< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
Ahmet mardin diyorki bu hafta butun cihazlar kargoya verilecekmis hadi insallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bir sorum var. Eşim için almıştım o kullanıyor. Huawei akıllı saati var. Huawei sağlık uygulaması için bildirimlere erişime izin vermem gerekiyor. Açmak istediğimde
Kısıtlanmış ayar
Güvenliğiniz için bu ayar şu anda kullanılamıyor
Diyor. Nasıl düzeltirim bu ayarı varmıdır yardımcı olabilecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamayı nerden yüklenmiştiniz? Ayarı yapmak için Huawei Sağlık uygulamasını Huawei AppGallery'den yüklemeniz gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefondan ayarlar uygulamalar huawei sağlık yapıyorsun sağ üstte üç nokta olacak ona tıklıyorsunuz kısıtlamaya kaldır gibisinden bir seçenek olması lazım yanlış hatırlamıyorsam böyleydi
Arkadaşlar bu type c kulaklık görmeme olayı fabrika ayarlarına dönmeden düzelmiyor mu? Bir de hala daha ince kılıf arıyorum 2115 uygun bulabilen var mı biraz daha bulamazsam elden çıkaracam artık telefonu
25tl'Lik iki adet typce to 3,5mm jack girişli aparat aldım. henüz telefonum gelmedi ama huawei telefonlarda kulaklık olarak tanıyor. samsung telefonlarda tanımıyor malesef samsung destekli olan typce aparatı almak gerekiyor. one plus telefonum henüz gelmediği için onda deneyemedim ama sizin telefonda da kulaklık olarak görmüyorsa samsung cihazı destekleyen type c alırsanız sorununz çözülür diye düşünüyorum.
typce to 3,5mm erkek girişli aparatta aldım, onu samsung telefon algıladı fakat hoparlöre aux olarak bağladıgımda şarkının arka fon müziği çalıyor fakat şarkıcının sesi gelmiyor, çok ilginç.
ince kılık arıyorsan 2-3 sayfa önce amazon sitesinden ince kılıf + ekran koruyucu fiyatı 140tl olarak paylaşmıştım.
trendyoldan da kılıf alanlar var ama dümdüz şeffaf ve ince olanlardan değil onlara da bakabilirsiniz.
-
Arkadaşlar. Telefonu dün aldım. Açtığımda şarjı yüzde 10 idi fulledim daha sonra tüm güncellemeleri yaptım. Android 13 oldu. Geç olunca telefonunşarı yüze 70 lerde iken kapattım. sabah açmaya çalıştığımda telefon açılmadı. Baktım ki şarjı sıfırlanmış. Bu nasıl Olabilir?
-
Abi nabtin siparis ne durumda? Ahmet mardin asiri yogunluk var diyor
Murat uğur dan aldim bugun imei numarasini yarin verecgim icinyarin kargoya verecek , diger gibi aynı gün dedi . Farkli saticilar ama bilgi amacli yazdim. Oneplus 7t den 9 a geçeceğim. Zarif ince kilif ve ekran koruyucusu önerisi olan varmi ( bu konuda uyum sorunu var sanirim model 2115)
Ahmet Mardinden ayın 5 inde verdiğim op9 siparişi geldi. Huawei p30 lite dan sonra cihaz maşallah yağ gibi akıyor. Cihazı android 13 e yükseltmeye gerek var mı? Kullanmadan önce ne yapmak gerekir?
-
ben darlamıyorum adamı, sitesinde 7-10 gün süre verdiği için bişey diyemiyorum. Bende bekliyorum. senin yorumun altında serkan nickli arkadaş dost iletişimden kılıf dahil 6650tl ye almış ve ertesi gün kargoya teslim şeklinde 2115 versiyon, bende dün gördüm ilanını yoksa ondan alabilirdim.
Ahmet Mardin'in facebook sayfasında millet birbirine girmiş durumda, birisinin aldığı one plus 9 imei kopyalanmış oldugu için kapanmış, kimisi alıcıya kızıyor kimisi ahmet mardine , demek ki herşey toz pembe değilmiş.
Muhtemelen parayla imei veren imei generator gibi yazılımlar var, bu kadar telefona imei mi dayanır. İllaki az da olsa böyle sıkıntılar cıkıyor.
-
Hocam ben eski note 4 imeimi verdim ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 5 inde aldım 14 ünde çıktı kargo. Elinde olmayan cihazları sattı sanırım.
-
Çok teşekkür ederim. Fakat şöyle bir durum var ki kullandığım type c kulaklığın markası doğrudan samsung. F17 den f18 e güncelledik ten sonra telefonum kulaklık yokmuş gibi davranmaya başladı, f20 de düzelmedi. Birçok kişi sıfırla düzelir diyor fakat sıfırlamak istemiyorum cihazı.
Ahmet mardin direkt söylüyor zaten kendi imeinizi verin diye
Dost iletişim ve Emre GSM için link alabilir miyim
Hocam nasıl sıfırlamalıyız? Fabrika ayarları mı yoksa tuş ile atılan sıfırlama mi?
-
voLTE aktiflestirip kullanabilen var mi? Custom romlarda vs. calisiyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X