Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
66
Favori
127.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu kılıfı Apple kullanırken deneyimlemiştim.
    Dokusu mat ve güzel parmakizi tutmuyor kolay kirlenmiyor ve tuş hassasiyeti iyiydi cihaza da güzel oturuyordu.
    OnePlus için aynı hassasiyeti gösterdiler mi bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Stoklarda kalmamış. Bende arıyorum bundan

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Evet ama memnun değilim, ekran süresi berbat kamerası berbat. Fiyatına göre tam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Ekran süresine birşey diyemem ama kamerası gayet tatminkar

• Arkadaşlar bu cihazdan alacağım fakat hangi serisini almalıyım sıkıntısız olan hangisi ?

• PieCeSs kullanıcısına yanıt

hocam telefondan nasıl bir beklentiniz var daha önce ne kullanıyordunuz bilmiyorum ama ortalama 7-8 saat ekran süresi alıyorum bu gayet tatmin edici bir değer kamera kısmına gelecek olursak profesyonel bir fotoğraf makinası performansı beklemek haksızlık olur. Kamerası gayet güzel ve tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstmrk -- 10 Mart 2023; 10:9:12 >
  • rstmrk kullanıcısına yanıt

Mi9t varmis arkadasta. Ben de ayni cihazdan gectim sadece 120hz icin bile değer. Buna geçmeden önce çok farketmez diyodum ama baya farkediyor şarjı benim için yeterli günü çıkarıyor ve yarım saatte de doluyor. Kamerası da kötü değil video çekimi iyi hatta alacak olanlar bu fiyatlara düşünmesin bile.

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

hocam ben 6350₺'ye amiral gemisi aldım Sd 778G işlemcili telefonlar şuan 11.000₺-15.000₺ arasında orta segment telefon alabiliyorsun sadece bu fiyata amiral gemisi telefon kullanmanın zevki yeter.

• rstmrk kullanıcısına yanıt

Video 4k 30/60 karede bir kaç saniye takılıp öyle devam ediyor, elime alıp kamerayı kullanmıyorum telefonda, hem bunun için hem de kamerayı kullansam herhalde ekran süresi 2-3 saat olacak :) Açıkçası eski telefonumu çok seviyordum, sese dair her şey bir anda bozulmasaydı kullanmaya devam ederdim, halen aklımda reballing işlemini yaptırıp tekrar kullanmak var, en azından onun ile çektiğim videolar daha doğal geliyordu, işim gereği bu alanla çok içli dışlıyım fakat bu telefon bana öncekinin tadını vermiyor. umutizgi instagram adresimden bakabilirsiniz, kamera ile çekilenlerin dışındaki reelslerin hepsi Mi9t ile çekildi inceleyebilirsiniz.

• xtcx kullanıcısına yanıt

cevap geldi mi?

• yattarali Y kullanıcısına yanıt
    Evet uyumsuz.

• @neronidas @eP_362 one plus 9 t mobile 2117 olan telefon için uygun fiyat aldım ama globalden farkı nedir?

350tl farkla globale cevirilir diyor telefoncu.

t mobile almak mı mantıklı yoksa direk 2115 global telefon mu alayım?

sanırım birinde 5g yok ve hat gec geliyor, güncellemeleri de gec alıyor ama hangisi bilmiyorum. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61501 -- 11 Mart 2023; 18:45:8 >
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    9 Pro olmasın model. 9 için T-Mobile satan görmedim.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

istanbul/fatih'te var bi satıcı. 2117 satıyor. 2115 gelmez bana diyor. t mobile 350tlye 2115 yapılır diyor.

• istanbul fatihte 7000tl one plus 9 siyah 2117 t mobile

ahmet mardinde 2115 6670tl mor/siyah

ronaks iletişimde yok, gelirse 6500tl üstünde olur diyor.

facebookta emre gsm var 6800tl

bahçelievlerde oled teknolojide yok. haftaya gelirse 6350tl + 15 usd + 50tl imei parası istiyor.

ahmet mardinden 2115 mor alayım mı? t mobile yada india dan çevrilmiş yollamaz di mi?

t mobile ile globalin farkı ne?

Macera aramaya gerek yok bence, operatör cihazı dönüşüp global oluyor, direkt global almak daha iyi. Ben de kendisinden aldım.

• Dün eşim için zeytinburnundan elden mor 2115 aldım 1 adet 7000 tl. Kurulum la ugraqşıyorum ( Eski telefonu temizlemek yani :)) )

Herkese hayırlı forumlar.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Mardin Bey'den bugün 0p9 2115 global siparişi verdim.

Snapdragon 888 ve gen+1 cihazlarda herkes şarjdan muzdarip.

1-Ilk kurulumda nelere dikkat etmeliyim?

7 saat ve üzerinde ekran süresi alanlar, ayarlarını paylaşırsa herkes için faydalı olacaktır.

2-ilk birkac gun şarjın oturması lazım diyorlar.

ilk aldıgımda sarja takayım mı? yoksa bitince mi takayım. ilk kac saat sarjda durması lazım? Şarj kaca düşünce düzenli olarak şarj etmeliyim?

3-ilk aldıgımda önce güncellemeleri yapıp, sonra simi takıp , eski telefonumu mu yedekliyim?

yoksa önce simi takıp , eski telefonumu yedekledikten sonra mı guncelliyim.

Kullandıgınız programlar neler yazarsanız faydalı olur.

Hayırlı olsun, geldiginde bilgi verirmisin bende 7t var suanda, 2.ci el 8t veya sifir 9 dusunuyorum. Sarj durumu ve guncellemede imei gitmesi beni düşündürüyor. Kararsiz kaldim acikcasi

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.