimi hatırlıyorum android'in iphone'u oppoymuş. Bu cihaz nasıl olurda bilinmez veya ben nasıl olur da bu kadar geç keşfetmişim. Kasma yok, pil iyi, inanılmaz akıcı vs. yani beni çok bağlamıştı telefon kendine ki işlemcisi de çok iyi değildi dönemin diğer telefonlarından kötüydü. Özellikle yazılımında en çok vurulduğum konu, telefonun kamerası iphone 11'den ve 12'den daha iyiydi, sürekli benim telefondan çekilmek istiyorlardı üstelik benim telefon amiral gemisi bile değildi ve ois de yoktu. Şuan mesela herkes kağıt üstünde donanıma bakıyor, işlemci söyle uçuyor böyle kaçıyor. Ya arkadaşım roket mühendisi değiliz, bu telefonlar ne oyunları oynatıyor en az 10 sene de menülerde kasmadan gezdirebilir ama planlı eskitme var işte. Telefon üreticileri de bunu biliyor, bu yüzden zaten bir ton farklı model çıkarıyorlar. Bunların hangi yazılımlarına, optimizasyonlarına uğraşıp emek verebilirler senede yüzlerce model. Diyorlar ki zaten herkes kağıt üstünde donanıma bakıyor al donanımı koy kasaya sat üç beş sene sonra da yazılımı kas sansınlar işlemci yavaş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
benim cihaz 2113 , bana güncelleme düşmedi henüz |
|
|
|